Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На мен интимния на Лидл с алое ми харесва в пъти повече от Ейвънския, поне като аромат. Други май не се сещам скоро да съм използвала.

# 556
  • sofiq
Аз от години ползвам основно на Билка двата вида,редувам ги ей така за разнообразие.Взимала съм Лактацид,Себамед и Евелин,но си се връщам към Билка.

# 557
Идвам с малко глупави въпроси.
Никога не съм ползвала фон дьо тен, руж, пудра и подобни. Мажех се с крем за лице.
Взех си ВВ крем на Гарниер. Колко и как се нанася? Често пъти се получава кир ефект на брадичката.
Много цапа - отпред шапката ми е кафява. Така ли си е или аз бъркам нещо?
С какво се маха? Ползвам тоалетно мляко, после измиващ гел (имам Кауфландски с бамбук и някакъв зелен на Ейвън) и пак си чувствам лицето мръсно.
Смятам да си купя ежедневен пилинг за лице. Какъв ще ми препоръчате?

# 558
  • Бургас
ИмамББто на Гарние за мазна кожа,но не ми прави кир ефект,слагат се мънички точици по лицето и се разнасят,количеството е колкото грахово зърно,не повече.Цапа си доволно,всички якета и шапки са ми поизцапани,защото ползвам фон дьо тен и пудра,чистя ги с мокри кърпички,пера ги често и така.
А,забравих да  отговоря колко често-само сутрин или преди излизане.

# 559
  • Стара Загора
nar4eto, ако говориш за All about eyes на Клиник, аз ползвах мини опаковка, но с нищо не ме впечатли. Хубав беше, но за тъмните ми кръгови не помогна. А и редовната му цена беше над 60 лв по спомен. Абсурд да ги дам.

Относно интимните гелове - с години съм с Нивеа. Ползвам Сензитив най-вече, но като е нямало и от другия съм купувала. В момента съм с Double effect, който е за бръснене и също съм доволна. Много момичета са писали, че им било недискомфортно и им дразни, но при мен никога не е имало проблем. Имам и чисто нова опаковка Себамед, купена още през лятото, но много бавно хабя този продукт и не мога да стигна до нея още. Ползвах и трите вида на Лактацид, но категорично няма да ги купя. Приятелка ползва само тях и ми беше дала, но такива освежаващи, все едно със силно ментова паста за зъби се мия и ти става едно хладно, чак ми е смешно. Mr. Green
Ейвънски интимен няма да купя никога вече. Преди години (може би над 5-6), ползвах няколко пъти, но много ясно си спомням как щипеше последната опаковка и с месеци стоеше в банята, дори майка не искаше да го ползва. Пожълтя и го хвърлихме.

ИмамББто на Гарние за мазна кожа,но не ми прави кир ефект,слагат се мънички точици по лицето и се разнасят,количеството е колкото грахово зърно,не повече.Цапа си доволно,всички якета и шапки са ми поизцапани,защото ползвам фон дьо тен и пудра,чистя ги с мокри кърпички,пера ги често и така.
А,забравих да  отговоря колко често-само сутрин или преди излизане.

+ 1 и аз го харесвам, а съм с нормална към суха кожа. Добре покрива, но не стои тежко. Нанасяла съм и голямо количество, никога не е правил кир ефект. Ползвала съм го през всички сезони. Обърни си внимание на крема или основата под ББ крема. Вероятно в тях е причината.

# 560
За интимен гел от мен също глас за на Нивея розовия,който е сензитив.Също на Жая интимният гел,отново розовият,е хубав.Хубав е и на Билка   Peace

# 561
Аз също си ползвам отделно интимен лосион. Обикновените душ гелове ми идват прекалено силни заради парфюмите в тях и ми дразнят. Лосионът, който използвам в момента, е без аромат.
Иначе интимните лосиони и гелове се препоръчват заради неутралното ph в състава си.

# 562
От мен глас за интимния гел на Нивеа, само че с лайка. Лактацид също не е лош, но стария, за новите видове нямам впечатления.

# 563
  • София
Аз свършвам вече втора опаковка от интимния гел на Билка и сега мисля да пробвам този на Нивеа,който хвалите.
Скрит текст:

# 564
Идвам с малко глупави въпроси.
Никога не съм ползвала фон дьо тен, руж, пудра и подобни. Мажех се с крем за лице.
Взех си ВВ крем на Гарниер. Колко и как се нанася? Често пъти се получава кир ефект на брадичката.
Много цапа - отпред шапката ми е кафява. Така ли си е или аз бъркам нещо?
С какво се маха? Ползвам тоалетно мляко, после измиващ гел (имам Кауфландски с бамбук и някакъв зелен на Ейвън) и пак си чувствам лицето мръсно.
ББ- кремове се махат със специално гидрофилно масло, ако го няма, тогава можеш да пробваш с двуфазен дегримьор, аз харесвам този на Нивея.

# 565
  • София
За мен най-нежният и предпочитан интимен гел е на Doliva. Тук не го намирам, така че ако някой е виждал да го продават в БГ моля да каже къде  Praynig

# 566
  • Добрич
Аз също си ползвам отделно интимен лосион. Обикновените душ гелове ми идват прекалено силни заради парфюмите в тях и ми дразнят. Лосионът, който използвам в момента, е без аромат.
Иначе интимните лосиони и гелове се препоръчват заради неутралното ph в състава си.

Интимните гелове са с кисело ph, не с неутрално Peace

# 567

Това е ексфолиантът, който ползвам от около 2 месеца почти ежедневно и съм изключително доволна! Heart Eyes
Скрит текст:

# 568
За мен най-нежният и предпочитан интимен гел е на Doliva. Тук не го намирам, така че ако някой е виждал да го продават в БГ моля да каже къде  Praynig

Провери в различните аптеки, защото е марка на д-р Тайс. Може да го потърсиш и в магазини, които предлагат паралелен внос на немски продукти - там марката е Olivenol.

# 569
Човече, радвай се, че не намираш. Аз имам алергия И там и какво ли не патих, докато разбера.
Ох,милата,и аз преди доста време имах проблем с един интимен гел на Ейвън и нещо ми се изпари желанието да пробвам други,ползвам бебешки сапун,а ти какво ползваш?
на Джая и на Билка с краставицата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт