Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 631
  • 708
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно с майонеза е  Confused .Аз много обичам  Blush.3 сварени яйца нарязани на кубчета,кисели краставички според вкуса (аз слагам повечко 5-6 средни на големина) ,майонеза 1 или 2 от тези на Краси (според вкуса отново и как идва на гъстота най вече) и малко черен пипер.Сол не слагам заради краставичките. Peace

# 76
Страхотни сте, ще открадна от всяка по нещо  Heart Eyes

# 77
Не ям патешко, но патицата на Lemy изглежда много апетитно, поничките на  Onna-bugeisha - също.
Менютата на пеп-40 и labrex - страхотни chef
tutulina, печените дюли са любим десерт и при нас  Wink

От днес -  половин доза вариация по "Студентски пурички" на пеп-4о, но с локум:

# 78
  • София
От вчера един чийзкейк:

# 79
  • Русе
Тази вечер нещо съвсем обикновенно - макарони и сирене

Очарован съм - цялото вилно място е пълно с ...... кокичета

Хубава вечер на всички!

# 80
То само на сладичко не се кара. Simple Smile Labrex ти хвърли око на реването, а аз на карамелизираната юфка с крем карамела. Напомни ми,че отдавна не съм я правил.  bouquet

Доказателство, че разногледа ме праЙте в таз тема! Crazy Чак сега видях въпроса, i_peych не че без мен няма да я направиш, но ето тук писах!  bouquet

Lemy, не се трае тая патица, голяма красота! И със сигурност страшно вкусна!  Heart Eyes bouquet chef
И една питка много харесах със закъснение - на Трънка Бодливкова, разкошна е!  bouquet chef Ех, да можеше да я комбинирам с патарока! Heart Eyes

Със сигурност пропускам нещо, но то е неизбежно при това изобилие от красоти и вкусотии! bouquet chef chef bouquet

Винен кебап (кебапа от ММ, оризчето от мен!) Simple Smile

# 81
Благодаря на всички дето ми помогнаха за снимките
Ето и днешното ми творение - опит за "добружанки" - но и със месце

# 82
Здравейте, реших и аз да се впиша в темата с един страхотен сладкиш. Рецептата е изпитана и винаги се получава невероятно! Днес го правих, но се изяде преди да се сетя да го снимам. Laughing

125 гр. масло
1 ч. ч. захар
3 яйца
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. кокосови стърготини
1 ч. ч. счукани орехи
7-8 суп. л. хубаво какао
5-6 суп. л. коняк или уиски

Продуктите се разбъркват до гладка смес и се изсипват в намаслена тавичка. Пече се 15-20 мин.
За завършек може да го поръсите с кокосови стърготини.

# 83
  • София

Скрит текст:

Много вкусни представяния! Поздравления! Peace

# 84
Какви вкусотии сте направили... Heart Eyes Не съм очаквала, че ще преглъщам пред чиния с макарони.  hahaha Много ги обичам, особено с прясно мляко, захар и сирене. Окапах се значи!  Crazy И чийзкейк откога ми се прави, този изглежда много апетитно. От мен пак сладък салам, втори път за два дни. Този път оформих два "салама" и формата се получи по-добре.

Скрит текст:

И кренвирши с кашкавал по поръчка на децата.

Снимките ми не са естетични, но снимам с телефон, на вечерна светлина и набързо, че домашните бързат да ядат. Готвя вечер, след работа и доста неща остават неснимани, а обичам да готвя. Grinning

# 85
  • Mediterraneo
Памук пита за вечеря-

# 86
За да не е "прост запис" и то на 6 стр. - много се радвам за темата, защото освен снимки, явно има възможност и за коментари, а при необходимост - и за въпроси по представени ястия /рецепти/. За мен лично, след толкова много години готвене за фамилията, въображението ми изчезна /да не говоря за желанието да го правя/, но реалността е такава - все пак нещо трябва да се "спретва" за хапване. Така че - надявам се от тук да получа не само идеи, но и вдъхновение, хаха Sunglasses

# 87
Здравейте, реших и аз да се впиша в темата с един страхотен сладкиш. Рецептата е изпитана и винаги се получава невероятно! Днес го правих, но се изяде преди да се сетя да го снимам. Laughing

125 гр. масло
1 ч. ч. захар
3 яйца
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. кокосови стърготини
1 ч. ч. счукани орехи
7-8 суп. л. хубаво какао
5-6 суп. л. коняк или уиски

Продуктите се разбъркват до гладка смес и се изсипват в намаслена тавичка. Пече се 15-20 мин.
За завършек може да го поръсите с кокосови стърготини.

korinna203, в рецептата няма набухвател , така ли и ако е така дали ще стане само с разбъркване   newsm78
И тъй като е с масло може ли инфо  на колко градуса да се пече за тези 15-20 минути.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:27 от dalina_50

# 88
  • SHOOT ME 10 $
korinna203Добре се вписваш ,но ако може пусни и снимка Моля. И мен ме заинтригува твоят десерт.Успех! newsm10

# 89
Благодаря на всички дето ми помогнаха за снимките
Ето и днешното ми творение - опит за "добружанки" - но и със месце

Охооу, имам си последовател - щом интегрираш в закуската мръФки, има надежда  Joy
Няма да съм самичък, я ....

А иначе от мене - просто пилешка пържола на грил

Общи условия

Активация на акаунт