Съпруги на военнослужещи - 16

• 60 846
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от мен, момичета Simple Smile Днес съм станала в 6:30 това е ненормална работа да не съм на работа и да ставам толкова рано, но явно навлизам в месеците с безсъние. А може и да съм се събудила от нетърпение да ходя вече да си вземам ММ от болницата и повече да не стъпвам там, пътека направих за една седмица до тая болница.
Що се отнася до културните мероприятия, мн обичам да ходя на театър, в армията( Кати, ако има нещо хубаво(ново) от този сезон, ще се радвам да споделиш) има мн приятни постановки, но вече съм изгледала всичко(старо), че даже някои и по два пъти. Другия театър които мн посещавахме групово от поделението е театър София, вече и там по изгледахме всичко. Сега нападам народния, а там до сега слабо представление не съм видяла.
Допивам си кафето и се отправям към ММ. хубав и спокоен ден на всички Simple Smile

# 631
Здрасти, банда!
СГГ, както винаги чевръста! Благодаря за кафенцето!
Патенце, може и наистина от нетърпение да е това ранно събуждане  Simple Smile Не мога да се сетя като бях бременна дали съм се събуждала по-рано от обикновено, но аз по принцип съм кукувица ранобудна и много не ме свърта в леглото Simple Smile Сега и синът ми е като мен.
Мъниче, някакви сложни за мен термини използваш-пинята, баланс байк, пънчове...имаше и други, но не ги запомних Laughing Възхищавам се на енергията ти, честно!
Спирам и скачам в тръстиката, че шефовете са в пълен състав наоколо Rolling Eyes Хубав и усмихнат ден на всички!

# 632
Здрасти, банда,  и от мен!
патенце-то, тази нощ те сънувах, ама не точно теб, ами бях на някакво събитие и на брошурата отдолу пишеше кой е организатор/изпълнител и пишеше "патенце-то"  Mr. Green и си викам брейй това патенце, колко хубаво, че се е включила да помага.
И аз като  sad_woman ще кажа, че това Мъниче като я чета, ме праща не в девета глуха, ами в гугъл  Crazy Аз хич не свалям килограми  Crossing Arms ограничих въглехидратите и сладкото и ако не съм излизала на разходка с количката, у нас правя упражнения 10-20 минути, ама още няма никакъв ефект. Нямам какво да обличам, че всичко ми е малко, ама и не си купувам нови по-големи дрехи, щото нали ще отслабна  Crazy
Днес времето е само за разходка, ама май няма да излизаме, че нещо ми е смотано  Sick В понеделник ще слагат на малчо за първи път ваксини - тая новата шествалентната и синфлорикса. Аз взех да му давам шуслерови соли, дано всичко да е наред, че нещо ми е притесено. То колкото повече чета и се информирам, толкова по-зле, колкото по-малко знам, по не ме е страх сякаш.
Поздрави на всички мацки  Hug Отделете си днес малко време да се насладите на слънцето  Heart Eyes

# 633
Права е Лунно цвете, че животът в София дава лесен достъп до културни и спортни събития. И въпреки това много мои познати и колеги не се възползват от това предимство, но всеки с интересите си. Както пък аз не се възползвам от близостта на Витоша Grinning .....Все казвам, че ще сме по - активни , ама не се получава. За  последната година имаме едно качване до Драгалевския манастир и това е...

Патенце, и аз се забелязвам, че така атакувам даден театър. И ние в "София" сме изгледали повечето , както и детските постановки. (Те имат и за повечето представления ваучери ,които са доста атрактивни). В Народния препоръчвам " Жана" , ако не си го гледала. Гледахме го преди година, но все още не съм гледала нещо така силно.
Сега май 199 ми е на прицел. ....
 Албена, какъв е маршрута на девойката-предполагам Европа или?
 Хубави почивни дни на всички!

# 634
Добър ден! СГГ ранобудна и първа поднасяща кафето, за което благодаря. Патенцето я да се вземеш в ръце и да си поспиваш, че после може да ти се падне някое сладурче, като моите сомнабули и ще ти се плаче за сън  ooooh!. Seti Beti защо се притесняваш толкова за килограмите си, ще отслабнеш имаш време, ако продължаваш да кърмиш, трябва да се храниш и почиваш. Малкият юнак, когато проходи ще има да тичаш и да си наваксваш. Пък може и да имаш моя късмет - кърмех, хапвах, ходехме с количката все по-разходки и слабеех - 9-10 кг бях надолу от започването на бремеността ми. Спрях, обаче да кърмя и главоломно започнах да качвам Embarassed. sad_woman  и аз като теб се ровя в гугъл за повечето от хобитата и спортовете на мъничето. kativita  и аз съм от тези, които ти завиждат за възможността за културен живот. При нас има театър само веднъж седмично и то не всяка седмица, за друго да не говорим. а опера и оперета съм ходила 1-2 пъти в друг град Embarassed. Моята дъщеря ще ходи на обмен, от училище, в Холандия. Но докато стигне дотам си правят екскурзия - Хърватска, Венеция, няколко града в Германия, после 1 седмица в Холандия и на връщане - Германия, Прага и Унгария.

# 635
  • София
Привет военни красавици.

18 МАРТ - ПРАЗНИК НА РАДИО ТЕХНИЧЕСКИ ВОЙСКИ, ВЪЗДУШНИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ! НА СЪПРУГЪТ МИ И КОЛЕГИТЕ МУ, НА ВСИЧКИ, ОТДАЛИ СИЛИТЕ СИ ЗА ЗАЩИТАТА НА РОДНОТО НЕБЕ, ЗА ОСИГУРЯВАНЕТО НА ПОЛЕТИТЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МНОГАЯ ЛЕТА!

Специални поздрави на ПАТЕНЦЕТО, по случай празникът на РТВ!

# 636
Честит празник на патенцето и на всички останали от РТВ!

# 637
  • Пловдив
Честит празник "очи на небесата" или както казваше един бивш колега - да честитим празника на всички РТВ-та по всички земни кълбета Simple Smile
Колегите отидоха, да ядат и пият, пък ние с ММ поливаме празника вкъщи Laughing Нямаше баба-доброволец, пък и на мен точно в това заведение не ми се ходи hahaha ММ пък не иска и така Simple Smile И все пак - имам си едно на ум за афтър-партито hahaha Ако не съм легнала до тогава, може и да се присъединя Party

Утре повече от мен Simple Smile

# 638
  • София
Я сега да видим кой го има и кой го нЕма. Ник'ва дисциплина напоследък People Cop. Вечерна проверка нЕма, от мен до хоризонта нЕкои се губят. Брей, колко съм ербаб. Видях се малко по-свободна и хайде строй се и преброй се. Simple Smile Много е лесно така - от пълна къща с народ сега сме сами със сватята. Щерката и внучката днес си заминаха newsm49, гаджето е на банкет с колегите cheers Wine Glass Drunk, а ние поговорихме за това, онова, пийнахме по чаша вино  newsm24 newsm24 и се отправихме всяка към леглото си.
Хайде днес няма да правя преглед на печата. Минавам тихичко tiptoe, завивам ви  sleepuu, гася осветлението и се хоризонтирам и аз. Лека нощ военни момичета, Hug Hug Hug

ПП Мило МЪНИЧЕ, честит празник на теб и момчето ти. Да поздравим всичките РТВ-та от някой КГБ-та по всичките земни кълбета hahaha Joy

# 639
 Здравейте и от мен  Simple Smile

Надявам се всички да са добре. Нямах време за четене,че дълго се подготвях за много тежко интервю за работа. То мина вчера  и за съжаление не съм доволна. Не от себе си, а от това,че се оказа,че не съм компетентна по два вида измервания,които не бяха упоменати в обявата и ...както и да е...сега дълго време ще ближа рани...

Отдено детето го затрупват с домашно и всяка свободна минута я отдавам на нея..

Желая ви приятна почивка  bouquet

# 640
  • София
Добро утро военни красавици.
Днес е Тодоров ден. Честито, ако има именяци! Да са живи и  здрави. bouquet

Отивам в КПП-то да направя кафе. На всички хубав, слънчев и зареждащ ден. Simple Smile

Изпих си кафето, отивам да си водя внучето на курс по математика. Оставила съм гаджето да си почива след банкета. По-късно ще го включа в домашните мероприятия Wink

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 07:11 от Flo 51

# 641
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро съботно-почивно утро! Най-накрая... тази седмица замествах колежка, миналата пък беше 6 дневна работна седмица, и плюс това че ми се наложи да обединявам уроци, да ви кажа от все сърце се радвам, че най-накрая свърши и тая мъка.
От другата седмица вече ще ми е по-спокойно.
С моя клас така и неможем да се разберем. Трупат си отсъствия, после от къде им били, все едно аз си ги измислям.Когато имам час с тях, наистина ми сриват психиката. Всичко останало е добре.
Днес времето е чудесно и съм планирала среща с приятелка в Пловдив. Малко да се разведря.

Мъниче, кога ти остава време за всичката тая работа, направо се чудя.

Фло, каква баба си ти, направо завидях. Фурия на квадрат.

Моите машинки спят още. Снощи вече бях пред припадък, защото в 9 вечерта още гладех, както си бях със дрехите от работа. Пращах каката за дюнери, защото нямам време да готвя изобщо. Днеска - утре ще направя нещо да се намира за ядене на първо време, а пък после ще го мисля.

Имам и за училище доста работа. Да си попълня разпределението, да си прегледам уроците,  да си подготвя помощни материали, тестове трябва да си подготвя...Сега една програма намерих, която генерира кръстословици. Много полезна работа. Изобщо все има какво.

# 642
Добро утро, момичета! Kакво слънце е пекнало днес, само за конни надбягвания! Винаги съм искала да яздя, но не ми достига смелост.  Laughing
Честит Тодоровден!
Вивианка, като натрупаш повече опит, ще ти бъде по-лесно в работата. при нас постоянно идват на проверки от инспектората, влизат в часове и колегите се притесняват, естествено. Като виждам колко се стараеш, завиждам на твоите ученици.
Желая ви един спокоен уикенд.

# 643
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Ох, дано цветенце....
Наистина много се старая, гледам всеки час да има нещо различно, гледам уроците много напред за да планирам предварително задачите, които ще поставя. Трудно ми е много, защото аз сега ги правя тези неща, а колегите с опит вече тези неща ги имат.
И накрая какво става.... планираш, планираш... влезеш в час и съвсем друго се случи. Laughing
И аз чакам вече проверка, инспектора ми поне го видях на едно обучение в Пловдив.Изглежда много спокоен и уравновесен човек. Но каквото и да е, една проверка при всички случаи много напряга.

# 644
  • Пловдив
Добро утро, прелитам набързо. Изчетох ви, но нямам време за дълги писания.
Затрупана съм с работа, но не от онази, която уврежда здравето, нея винаги мога да я отложа.  Grinning
Днес е доста духовито тук, поне на терасата е така. Тъкмо ще изсуши прането.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт