Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 403
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Шумен
Говорим за нощно заведение в което не мисля че две 6 годишни имат място  Naughty И аз съм ги извеждала до по-късно лятото, но на пица сме окъснявали до 22.30-23 ч.
БНД явно си е дал сметка за какво му говоря (поне привидно), та снощи ме уговаря да ги пусна поне от 18 до 21.30-22 ч. и щял да ги върне. От една страна звучи добре, но друга той лесно може да не си чуе телефона като закъснеят и да не ги върне цяла нощ, после върви ги търси  ooooh! както и има ориентация за време това за мен е опит да измъкне децата и да се отърве безнаказано.

# 196
  • София
Здравейте мили мои.
Искам да ви почерпя с по едно виртуално парче торта - днес одъртявам Simple Smile
Тъй като  ви чувствам много близки искам да споделя този ден с вас и ви каня да кликнете на тортата за да си изберете парче и да видите моите пожелания към вас  bouquet
Целувам ви и ви прегръщам !  Hug

# 197
Честит рожден ден! Много усмивки и всичко най-най Simple Smile  bouquet

И не одъртяваш, а помъдряваш Wink

# 198
  • София
Честит рожден ден! Много усмивки и всичко най-най Simple Smile  bouquet

И не одъртяваш, а помъдряваш Wink

Абсолютно - бъкано с акъл при мене ! Много много много акъл
Благодаря ти много Simple Smile

# 199
Жива, здрава, щастлива да си Линдичка!!! bouquet

Днес ми се обадиха за един магазин левче да отида утре, също така ще записвам шоф. курсове. Срамота е без книжка. Не че имам кола. Joy Но е на изплащане курса и няма да се усети толкова.

# 200
Аз имам книжка от близо 10г, но не съм се качвала на кола от близо 4г и нямам и намерение да се качвам (още по-малко пък да си купувам)...въпреки непрестанното мрънкане на околните, че без кола не можело... да бе да - докато има (гр)адски транспорт няма да си причиня изпитанието да карам кола (още по-малко в София)!  Naughty

# 201
Линдичка, бъди здрава - това е най-важното! С пожелания за много красив и стойностен празник! bouquet Много яка торта! Късмета ти е: смях и музика в живота!

desitoo, ще вземеш най-доброто решение - помисли си хубаво, не прибързвай! Ето днес "моето" БНД ми беше обещал да загледа ученика /нали са във ваканция/ първо, че закъсня един час, сега ми се обади да ми го връща... Ама то и като бяхме заедно пак беше така, безотговорно, така че ще си го преместя от единия крачол в другия и днес явно ще ми е дъждовно откъм работа  Rolling Eyes Embarassed

Някой беше питал как се справяме тези без налична близка помощ - вземам ученика, после към градината, пазаруване, малко игра, общо готвене, хапване, баня, пижама и време за домакинстване или четене на книжка /последното не ми се е случвало от месец, но живея с надеждата, че още малко ще е зора  Mr. Green като станат пубери въобще няма и да ме търсят/.

Дари, много хубаво, че започваш курсове  Peace Книжка имам, кола - нъцки, БНД ме върти с общата ни, даже мисля, че я е продал #2gunfire #2gunfire #2gunfire Имам нужда от колата не за ежедневието, а за ваканциите и съботно-неделно. Не че не се справяме с влак и автобус, но си е друго без да следваш разписания.

# 202
Линдичка, честит рожден ден! Много здраве, късмет и успехи!  newsm59 Да се пребориш най-накрая с бащата чуженец поне за издръжката. Simple Smile

# 203
  • София
Благодаря ви сладури !  Hug Hug Hug
Много много съм трогната от хубавите пожелания!
Целувки на всички

# 204
  • Шумен
Линдичка  newsm59 От мен пожеланията за за здраве и късмет в живота! Падна ми се от тортата щастие, здраве и късмет в живота. Благодаря за пожеланията  bouquet

До сега съм се разправяла с БНД и съм бясна  smile3515. Прибирам се и още от врата си личи че ми е ровено в нещата. Обяснението "Тя баба трябва да е била, знаеш я каква е не ми се разправя с нея". То ми е ясно че не е чужд човек беше заключено, ключа беше врътнат два пъти а аз нямам този навик, видях ключа за тавана свален от закачалката, включих че е някой собственик идвал. Ама като влязох в стаята ми си личеше че са ми разместени нещата а гърдероба зее отворен е това не го очаквах  Shocked Предупрдих го, още едно такова посещение ако ми се направи ще сменя патрона докато съм тук. Започна с неговата песен "Ще ти взема децата", точно моите надали ще му се занимава с тях. При условие че ги мята на мама (и сега са при нея) а той човека си почива че "утре е на работа" да не се презори случайно с дъщерите си  Confused

# 205
  • shumen
Линдичка,честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Деси,аз ако бях щях да го овикам едно хубаво и да сменя патрона на момента и повече да не си помисли да ми рови в нещата.
О,тази фраза ще ти взема детето,само като я чуя се изривам.А за почивката и детето все едно описваш нашия БНД.
Аз пък съм с ужасна хрема и запушен нос от няколко дни и направо е ужас.

# 206
То хубаво и викаш да смениш, ама жилището и е тяхно. Поне от това което аз съм чела.
Това с детето и ние сме го играли. Ама вече знам, че е прах в очите  Mr. Green

# 207
  • shumen
Е,ако е тяхно няма как.

# 208
  • Шумен
Тяхно е да, затова и още не съм го сменила. Но играя неговата игра, той смята че всяко действие е оправдано ако някога си "предупредил" за него, "обяснението" му за хиляди издънки. А това за децата ми е ясно, че блъфира. Баща му няма да е хепи още дълго през 2 дни да му тупва децата за да си почива преди/след работа и ще му се наложи да си преструктурира програмата  Peace

# 209
  • shumen
Деси,ха,нашия майка си гледа на легло и ако вземе детето няма да му е лесно.Затова и само приказва,но не го прави.

Общи условия

Активация на акаунт