"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 083
  • 537
  •   1
Отговори
# 525
Да гледам ги, точно заради историите на хората.

# 526
Жената, която работеше в почистващата фирма и беше вдовица наистина е повишена.

https://bonanza08.com/bg/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

Евелина Асенова

# 527
Може ли да му сложат толкова фейк перука 🤣🤣🤣

# 528
  • София
Може ли да му сложат толкова фейк перука 🤣🤣🤣
Аз от километри ще го позная че е фейк...
Иначе, колко % е истина и ненагласено - зарибих се нещо Grinning

# 529
Епизодите по Нова в сряда вечер дали сa повторение или нов сезон?

# 530
Повторение са.

# 531
Повторение и то отпреди доста години. Бачорски отдавна участваше, 2019 г.

# 532
Аз съм гледала само второто му участие, беше култово. И него повтарят. Много интресно как сгафилите служителки и в двата видеоклипа се казват Албена, Бачорски сигурно вече не наема жени с това име хаха:

Иначе на първото му участие на 0:24 разпознах района на Декатлон Подуяне в София, тази сцена е снимана точно на паркинга на магазина. Както и бизнес сградата на бул. България 53. Grinning

Като вметка искам да попитам някой от София дали може да разпознае кои са обектите, където чистят във второто му участие?

Това, където втората служителка овиква клиентите със сигурност е Mall Of Sofia. Обектът на 17:14 очевидно е Практикер, но като разпределение и вид на паркинга не отговаря много на тези, които познавам в София, виждат се някакви червени нови сгради наблизо.

На 24:25 обектът дали е ЦУМ? Не го помня как изглежда от вътре, а жената споменава, че слиза от трамвая 22 на банята. Видно е, че вътре е нещо като мол, но в доста по-класически стил. Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 01:12 от skodafan

# 533
Всички с тия коси и усти ги докарват до Чобака! Интересна идея и само за да намерят на някой еабота сложили гримьори. Бачорски и по глас ще го различа, той изскача от всякакви клипове. От самолет личи, че перуките са изкуствени.

# 534
Толкова стари епизоди, че ги помислих за нови😂

# 535
Нова телевизия се излага с тези притоплени манджи - Шеф под прикритие и Кошмарите, дето за пети път сигурно гледаме едно и също. То е може би интересно първия път, след това вече - има си интернет за който иска да гледа тези бози по няколко пъти. Нямат пари и явно са закъсали.

# 536
Стари са, но някои не съм ги гледала и са ми интересни. Аз не гледам риалититана на Нова като цяло и затова.

Бачорски наистина много добре се представи и в 2-те му участия, освен ако всичкото не е сценарий. И за разлика от много БГ шефове е започнал от най-ниското стъпало.

И шефът на Доместина изглежда човечен. Ще излезе, че в сферата на почистването шефовете са по-свестни от мнозина, които познавам от корпоративните среди.

# 537
Освен изброените и Магмум и Кондо. Филми с една и съща тематика, повтаряни от години вече.

Без да искам съм последвала Бачорски и ми излизат негови публикации. Гледа си децата, гледа си жените, постигнал е някакъв баланс между двете, изглежда ми като човек, с когото лесно може да се говори и с когото можеш да се разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт