Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 600
  • 708
  •   1
Отговори
# 480
Ох тия козуначени кифличкииии Simple Smile Лабрекс, прекрасни са Simple Smile
Аз днес с испанския пататник, демек Тортиля Simple Smile

# 481
  • Пловдив
Здравейте !
Нямам време да ви спомена всички но събудихте  сетивата ми с вашите публикации.
Лале в дъжда ,добре дошла ! Благодаря за доверието и се радвам ,че съм ви полезна. Иначе за панираният кашкавал в кори   ето рецептата Peace

Скрит текст:

ОТ МЕН

Пилешки бутчета в зелев лист

Скрит текст:

СРЕЗАНКА

ПОНИЧКИ

Скрит текст:

ПЕЧЕНИ ЯБЪЛКИ

# 482

mama Tin, верно са прекрасни, ама де да бяха и мои......на doroty3 са  Heart Eyes, ако бях мои, сигурно нямаше да стигнат до снимка, като мъфинките на i_peych! Simple Smile Пататник-тортилята ти е ммм! Heart Eyes bouquet
Зиче, чудни са месца изобщо в зелев лист, и бутчета, и пържолки всякакви! Свивам си поничка! Heart Eyes bouquet

# 483
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Зиче!  Hug Много добра идея е това с корите, никога не бих се сетила. Как не съм я видяла тази рецепта, толкова напразни усилия щях да си спестя. ooooh!
Превъзходни вкусотии отново, а в поничките направо се влюбих. Heart Eyes

# 484

mama Tin, верно са прекрасни, ама де да бяха и мои......на doroty3 са  Heart Eyes, ако бях мои, сигурно нямаше да стигнат до снимка, като мъфинките на i_peych! Simple Smile Пататник-тортилята ти е ммм! Heart Eyes bouquet
Зиче, чудни са месца изобщо в зелев лист, и бутчета, и пържолки всякакви! Свивам си поничка! Heart Eyes bouquet

ахахахах, ква съм разсеяна, видях едни красоти и вкусноти и не знам де съм прочела че са твои, ама нали както казваш си ''имаме доверие''....хахаха, развеселих се Hug
Дороти, прекрасни кифлички Peace

# 485
Зиче, бутчетата сигурно са неустоимо вкусни, по подобен начин завивам свински вратни пържоли, стават невероятно вкусни и крехки...задължително ще пробвам и с бутчета Simple Smile

# 486
  • София
Една бърза пица (не сме любители, ама 1-2 пъти в годината се случва да направя)

Сега пека месце с гъбки за вечеря- утре ще ги покажа ако се сетя да снимам.

# 487
Аз отдавна не съм се весвала насам, но като ме е страх да попитам в темата, в която едно време си хортувах и шегувах, да не ми скара някой, първо тук ще попитам за ей тия питки, ако знаете (пък и ако Светли С чете тук също)

От мен едни царевични питки с кашкавал

Дали може рецептата? Приличат ми на питките като в хепи, само дето там бяха издължени, а не на топки. Естествено, че може и само на мен да ми приличат на тях, но твоите не съм пробвала Simple SmileSimple SmileSimple Smile, така че ако споделиш рецептата, ще съм благодарна.

# 488
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет момичета и момчета    wavey wavey wavey wavey

поизоставих ви, но се боря с грипа.....надявам се да победя.... ooooh!

Радвам се на красотите ви и се облизвам, нищо че съм болна  newsm47

пилешка пържола в сос и картофки

бърз омлет за много гладно внуче

палачинки

бутер банички

хлебарка за рецептата пиши на лични на Светли С, може и да не чете тук

Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover    хубава седмица на всички и весели празници  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover

# 489
и аз като Тутулина, ама все пак да се включа с едно руло от скумрия- колкото да не ме забравите  Joy

и пак скумрия, но на скара

# 490
sem22, благодаря за поканата.  bouquet
Тутулина, Батето, бързо оздравяване.  bouquet Чудесни вкусотии сте показали.
При всички е много уютно и вкусно. Искам от всичко.  bouquet
Аз тези дни приготвих неща подсказани от тази тема и от темата за бързи въпроси и отговори.  Grinning
Имах малко останала кайма, мислех да приготвя любимите "Кюфтета по италиански" на Зиче, но видях новото и` предложение за "Кюфтета с бял сос на фурна" и смених менюто  Hug . Сосът ми не стана идеално бял, явно сложих повече червен пипер в каймата, но станаха превъзходни на вкус. Зиче, благодаря за рецептата.

Пиле фрикасе по Пепчо, любимия ни кисел с тиква  Heart Eyes пак от нейния блог. Пепчо, благодаря за рецептите.  Hug

Млечен сладкиш с бишкоти по рецепта на Кулинарен еликсир. Благодаря за рецептата, много сочен и лек сладкиш.  Hug

Скрит текст:

И още: супа от коприва и патешко бутче с кисело зеле, сготвено в слоу-кукъра.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 491
Здравейте,
Чета ви и взимам идеи за ежедневното ни изхранване.
Приемам поканата на Сем и утре ще снимам моят  Първомартенски десерт. Grinning

# 492
  • Русе
Пълнени чушки с ориз и кайма.

# 493
  • Варна
Салатка,свинско със зеле,кълцана наденичка и котлети

Понички,копривена супичка,палачинки,чушки,рибка...само бърз поглед...връщам се спокойно след вечеря да се насладя на вкусните неща които сте приготвили

# 494
  • София
Пак хачапури и бутчета с масло. И си пробвах тавичките за кексчета, които ми дойдоха днес, но не уцелих количеството, та преля.Всъщност не уцелих размера на формичката. Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 22:54 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт