Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 75 173
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
  • София
По принцип съботата е работен ден, но не всички ще работят. И се съмнявам работодателят да се съгласи да издаде подобна бележка.

newsm10 Напълно подкрепям казаното. След като от 15.05. реално вече няма да е техен служител не мисля, че биха се съгласили.

Събота, 14 май е работен ден. И аз бих посъветвала преди да премахнете таткото да поговорите дали няма да издадат бележка с дата 14 май.

Ок това го пропуснах, но реално след като от 15.05. той няма да е техен служител според мен не биха се съгласили да му издадат такава бележка за 1 ден в който все още ще се води на работа там. Ако остава месец да със сигурност би издал всеки един работодател, но в този случай не мисля.

# 766
При условие, че детето ходи на СДЯ, при записването в ЦДГ трябва ли да се вадят нови здравна профилактична карта и имунизационен паспорт или се използват тези, които в момента са яслата?

# 767
А може ли служебната бележка да и с дата примерно 12ти? Къде пише, че трябва да е с дата след като е излязло класирането?
Благодаря ☺

# 768
  • София
А може ли служебната бележка да и с дата примерно 12ти? Къде пише, че трябва да е с дата след като е излязло класирането?
Благодаря ☺

Пише го в системата в секция Необходими документи,а и беше коментирано на предната страница.
Няма логика да е с дате преди класирането,особено ако района на  местоработата дава точка.

# 769
  • София
При условие, че детето ходи на СДЯ, при записването в ЦДГ трябва ли да се вадят нови здравна профилактична карта и имунизационен паспорт или се използват тези, които в момента са яслата?

От СДЯ-то ще си ги изискате.

# 770
  • София
Момичета, и аз да попитам нещо. Как трябва да се оформи тази служебна бележка. Аз съм в майчинство и не ползвам бонус за адрес. Таткото е на 4 часов трудов договор и фирмата е регистрирана в района на градината. Мерси Simple Smile

# 771
  • София
В служебната бележка от работодател, освен този текст
 " Издава настоящата служебна бележка в уверение на това, че .................В с лична карта № .......издадена на ........ година от МВР ............... .ЕГН ........................ ...  работи на постоянен трудов договор от ..................... година на длъжност ........................ .......с адрес на месторабота ГР...................... .................. "
Една мама го беше постнала на предните страници. Според мен просто трябва да се добави,че към момента посоченото лице е в Отпуск за гледане на дете. Никъде не съм видяла дословно какво точно трябва да пише. Задължително трябва да е упоменат адреса на месторабота ако дава точка.

# 772
  • София
Уж всичко чета, но нещо съм пропуснала. Благодаря!

# 773

е как ще ги изискваме от СДЯ-то? Sad Те не мисля, че дават документи преди отписването. А детето се води и след записване още в СДЯ.

# 774
  • София
И още едно питане имам Simple Smile Днес таткото си смени адресната регистрация. По лична карта е в Овча купел, по настоящ адрес е в Триадица. В системата какво да отбележа в неговия профил, настоящ или постоянен адрес?

# 775
  • София

е как ще ги изискваме от СДЯ-то? Sad Те не мисля, че дават документи преди отписването. А детето се води и след записване още в СДЯ.

След като свърши годината ще си ги вземете. Знам, че СДЯ-тата през лятото почиват и после децата тръгват директно на градина. Тогава ще си ги вземете. Те ще видят, че детето е от СДЯ и ще си ги вземете от там и ще ги предоставите септември в детската.

# 776
  • София

Нова профилактична карта и справка за ваксините. От яслата ще си вземете картона, ама чак като ви изпишат.

# 777
  • София
И още едно питане имам Simple Smile Днес таткото си смени адресната регистрация. По лична карта е в Овча купел, по настоящ адрес е в Триадица. В системата какво да отбележа в неговия профил, настоящ или постоянен адрес?
Постоянен, тях ги интересува какъв е адресът на територията на София, а щом ЛК му е софийска, значи постоянен.

# 778
Здравейте!
Може и да съм пропуснала и предварително се извинявам ако някой вече е коментирал въпроса, който ще задам Simple Smile
Искам да разбера дали при първото класиране, децата, които са в опашките по социални и по общи критерии могат да бъдат приети и за двете места, т.е. веднъж да заемат място по социални и втори път по общо критерии, при условие, че точките им го позволяват. И едва тогава при второто класиране мястото им по общи критерии да се освободи и ще даде възможност на друго дете. Или още по време на първото класиране автоматично при приемането от опашката по социални ще се освободи място по общи критерии.
Поздрави! Simple Smile

# 779
И аз така мисля-че трябват нов паспорт за записване. Картон при постъпването

Общи условия

Активация на акаунт