Съпруги на военнослужещи - 16

• 60 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Привет военно блокче Simple Smile
Днес големи кошии... Сутринта замалко да закъснея за работа, цял ден време за обяд не остана, вечерта закъснях за родителска среща... Ужас пълен...
Сега тъкмо се прибирам, ММ сложил децата да вечерят Heart Eyes
Малко е добре - от обяд не е вдигнала температура Simple Smile
Утре ще я контролирам и ако всичко е наред, няма да променяме плановете  Simple Smile

# 601
Привет момичета. Знае ли някой вилите на Несебър какво представляват?

# 602
# 603
Добро утро, момичета!Днес при нас има сняг...Баба Марта иска да ни напомни за себе си. Или зимата не иска да си тръгне. Надявам се всички да сте вече здравички и да посрещнем пролетта, която въпреки всички напъни идва!

# 604
ДОБРО УТРО!
Нямаме сняг, но е студено.
Светли е добре. Втора седмица е на ясла, след 4 седмица вкъщи. Лудее и дивее иии ... готви  food002 cook newsm62
Скрит текст:

Лек ден!

# 605
  • Пловдив
Добро утро,
СГГ, какъв сладурко, изплезил езичето и бърка. Ама то така се става готвач. След време може и да гледаме шеф Светли в журито на Мастършеф.

И тук е студено, днес даже и слънце няма.
Пожелавам лек ден на всички. Аз започвам да писателствам, че ме натисна доста работа за вършене в кратки срокове.

Hug

# 606
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добър ден!
Със тази 6 дневна работна седмица, която мина, като прибавим една безводна неделя ( в целия град нямаше вода), и на всичкото отгоре сега замествам и колежка, направо ми иде да легна, да се завия и да не стана... много ми е изморено.
Извинявайте, че не пиша, но не ми стига времето. Днеска съм поне от следобяд, та малко да почина, малко да сготвя и малко уроци да подготвя.

# 607
Добро утро!
СГГ, страхотно момченце си имаш! Да ти е жив и здрав! И аз като го видях да готви точно това си помислих като Дунди-след години в "Мастършеф"  Simple Smile
Започвам и аз да работя, че докато се обърна и ще стане обяд. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 608
 newsm62 Майка му е с две леви ръце в кухнята.  Embarassed
Готвач или доктор или и двете ще стане, или и аз не знам ...
Светли-доктор и пациент-охлюв с болно коремче  Joy.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 09:55 от СГГ

# 609
  • на правилното място, в точното време
 Hug  Привет, момичета, прекрасни!  
Мисля си за вас често, но писането не ми се получава.
Ради, благодаря ти!  Heart Eyes Мнооого ме изненада и ме трогна! Благодаря ти!
 Ще се опитам да се включа по това, което запомних  Peace
За станциите във Варна - Флагман, Адмирал и Фрегата. Кати  правилно е запомнила ние бяхме миналата година там и ни се наложи да опрем до медицинското обслужване. За трите бази такова няма. Човекът от охраната ни информира, че МО има сключен договор за здравно обслужване със някаква частна болница , вече не помня коя, но там си плащаш 50 лв за преглед, независимо дали е за дете или за военен /естествено осигурени всички/. Отидохме на спешния кабинет във ВБ, дежурния травматолог, който беше по случайност там ни каза, че до предната година той самият е давал дежурства в базите. Беше изненадан, че няма медицинско лице, което да обслужва толкова много хора. Аз лично изобщо не съм доволна от Варна. Нищо не беше както трябва. Две години ходихме на Несебър, съвсем различно и като изхранване и като условия. Тази година пак се опитахме, но не ни се получи. Имахме такива очаквания, де и тази година сме цивилни почиващи. Харесахме една почивка пак в Несебър -  Феста Панорама. До края на март са ранните записвания и плановете ни за сега са да сме там.
Дунди, ако не намериш фуражка, обади ми се, да видим нашата каква е. На ЛС ще ти пусна телефон.
Разрушенията, които сте гледали по ТВ са само в един квартал, смяхме се с Фло, че са моята целева група и едно от местата ми на работа. Не са толкова зле нещата, но "местното" население мнооого послъгват и разбира се за тях е все едно апокалипсис.  
Патенце-то,  Hug чудесна новина. Фло ме информира в телеграфен стил за новината!
За кърменето и аз да се включа. Голямото си дете кърмих само около месец. Дъщерята до 10 месеца. Много ревностно държа за кърменето, разбира се до определени граници. На целевата група отказвам дори да купувам АМ /адаптирано мляко/ и ги карам да кърмят. Направо война водя и със социалните, но това е позицията ми. Ако искат да им купуват АМ да си бръкнат в джоба сами. По-добро и евтино от кърмата няма, ама трябва да си надвиеш мързела.
Температурите и аз ги изчаквам и се опитвам само с Нурофен да свалям. АБ давам в краен случай, но си зависи от детето и разбира се, най-важното в случая е родителите да бъдат спокойни. Имаме един педиатър в града, на който има доверие, та той ми е казвал, че първото нещо е да се погрижи за родителите. Те са тези, които трябва да бъдат успокоени и да се излекуват душите им.  Simple Smile
АЗ съм зарита до уши в работа, готвя един проект с едно училище и направо съм втрещена. Това ми е най-трудната група за работа. Ако вземе да стане проекта, не знам две години как ще ги изтърпя и бутам да работят  #Cussing out
Прегръщам ви и ви пожелавам много да сте здрави! Сили в борбата с вируси и болести!
За 8 март последно да се включа и отлитам. Много ми хареса стихотворението на Кати  Heart Eyes Копнах си то! Аз лично този празник не го уважавам, чак любимият каза, че се чувства неудобно на този ден, че нищо не искам. Но пък се чувствам обичана и любима 365 дни в годината и карамфил в целофан на 8 ми е грозно. На 9 март поздравих доброволците си и им казах, че всеки ден трябва да се чувстват специални!
 Та момичета, мили, ЧЕСТИТ 16 март! Всеки ден е достатъчно добър за пожелания, внимание и обич. Пожелавам ви да бъдете здрави, обичани и ценени! Да се наслаждавате на онова,което имате и да се гордеете с това,което сте! Hug Heart Eyes

П.п. три нови отговора ... Светли е новият Мастър шеф! В тази връзка снощи ми харесаха бухтичките и мисля да се пробвам. Може би не съвсем същите, нооооо ще опитам нещо подобно.

# 610
СГГ взимам си кафенце от твоето. Браво на момчето - готви, лекува, сладур!
И при нас е доста студено, ама май така ни се струва защото зимата ни поразглези с температури от 25-27 градуса и много слънце, та сегашните 3-8 градуса ни се струват студ. Нямаме сняг, слънцето се опитва да изгрее.
vivianka   Hug, никак не си за завиждане.
sweet_maniche дано вече е оздравяло твоето момиченце!
ФЕЙщица радвам се, че се включваш и успех с проекта!

# 611
  • Пловдив
Тъкмо се прибираме от педиатърката - всичко е наред  Simple Smile
Никакви признаци за разболяване няма, за всеки случай, пуснахме и една ПКК. Резултата ще излезе следобед и ще видим има ли нещо newsm78
От вчера не е вдигата температура малката и педиатърката е на мнение, че е възможна страничка реакция от ваксината Peace
Мисля обаче, така и така остават  два дни до края на седмицата, да си я оставя вкъщи Simple Smile Тъкмо ще помага в начинанието, с което съм се захванала hahaha

СГГ, голям сладур е Светли Hug да ти е жив и здрав!

И за финал - един музикален поздрав от Рошличка

# 612
sweet_maniche радвам се, че рошличка е добре. Искам вашата ЛЛ - да се съгласи, че не е болна и чак да  пусне ПКК, при нас не е така. Не мога и да я сменя - всички са еднакви, някой дори по-зле... За поздрава - не е достъпен Sad

# 613
  • Пловдив
Ооо, хич не ти и трябва таз педиатърка hahaha
След споровете, които имахме с нея, още по времето, когато захранвах баткото, общо взето нямаме много контакти - само наложителните Whistling
С направленията е много трудна и обикновено едва ли не, я изнудвам да ги дава (веднъж в годината водим малката на контролни прегледи при 2 специалиста), а за баткото веднъж се наложи и тя отказваше в продължение на близо 2 месеца... В резултат на което стигнахме до операция... абе... Чакам само да стане юни и ще ги записвам другаде и двамата (заради пустия Пентаксим се мотаехме още при нея)

Моя е грешката с видеото Embarassed Сега би трябвало да няма проблеми Mr. Green

# 614
  • Ямбол
Здравейте,
Като чета вие се оправяте, но сега сме ние наред. Баткото е болен вече три дни, а от вчера и аз се боря с болно гърло, така ми дращи, чудя се вече какво да изпия и изсмуча Simple Smile Дано сега поне малкото да не го хване, че ще бъде наистина тих ужас....И сега докато ви пиша се сетих за Фло, трябваше нишадър да си пръсна снощи...и хем имам вкъщи...но мже и да съм закъсняла...нищо довечера ще пробвам пък каквото стане...явно пак се развърлува вирус...
А времето напук е толкова студено...., къде е тая пролет????
Да не говорим за гърча на работа....
Пазете се мацки, особено бременелките....
Лек ден! Отивам да си правя чай ...ПАК...... Sad

Общи условия

Активация на акаунт