Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако шевната машина започне да издава силен шум?
Къде мога да намеря английски платове?
Каква подплата е подходяща за палто?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако шевната машина започне да издава силен шум?
-
Къде мога да намеря английски платове?
-
Каква подплата е подходяща за палто?
Подплатата за палто трябва да бъде поне с 0,5 см по-малка от основния вълнен плат. Поларът е добър вариант поради дебелината си, но на ръкавите се препоръчва използването на хлъзгава подплата като класическа подплата. Важно е подплатата да осигурява топлина и комфорт, без да дразни кожата и да не се набира под дрехите.
-
Как да направите кройка за елек?
-
Къде мога да намеря кринолин ленти?

направих си няколко възглавници да отработя движенията (със сто почивки, защото все нещо зацикля, дъвче плата, остава не стегнати бримки...), но на моменти имам питанки...Както например не знам как се казва този шев, не знам как да си го потърся в нета, че да се образовам без да досаждам тук.
Кофти тръпка. Вярно, че майката е търкала играчката с гъба, като я е прала ама все пак.
Друг път един червен плат така боядиса пералнята, че се наложи да я мием с препарати, за да се измие барабана. Освен това пусна толкова конци, че задръсти пералнята и сменяхме помпа
Таааа понякога не е сигурно на какъв плат ще попаднеш и кога ще те прецака преди или след като вече си го зашил