Днес съм станала в 6:30 това е ненормална работа да не съм на работа и да ставам толкова рано, но явно навлизам в месеците с безсъние. А може и да съм се събудила от нетърпение да ходя вече да си вземам ММ от болницата и повече да не стъпвам там, пътека направих за една седмица до тая болница.Що се отнася до културните мероприятия, мн обичам да ходя на театър, в армията( Кати, ако има нещо хубаво(ново) от този сезон, ще се радвам да споделиш) има мн приятни постановки, но вече съм изгледала всичко(старо), че даже някои и по два пъти. Другия театър които мн посещавахме групово от поделението е театър София, вече и там по изгледахме всичко. Сега нападам народния, а там до сега слабо представление не съм видяла.
Допивам си кафето и се отправям към ММ. хубав и спокоен ден на всички
Аз хич не свалям килограми
ограничих въглехидратите и сладкото и ако не съм излизала на разходка с количката, у нас правя упражнения 10-20 минути, ама още няма никакъв ефект. Нямам какво да обличам, че всичко ми е малко, ама и не си купувам нови по-големи дрехи, щото нали ще отслабна
В понеделник ще слагат на малчо за първи път ваксини - тая новата шествалентната и синфлорикса. Аз взех да му давам шуслерови соли, дано всичко да е наред, че нещо ми е притесено. То колкото повече чета и се информирам, толкова по-зле, колкото по-малко знам, по не ме е страх сякаш.
Отделете си днес малко време да се насладите на слънцето
.....Все казвам, че ще сме по - активни , ама не се получава. За последната година имаме едно качване до Драгалевския манастир и това е...
. Seti Beti защо се притесняваш толкова за килограмите си, ще отслабнеш имаш време, ако продължаваш да кърмиш, трябва да се храниш и почиваш. Малкият юнак, когато проходи ще има да тичаш и да си наваксваш. Пък може и да имаш моя късмет - кърмех, хапвах, ходехме с количката все по-разходки и слабеех - 9-10 кг бях надолу от започването на бремеността ми. Спрях, обаче да кърмя и главоломно започнах да качвам
ММ пък не иска и така 
. Вечерна проверка нЕма, от мен до хоризонта нЕкои се губят. Брей, колко съм ербаб. Видях се малко по-свободна и хайде строй се и преброй се.
, гаджето е на банкет с колегите
, а ние поговорихме за това, онова, пийнахме по чаша вино
, завивам ви
, гася осветлението и се хоризонтирам и аз. Лека нощ военни момичета,