Модни консултации - 21

• 62 364
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
И на мен ботите ми харесаха.Съвсем изчистен и класически модел.Нищо демоде не видях в тях  Simple Smile
Обичам изчистени и класически боти  Mr. Green

# 46

Искам за тази пролет да си взема кожено байкър яке. От много време ми се носи, но все не си взимам. Гледах в по-масовите марки около 200-300лв се въртят, но нещо кожата е доста зле. В Масимо Дути има много хубаво, но е 500лв. Дайте идея още къде да търся   Hug забила съм се и аз по моловете и все не ми се ходи в центъра да обикалмя, изобщо незнам какви магазини има.

Според мен Massimo Dutti си е масова марка. Гледах ги новите,за мен не стават. В p&k има хубави. Иначе най-добрите са онлайн, в София класно кожено яке трудна работа... Какъв размер си? Има едно страхотно за без пари онлайн.

# 47
За съжаление хубавите кожени якета, не са евтини, но за това пък траят много години. Моето е купувано 2005 и все още няма никакво намерение да сдаде багажа.

# 48
  • София
За кожено яке може да се огледате във втора употреба, обаче там пък размери няма.
То не че в Манго имаше последния път...само С и М, в които едвам се смествах.

# 49
За кожените якета пак мога да поспоря. Аз не нося естествена кожа, съответно купувам еко такава, на цени до 70-80лв. Имам доста кожени якета и първото, което изхвърлих наскоро бе навъртяло 6години носене. Ама доста носене, беше тюркоазено и много си го харесвах. Перях си го в пералнята, никакви проблеми, никакво протриване, късане, че даже и оцветяване нямаше. С останалите е същата работа.

# 50
За кожените якета пак мога да поспоря. Аз не нося естествена кожа, съответно купувам еко такава, на цени до 70-80лв. Имам доста кожени якета и първото, което изхвърлих наскоро бе навъртяло 6години носене. Ама доста носене, беше тюркоазено и много си го харесвах. Перях си го в пералнята, никакви проблеми, никакво протриване, късане, че даже и оцветяване нямаше. С останалите е същата работа.
И аз съм на това мнение.Едното яке от изкуствена кожа от преди 10 години изхвърлих тази година.
Имам още няколко изкуствена кожа от които имам и едно на 4 години и е перфектно Simple Smile Нося си го все още .

# 51
  • София
Имате късмет явно. Аз имах 2 якета от изк. кожа, бежово и сиво, много си ги харесвах, но се изтъркаха за около 2 години.
Имам едно черно агнешко на 10 години вече, още се държи.
Хубавото е, че пак се завръщат мантата, аз имам едно и ще си го нося пролетта!

# 52
И аз съм на това мнение.Едното яке от изкуствена кожа от преди 10 години изхвърлих тази година.
Имам още няколко изкуствена кожа от които имам и едно на 4 години и е перфектно Simple Smile Нося си го все още .
Това няколко е ключа. Ако не се носи редовно, всичко ще изкара много.
При кожените якета много личи кое е скъпо и кое не, съгласна. Имам едно скъпо от 2009та и не е мръднало, само него имам всъщност, кожено. Онлайн не пазарувам. Ще разглеждам, може и да излезе нещо добро.

# 53
Много редовно си ги нося даже. Имам в момента 4-5 актуални, които нося през есента и пролетта и си купувам всяка година, понякога и по 2 пъти. Не знам това какъв късмет трябва да е  Laughing Сигурно има и лоши де, но тези, които избирам аз са меки и удобни, не са ми правили проблеми и не мисля, че са по-зле от естествената кожа.

# 54
Добре, 5 кожени якета, само тях да носиш пролет и есен, колко прави това като обличания на едно яке на сезон? Срещу едно кожено от естествена кожа, което имам аз, примерно? За мен е нередовно носене, ти незнам как точно го тълкуваш   Grinning Аз не твърдя, че са лоши тези от изкуствена кожа.

# 55
  • по пътя
Много си го обичам моето кожено яке, беше ми находка от една втора, просто имах късмет, че ми стана. Зимата ми е малко студено, нося го предимно в преходните сезони.

# 56
Аз харесвам най-вече аромата на естествената кожа яке Simple Smile  Crazy Въпреки, че моделите които имам са тънки са ме спасявали в по-студено не пропускат  вятър  и държат топло. Това са им плюсовете. Едното е от берешка, но не препоръчвам като качество от там, но мн ми хареса модела тогава. А другото е от Гърция. Там лятото беше пълно с кожени якета. Него си го нося с един елек от косъм.

L'Agent Може ли да покажеш някое манто - което е на мода в момента ? Аз нещо съм ги пропуснала.

# 57
Не нося и не бих носила нищо от изкуствена кожа. Обожавам кожени якета и нося целогодишно  сравнително скъпи модели. Имам над 10 годишни като чисто нови са. Струва си човек да търси доста желаното яке, защото наистина са почти вечни.

# 58
В групата на почитателите на естествената кожа съм и аз.
 Обичам си ги и аз, има само едно червено, което рядко нося ,преди години купих от някакво намаление, но другите доста често обличам

# 59
Алиена, не ми се спори, но под "доста носене" имам предвид доста носене  Laughing Когато носих тюркоазеното, за което писах, носих само него първите две години някъде, така че сама прецени колко е на сезон и прави статистика. Не ми е цел да имам дадено яке 10 години. Не бих си купила естествена кожа пък ако ще и да са "свежи" и след смъртта ми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт