Нямам сега повече време. Днес съм втори ден с малък помощник на работа. Хубав и усмихнат слънчев ден на всички!

Хубавото е, че ММ днес е на служебно събиране и на спокойствие ще си свърша работата
Е това е за сега, бягам , че работа ме чака
Няма вечерна проверка, няма го редовното сутрешно кафе. Тези дни и аз съм нередовна. 
харесвам свежите ти и жизнерадостни постове. А " скачам в тръстиката", винаги ме кара да се усмихна 

нека си завива гаджето, а ние сами ще се погрижим за себе си. 

:
Възхищавам ти се! Как помниш всичко и за всяка намираш добра дума 

че никога не ме пропуска в постовете си.
.Майтапа настрана,да си починете пълноценно и заради нас.Приятна вечер на всички.Дръжте се петък идва
. Скрошно оздравяване им пожелавам! Дафинов Лист дано и ти по-скоро се пребориш с вируса, пък и нали срок са ти дали
. Фло, както винаги мислиш за всички ни. Весело изкарване с дечицата и ТМ на вилата (предполагам). Вивианка изобщо не си за завиждане
. Бременелките браво на вас - разходки, така и трябва. danity_79 страхотно описание за финландците, разсмя ме. Ама дано те са оценили твоето наконтване, била си готина мадама! За джаджата на СуитМъниче за мен не е нужна, но аз живея в малък град и нещата са по-различни. Джули добре, че не си го счупила крака си! СадУоман, Кативита, Дунди и други неспоменати
.
Свалих тъпото покривало, уж го изтупах от снега, и като го вкарвах в колата, се изсипа сняг върху задната седалка ... докато изтупам седалката, якето ми избърса колата, чисто изпрано пак е за пералня. И на кафемашината не си улучих дозата, та явно ще пускам втора. Ама да си имам проблемите де.
Дано детенцето се възстанови бързо. А за градината не се притеснявай. И в градината ли е тъжна? Как прекарва дните си там? Играе ли с децата, прави ли това, което се иска по време на заниманията?