Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Нова емоция за утре - от кого е бременна Наз??? newsm78 Shocked

# 91
  • София
Е, как от кой? От Умут.  Laughing  Това е спомен. На една от снимките, където са на езерото, той е с по-дълга коса, както когато беше от спомена с бебето.

# 92
Нова емоция за утре - от кого е бременна Наз??? newsm78 Shocked

От мъжО си............ Laughing Тва са спомени.............. Peace

# 93
Добро утро в четвъртък!

Хайде по едно кафе, че да минава времето по-бързо .... Joy Joy Joy Joy

Зарани, благодаря за превода! Hug

# 94
 Hug Hug Hug

Белчимка и тя ни подсеща за вечерта.  Grinning

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 13:58 от g_georgieva08

# 95
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

Наваксах днес с 3 и 4 епизод, мнооого ми харесаха, поревах си с Каан (стабилно при това). Сериала ми харесва все повече и повече, радвам се, че не прилича на вече гледани продукции, различен е, на моменти се чудя аджаба това турски сериал ли, не е ли? 

# 96
  • София
Хаштага за епизода е #bubenimsuçum - Това е моята вина

Рускините ще правят онлайн превод ето тук - https://vk.com/topic-86336891_33195489?offset=1500

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 18:24 от zarani

# 97
Момичета, може ли някой да ми каже, кога ще започне новата серия - около 21 часа може би? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 98
Здравейте момичета, надявам се,че приемате нови попълнения в темата.Сериала го гледам с голям интерес и за първи път не заради любовта между главните,която предстой да се случи,а заради отношенията баща-син.Детето е прекрасно,играе невероятно. Целият каст е подбран много добре и играят страхотно. Единственото, което не ми е много по вкуса, може би е прекаленото идеализиране на главната героиня. Чакам довечера с нетърпение спасяването на Каан Peace

# 99
  • София
Момичета, може ли някой да ми каже, кога ще започне новата серия - около 21 часа може би?
Не, ще започне директно от 20.00 часа, без йозет.  Peace

Наз още в началото беше описана като педиатърът идеалист, може би затова гледайки просто я приемам такава каквато е, не ме дразни. Усещам се, че някак имам нужда от такъв тип герой/героиня. Явно ми е дошло до гуша от лошотии в сериалите...  и в реала  Sad

# 100
Момичета, може ли някой да ми каже, кога ще започне новата серия - около 21 часа може би?

Наз още в началото беше описана като педиатърът идеалист, може би затова гледайки просто я приемам такава каквато е, не ме дразни. Усещам се, че някак имам нужда от такъв тип герой/героиня. Явно ми е дошло до гуша от лошотии в сериалите...  и в реала  Sad
В никакъв случай, не ме дразни, просто я правят прекалено идеална.Но съм съгласна с теб,че има нужда и от такъв положителен пример в нейно лице:peace:

# 101
  • София
Вани, аз писах, че мен не ме дразни, а не че възприемам написаното от теб за героинята като нещо негативно.  Peace Просто така се изказах.

Една статия на журналистката Оя Доан за сериала - Çocuk oyuncu Kördüğüm’e kazandırdı

Тя пише, че именно на Айбарс/Каан се дължи основния успех на сериала до този момент. "Защото ние гледаме историята на Каан", пише Доан. Не пропуска да похвали и актьорския талант на Айрбас. Пише още, че сериалът започвал оттук нататък с историята на Наз и Али Нежат.

# 102
Аз си мисля, че дори на комшиите започва да им омръзват тежките истории, със сълзи, убийства, подли интриги и т.н.
За сега много ми харесва сериала, а Наз я приемам като съвсем нормална жена, която е и лекар- отдадена на работата си и все още обичаща мъжа си.

Дано да успея още в началото на серията да се включа #Crazy #Crazy #Crazy

Зарани,  Hug!

# 103
Зарани PeaceМногооо интересни са ми и отношенията между Али Неджат и Наз.На Ибрахим винаги му се получа химията с партньорките, надявам се и тук да е така.

# 104
Вани, аз писах, че мен не ме дразни, а не че възприемам написаното от теб за героинята като нещо негативно.  Peace Просто така се изказах.

Една статия на журналистката Оя Доан за сериала - Çocuk oyuncu Kördüğüm’e kazandırdı

Тя пише, че именно на Айбарс/Каан се дължи основния успех на сериала до този момент. "Защото ние гледаме историята на Каан", пише Доан. Не пропуска да похвали и актьорския талант на Айрбас. Пише още, че сериалът започвал оттук нататък с историята на Наз и Али Нежат.
Здравейте и приятно гледане.
И моето мнение се припокрива с написаното от нея.
Това дете ми влезна под кожата, гледала съм и други малчугани в Дизитата им, но Каан ме плени.
И аз като Вани за първи път следя Дизи не заради романтиката, а заради отношенията баща и син. Двамата са прекрасни, всеки път като ги видя и ми се насълзяват очите, а малкия Каан направо си ме разплаква.
Много харесвам и Наз.
Въпреки, че не съм ги гледала досега в други сериали много ми харесват като екранна двойка и с нетърпение очаквам моментите на сближаване между Наз, и Али.
Аз ли не виждам линкове за канала на Гордиев възел, или няма такива? newsm78
Ако няма, може ли да бъдат добавени на първа страница!?

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 19:50 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт