Професионални серии за коса - тема 98

• 69 795
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Да ви питам за мнения относно СЕКСИ ХЕЪР ЗА ОБЕМ?Моята приятелка иска да ги поръча и ме разпитва.Обаче аз продукти за обем не ползвам и не съм имала.При мен(от мостри)резултата е сплескана коса,без обем  Laughing

# 661
Добро утро момичета и весел петък Simple Smile
Аз отново да си попитам, че ние новите май сме малко досадни с многото си въпроси и не ни се обръща много, внимание  Mr. Green

Интересува ме някакъв хубав тониращ шампоан. Бях се спряла на лилавия на Лакме, но май няма добри отзиви. И всъщност каква е разликата от тониращия и оцветяващия?

От много време чета за сериите на Milkshake много съм зарибена да ги тествам, тъй като не съм, но  сега съм в страшна дилема какво да си взема.
Някой може ли да сподели впечатления от Milkshake DEEP CLEANSING и Milkshake COLOUR MAINTAINER

Другото за което се двоумя много е шампоана за луксозно русо на Sexy Hair.
Като цяло косата ми след изрусяването и т.н. е доста суха в краищата и се къса,а пък в корените се омазнява бързо и клепва и понеже никога не е била така идея си нямам към какви продукти да се ориентирам.

Прави ми впечатление, че не обсъждате много продуктите на Alfaparf има ли причина или просто сте на друга вълна в момента? Simple Smile
За тониращия шампоан на Лакме отзивите са предимно добри, пусни търсачката на форума, за да добиеш по-цялостна представа. Аз лично бях много доволна от него.
Разликата между тониращ и оцветяващ е, че тониращия избистря цвета, маха жълти оттенъци, матира, не оцветява. Оцветяващият лилав на Лакме, дава цвят, пигмента е по повърхвността на косъма, но доста наситен, при по-светли коси, може да се получат по-ярки тонове.
Ако МШ ти е интересна марка, точно тази тема беше с въпрос-запис за тях, има споделяно. На мен серията за боядисана коса ми беше приятна, но балсамът ми беше много слаб, не бих повторила.
На Алфапарф преди години съм опитвала продукти, не са ме впечатлили и изгубих интерес към марката.

# 662
  • София
Да ви питам за мнения относно СЕКСИ ХЕЪР ЗА ОБЕМ?Моята приятелка иска да ги поръча и ме разпитва.Обаче аз продукти за обем не ползвам и не съм имала.При мен(от мостри)резултата е сплескана коса,без обем  Laughing
На 42 стр. Бисквитка ги похвали Hug

# 663
ИЛЛИ,благодаря ти  bouquet Имах спомени че е писано,но къде...не.Връщам се да чета...
Прочетох  Mr. Green БИСКВИТКЕ,шампоана и бустера ли си пробвала само?Стилизиращите от серията?

# 664
  • Бургас/Пз
Тониращите шампоани само за русокоски ли са? Извинявам се за тъпия въпрос  Embarassed  Blush

# 665
  • Чукарландия
Тониращите шампоани само за русокоски ли са? Извинявам се за тъпия въпрос  Embarassed  Blush

Да. Hug

# 666
  • София

Ей, нямате изчитане! Да се включа докъдето съм стигнала че после много неща ще станат и ще забравя.

Брей ти ме шашна Blush. Сигурно съм слагала по много, за да не ми стигне и да ми утежни newsm78. Няма какво да е друго. Значи сега със следващите зелените, ще гледам така да разпределям, че да ми стигне за цялата коса. Даже мисля, дали има нужда да пръскам в корените. По-добре върху това омбре да наблягам като че ли, а каквото остане да се разнесе на горе. Например пък от ботокса дето се казва същия грамаж шишенце даже и ми остава излишно от една ампула.

Зелен концентрат с оранжев бустер, за мен беше ужасно утежняваща комбинация. Две измивания ми трябваха след въпросната комбинация, т.е. седмица, за да не ми тежи косата. Супер подхранена я чувствах, при все че сложих половината от сместа. И Денсифик концентрата го ползвам на два пъти.

Просто нанасяй концентрата от ушите надолу, и гледай да не слагаш цялото количество.  Peace

# 667
Идеи за въпроси вместо запис + марка, която да обсъждаме?

# 668
BBeLLa,  JLo, setony bouquet Благодаря за вниманието.
И аз имах предположения, че единия подобрява цвета, а другия е за добиване на такъв, но да си питам за всеки случай  Mr. Green

# 669
Ами,може би,всеки да сподели коя е неговата любима марка.И коя не.Забелязала съм че се случва така-дадена марка като цяло е точната за нас,или обратното  Peace Не помня дали е имало такива въпроси...Ееех,старост,нерадост  Mr. Green

# 670
  • Чукарландия

За пръв път днес видях и поразгледах марката KayPro. Някакви отзиви за нея или въобще дали е позната на някого от "нас"? Малко по-нисък клас ли е или? Hug

# 671
Ами,може би,всеки да сподели коя е неговата любима марка.И коя не.Забелязала съм че се случва така-дадена марка като цяло е точната за нас,или обратното  Peace Не помня дали е имало такива въпроси...Ееех,старост,нерадост  Mr. Green
Твърде общо. Освен това на мен лично не ми харесва да се заключва за цяла марка, при положение че в нея има толкова различни продукти. Не знам колко ще е полезно. И често се случва пробвал си 5 неща само и се пише за цяла марка...

# 672
Фрейче,защото често има изказвания от рода"Не харесвам Лакме","Не харесвам Керастаз","Не харесвам Алфапарф","Не харесвам Вела"...Затова ми стана интересно.Да споделим защо по-точно не харесваме цяла марка.И обратното  Peace

# 673
Здравейте, дами. Имам въпрос  относно Течната коса, която мисля да изпробвам днес  Peace Как се отваря  Rolling Eyes И моля за потвърждение дали правилно съм разбрала за използването и: измивам косата с шампоан, балсам, маска, суша с хавлия, разделям косата на 5-6 сектори, нанасям по няколко капки с пипетата, оставям за 5 мин., суша със сешоар, и оставям още 20'', след което съвсем за кратко изплаквам с вода - за около 20 сек. и стилизирам както обикновено. 
Знам, че нееднократно се е коментирало в темата, но вие пишете толкова бързо, че едва ви смогвам да ви чета  Crazy
Приятен ден  bouquet

# 674

За пръв път днес видях и поразгледах марката KayPro. Някакви отзиви за нея или въобще дали е позната на някого от "нас"? Малко по-нисък клас ли е или? Hug
Терапевтичната ми преса е KayPro.За съжаление продукти не съм пробвала от марката, но сега разгледах, изглеждат интересно  Grinning .

RainDanceMaggie , измиваш косата с шампоан /само/, подсушаваш леко с кърпа и разделяш влажната коса на сектори. Отвинтваш капачката, тя е капкомер.Накапваш на секторите, може да не слагаш на корените, малко под тях, по дължините. Сушиш за пет минути и после изплакваш косата за 20тина секунди.

Общи условия

Активация на акаунт