Съпруги на военнослужещи - 16

• 60 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Цял ден се чудих и накрая се сетих, че имен ден има днес момченцето на МИРИЕЛ Simple Smile Да е живо и здраво, да го закриля неговият светец. Да си носи името с гордост!

Да почетем и първото превозно средство, нагазило преди 1335 години, нашите земи...

Днес се поразходихме по софийските улици със сватята, а след обяд като легнах, та до преди малко съм спала.

ДУНДИ, отметна ли работата, или още има?
ВИВИАНКА, не знам какво да те посъветвам, за да спечелиш твоите калпазани. Може би Лунно цвете да ти даде съвет, по-професионално ще бъде. Разсмя ме с това " фурия на квадрат" hahaha Joy още малко ми остава и ще стана съвсем квадратна.
ЛУННО ЦВЕТЕ, помагай, ако можеш на Вивианка.

Момичета, сериозно съм се замислила да се взема в ръце и да сваля някой и друг килограм. Лято идва...Преди 100 години, преди да навърша 50, се свързах с проф. Байкова и за 10 месеца свалих 23 кг. Бавно, плавно и се чувствах чудесно. Запазила съм всичките ѝ рецепти, но от кога ли ще започна newsm78 Елизабет Тейлър съветваше така: Събличаш се дибидюс, заставаш пред огледалото и се гледаш, докато яко се намразиш и започваш от сега, от този момент. Не от утре, от понеделник, или от първо число на месеца. hahaha Joy Да видим кога ще застана на 4 очи с огледалото Wink

Приятна вечер, милички Hug

# 646
  • Пловдив
Фло, без да знаех за изказването на Елизабет Тейлър, точно това правя, когато реша, че ще свалям килограми hahaha Винаги действа! Simple Smile
За съжаление, ЕГН-то си казва думата и вече само с диети не се получава желания резултат при мен Sad Да, свалям килограми, но тялото ми вече не е с онова момичешко излъчване Sad Затова съм се захванала сериозно със спорта - до юли да се стегна, че новия бански чака hahaha (между другото - и той ми е голям стимул Joy Домързи ли ме, да си правя упражненията, обувам долнището, поглеждам се в огледалото и...ни планк, ни лицеви опори, ни коремни преси ми се опъват hahaha)

Днес ми е супер сдухано цял ден #Crazy И понеже в такива моменти обичам да гледам нещо, защото четенето иска мислене, съм си заредила в плейлиста любимия сериал, с който пораснах и цял ден гледам за пореден път любимите персонажи Simple Smile

Отивам сега да правя упражнения, (че корема не иска да се прибере с магическата пръчка), а после ще намина, са ви завия Hug

# 647
Позакъсняла за вечерната проверка която май днес няма да се състои се включвам в последните часове на Тодоровден, да е честит на всички празнуващи. Благодаря за поздравленията, но аз съм ЗРВ и с удоволствие ги препращам към всички РТВ-ци , да им е честит празника и да ни е честит четири звездния генерал. Армия не остана мн, но генерали има Simple Smile
Сети, поне в съня съм те навестила, а и съм имала дейно участие по организацията Simple Smile  А за отслабването не се тревожи, толкова си слабичка и нежна, сигурна съм, че мн скоро ще си върнеш килограмите. Те не са минали и три месеца, имай малко търпение, за лятото ще си бомба.
Кати, благодаря за предложението следващия месец ще дебна билети за "Жена".
Ранното ставане при мен си е явно от бременността, ММ вече си е у дома и днес имах чудесната възможност да си поспя до късно , но пак се ококорих в 6ч. Явно организма ми се подготвя за безсънни нощи и ранно събуждане. Днес решихме да обиколим в магазините за да видим колички и креватчета, такива неща( не че сме тръгнали да купуваме, но да имам представа) завъртя ми се главата, то и за това си трябва висше образование.
Е това е навестих ви, проверих ви , явно всички са по леглата и не се отвивайте, защото Фейщицата може и да няма време да ни завива днес, а все още е студено Simple Smile

# 648
 tiptoe
Тодоровден отмина, но се почерпете за здравето на ММ и всички останали.

smile3524

# 649
  • Пловдив
Добро утро Hug
Сервирам кафенцето

и честитя първа пролет на живущите във военното ни блокче
Скрит текст:

Честит имен ден на патериви и на вчерашните именници  bouquet

# 650
Ето ме и мен.. Здравейте Simple Smile

След отпуската, поработих 2 дни, днес почивах.. и утре пак с нови сили на тръстиката..  hahaha
Четях си аз редовно, но от телефона ми е много неудобно да пиша..  и чак сега стигнах да седна свободна на компютър.. Simple Smile

Много неща сте изписали.. Мъниче, малкото чаровно и красиво момиченце да ти е живо и здраво.. Сладурана е голяма..  Peace
Честито и на всички, които са имали поводи за прануване в изминалите дни..  bouquet
Ние пообиколихме малко из Бг.. попътувахме.. всичко беше супер, ама бързо свърши.. сега пак към ежедневието, дано поне времето е хубаво да допринася за по-добро настроение.. Simple Smile

Хайде приятна неделна вечер от мен... и Успешна нова седмица!  Hug Hug Hug

# 651
Здравейте и от мен,честит празник на патерици на празнуващите.Ние два дни използваме за разходки и се наслаждаваме на хубавото време,дано вече не се разваля.Сега вече се отдавам на почивка.Приятна вечер на всички

# 652
ДОБЪР ВЕЧЕР!

Нека да е щастлив всеки ден ...  Praynig ...

sweet_maniche пролетна усмивка.

Лек нощ и сладки сънища!

ДОБРО УТРО!

food010

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 07:30 от СГГ

# 653
Добро утро! Да се заредим с добро настроение и да стартираме деня... Радвам се на пролетното настроение и ви го желая на вас! Честита пролет! Колкото студена и продължителна да е зимата, винаги бива победена от пролетта, носейки нов живот, нови надежди и нови очаквания...
Желая ви една прекрасна пролет, в здраве и усмивки, слънчево настроение, любов и много щастие!

"Какво е пролетта? - Цветни стъкла с гирлянди от надежда."
Галин Никифоров, "Къщата на клоуните"
Чета ви редовно и всички ви  Hug Hug Hug Hug

# 654
  • София
Здравейте военни красавици. Честита пролет! Желая ви здраве, пролетно настроение, слънчеви усмивки.

При мен нищо интересно, битовизми, забавлявам си сватята и това е. След обяд - на тръстиката.

# 655
  • Пловдив
Здравейте момичета. Да се разпиша и аз тази сутрин.
Гледам букети и сладки момиченца със сини минзухари, замириса на пролет.  Grinning

20 март е денят на Франкофонията.
И ние нали сме една франкофонска държава /България се присъединява като пълноправен член към Франкофонската общност през 1993г. по време на V-тата франкофонска среща на върха на остров Мавриций./ честит празник на патерица на всички настоящи и бъдещи франкофони.  Laughing
Не че имах възможност да празнувам, толкова съм далеч вече от организацията на тези събития, за което много съжалявам...

Почивните дни минаха в писане, ама много писане. Но се вместих в срока, което беше основната цел.

Лека и слънчева седмица желая на всички.  Hug

# 656
Добро Утро  Flutter Flutter

Дафиново листче, точно от такова послание за Пролетта имах нужда .. Благодаря ти!  Hug

Хубав ден на всички!  Nature Partly Sunny Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

P.S. Дунди, заповядай преди мен.. аз докато се събудя и да драсна  bouquet   hahaha

# 657
Колко приятни картинки сте постнали! Лъха на пролет и създава настроение. При мен не е много весело, защото малечка се разболя - кашлица, отпаднала, дори повърна. Явно е вирус, защото когато се обадих в детската градина да предупредя, казаха че още 5-6 са звъннали преди мен със същите оплаквания. Дано вие и дечицата ви сте здрави. При нас е слънчево, що годе приятно времето.

# 658
  • на правилното място, в точното време
 bouquet Честита първа пролет , момичета! Няма да се мъча пак с качване на снимки! Преди го можех, но нещо не ми се получава напоследък. А и всяка една от вас е прекрасна по своему, че всяко цвете бледнее.  Heart Eyes
Времето е слънчево, дано ви е светло в душите и домовете!

Поствам един линк, на мен лично много ми хареса! Историята на Албрехт  Дюрер. Може и да сте го чели.

http://pozitivninovini.com/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8% … 1%81%D0%B5%D0%BA/

За вечерна проверка едва ли ще се включа, ако не заспя, поне ще ви прочета. Да си знаете, че съм ви завила грижливо!  smile3524

# 659
  • Пловдив
Ох много хубаво време - птички, пчелички, тревички...и сенна хрема, за "разкош" #Cussing out
От два дни съм на хапчета и имам чувството, че ще си изкихам мозъка #2gunfire А миризми ще усетя към юни Whistling

...помрънках си hahaha

Общи условия

Активация на акаунт