Да е живо и здраво, да го закриля неговият светец. Да си носи името с гордост!Да почетем и първото превозно средство, нагазило преди 1335 години, нашите земи...
Днес се поразходихме по софийските улици със сватята, а след обяд като легнах, та до преди малко съм спала.
ДУНДИ, отметна ли работата, или още има?
ВИВИАНКА, не знам какво да те посъветвам, за да спечелиш твоите калпазани. Може би Лунно цвете да ти даде съвет, по-професионално ще бъде. Разсмя ме с това " фурия на квадрат"
още малко ми остава и ще стана съвсем квадратна. ЛУННО ЦВЕТЕ, помагай, ако можеш на Вивианка.
Момичета, сериозно съм се замислила да се взема в ръце и да сваля някой и друг килограм. Лято идва...Преди 100 години, преди да навърша 50, се свързах с проф. Байкова и за 10 месеца свалих 23 кг. Бавно, плавно и се чувствах чудесно. Запазила съм всичките ѝ рецепти, но от кога ли ще започна
Елизабет Тейлър съветваше така: Събличаш се дибидюс, заставаш пред огледалото и се гледаш, докато яко се намразиш и започваш от сега, от този момент. Не от утре, от понеделник, или от първо число на месеца.
Да видим кога ще застана на 4 очи с огледалото 
Приятна вечер, милички

Да, свалям килограми, но тялото ми вече не е с онова момичешко излъчване
И понеже в такива моменти обичам да гледам нещо, защото четенето иска мислене, съм си заредила в плейлиста любимия сериал, с който пораснах и цял ден гледам за пореден път любимите персонажи

... 

А миризми ще усетя към юни