Модни консултации - 21

• 62 451
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Момичета предложете ми обувчици за пролетта които да за подходящи и за поли и най важното да не са токчета и които да мога да съчетая и с тази пола

Скрит текст:
]имам същата само ,че не е наръфана отдолу.Дънкова с висока талия тип молив и накъсана Simple Smile Много си я харесвам нося си е със сандалки и с токчета , но ми се иска и с обувки без ток да я нося .
И да ви попитам каква връхна дреха носите когато е топло за якета /кожени и леки пухенки / а не е подходящо и за къс ръкав  newsm78 ?

P.S редактирах за да се види наръфаната ми дънкова пола Simple Smile)

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 09:26 от Анонимен

# 106
прави ли ви впечатление, че напоследък шаловете стават все по-огромни и по-огромни. та в общи линии са като покривки и одеала за пикник  Laughing този лейъринг упорито практикувам.  Laughing Laughing

За който се интересува от байкърски якета със странично закопчавае, но от естествен велур, има доста сносни в черно, виненочервено и бебешко синьо (студено) на цени до 50-60 лв. В интерес на истината за тази цена доста ми харесаха, но имам предостатъчно дрехи вече. 

Какво е това Mеркари, което за втори път се споменава?

Това черното палто от боте` някой получи ли да каже как е?

какво мислите за това?

Къде ги има тези велурени якета.
Второто палто ми харесва като цвят, иначе като модел не на всеки стои добре, и тези материи доста бързо се скапват

# 107
Беки, относно второто, интересен цвят ,но моделът не е моя.
Или по точно, моделът не е за манекенката. По скоро го виждам на някоя по пищна жена.
Напротив, такъв модел е за слаба жена а не за пищна. Пищната ще изглежда като бъчонка в него. Палтото е много елегантно и може да се носи с много неща. Цвета също е хубав макар да не е моят.

# 108
  • Варна
DqVoLsKi_ChArOvNa , такив модел но са по-спортен?

Пролетно и есенно време нося тренч и манто.
Обожавам манта. / така ли е в множествено число.../
Тъй като тук и пролетта е студена,
отдолу съм с грейка и май се получава вид напластяване
и на мен много ми харесва ефекта.

# 109
DqVoLsKi_ChArOvNa , такив модел но, са по-спортен?

Пролетно и есенно време нося тренч и манта.
Обожавам манта.
Тъй като тук и пролетта е студена,
отдолу съм с грейка и май се получава вид напластяване
и на мен много ми харесва ефекта.
Да допада ми модела идеален е за дънки и за поли и клинове.
От къде са първите?Някой онлайн магазин ли? Дали ще е о.к и за поли този модел?

# 110
  • В полите на Пирин планина
Чаровна, точно за дънкова пола според мен тези обувки са идеални. Дали няма да стои добре и с оксфордки?

# 111
Чаровна, точно за дънкова пола според мен тези обувки са идеални. Дали няма да стои добре и с оксфордки?
Мисля си ,че и с тях ще стои по добре , но не ми се иска да се затрупвам с обувки затова търся по универсали.
И един въпрос някой имал ли е пола с цип отзад който е отдолу до горе.
Харесах си такава пола само ,че друг цвят и този цип ме притеснява .
Скрит текст:

# 112
  • В полите на Пирин планина
С този цип само боса трябва да я носиш, с чорапогащник няма ли да закача?
Аз такова ярко доматено червено харесвам само на другите, не и на себе си ...

# 113
ех, като казахте тренч...сетих се, че търся
имате ли предложения къде да гледам, ако може онлайн Simple Smile

# 114
....................
какво мислите за това?

Много ми харесва, с малка резерва към цвета. Не мисля, че плата ще се скапе бързо, както каза някой. Имам подобно, но с една идея по-рошаво, струва ми се, че ще пада носене.
И да, наистина обемните дрехи стоят по-добре на слаби и високи фигури.

Чаровна, и на мен ми харесва предложението за кецове, не само от показания вид.

# 115
DqVoLsKi_ChArOvNa, едни класически мокасини от естествена кожа биха пасвали и на пола, и дънки, и клин. Simple Smile

# 116
Балеринките пък на мен са ми по-елегантни за пола Simple Smile
И теси ниските, но остри - те май пак се водят балеринки.

Скрит текст:

# 117
  • София
Скрит текст:
https://www.google.bg/search?q=бажов+тренчкот&client=ms-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjd09PQodvKAhWKDCwKHcgRB0kQ_AUICCgB#tbm=isch&q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D1%81%D0%B5+%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8+%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%BE%D0%B2+%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%BA%D0%BE%D1%82&imgrc=2Go8iPSVBOcVkM%3A
И аз се сдобих с тренчкот, бежов, леко спортен на Бершка. Нямам идея с какво да го нося, но в линка има идеи. Между другото червената пола е Уауууу.

# 118
Скрит текст:
https://www.google.bg/search?q=бажов+тренчкот&client=ms-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjd09PQodvKAhWKDCwKHcgRB0kQ_AUICCgB#tbm=isch&q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D1%81%D0%B5+%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8+%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%BE%D0%B2+%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%BA%D0%BE%D1%82&imgrc=2Go8iPSVBOcVkM%3A
И аз се сдобих с тренчкот, бежов, леко спортен на Бершка. Нямам идея с какво да го нося, но в линка има идеи. Между другото червената пола е Уауууу.

линка не работи Wind

# 119
 Здравейте,

Страхотна тема! Аз също съм фен на напластяването. Харесвам да комбинирам няколко слоя дрехи. Обикновено започвам с изчистена тениска - бяла или черна, след това слагам дънкова риза, жилетка и дълго палто, на пример!

А, отностно въпросът на  "Zizuna" - не режи ресните - страшен хит са. Погледни новата колекция на Манго , която Кендъл Дженър промотира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт