Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 389
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • shumen
Нашия БНД и свеки не са организирали никога нищо и съм нямала такива проблеми.

# 151
  • Шумен
Последния РД го организирах на децата в детската градина, предупредих че няма да празнуваме после. Единствено торта нямаха (летния сезон са забранени), свещичките вкъщи вечерта си духнаха и си бяхме само трите и една торта с много шоколад  Whistling. Празника си беше само на децата а цирка със сърдити роднини го избегнах, баба им ги взе от градина и събрала роднините им на кафе за час вечерта, не ме поканиха но и аз не изгарях от желание да присъствам. Ще видим вече тази година живот и здраве мисля че няма да сме вече в Шумен как ще го празнуваме  Rolling Eyes

# 152
  • shumen
Деси,ние миналата година бяхме така,защото 4 дни преди рд на детето се разделихме с БНД.Той и свеки направиха всичко възможно да му развалят празника и затова и сега не настояват да присъстват явно.

# 153
Ох, това с роднините е пълен ужас и така се получава, защато бившите не са в час. Аз обърнах страницата и се опитвам да съм над тези неща, защото се получава "дай си си ми куклите нати си парцалките", а от това страдат само и единствено децата. Много е грозно! Има и определени граници и прескочат ли се НЕ отсъпвам вече. Празниците са разделени и нека си ги празнуват.
При нас на празника на майката не дойде бащата, а се бяха изтипосали на предни позиции бабата и дядото по бащина линия. Донесоха и рокля, която по-късно си я прибраха да си стой, когато ходи при тях. Като цяло това й е подхода-"ако искаш този и този парцал ше идваш тук". За жалост цялата тази простотия се отразява само на детето.
KuKuMayc, добре дошла!  Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 10:14 от moonlight_80

# 154
  • shumen
При нас на празника на майката бях само аз.Не дойде никой друг и още по добре.

# 155
Момичета, здравейте  Flutter
Преди малко повече от година и аз преминах във вашия отбор.
Та по този повод да ви попитам дали приемате нови попълнения в групата Hug

# 156
  • shumen
Кики Маус,добре дошла.

# 157
  • Шумен
На 8-ми март бях само аз, миналата година децата бяха поканили и баба си. Тази понеже не си говорим с нея явно са пропуснали да и кажат (не бих имала против ако беше дошла). На празника на Християнското семейство тя домъкна сина си под строй буквално, той самия нямаше желание да присъства (дори заради децата си, сам ми го каза 2 часа преди това че ще му бъдело скучно и тъпо да гледа толкова много деца един час) но щом мама настоява ходи  ooooh!

KuKuMayc, добре дошла  Hug

# 158
Аз май съм разправяла за хр. семейство. Дойде баба му, и аз бях. Всичко беше ок, но пет минути преди края на тържеството започна да му трепери брадичката, че като ревна. И на мен ми се ревеше. Другите татковци снимат, кефят се, нашия пие уиски. Че като го набра свеки, изстреля се и дойде в нас. Е, поседя пет минути и тръгна, че имал работа. Уф, пак се ядосах.
КиКи- добре дошла!

# 159
На 8-ми март бях само аз, миналата година децата бяха поканили и баба си. Тази понеже не си говорим с нея явно са пропуснали да и кажат (не бих имала против ако беше дошла). На празника на Християнското семейство тя домъкна сина си под строй буквално, той самия нямаше желание да присъства (дори заради децата си, сам ми го каза 2 часа преди това че ще му бъдело скучно и тъпо да гледа толкова много деца един час) но щом мама настоява ходи  ooooh!
Именно! Каквото и да правят бабите бащите няма да станат по-добри бащи. Нито твоя ще се "научи" да "гледа толкова много деца един час" (тръпки ме побиват от тази реплика), нито моя ще спре да се напива в присъствието на детето.

# 160
  • shumen
moonlight_80,права си.Вълкът козината си мени,но нрава-не.

# 161
  • София
Момичета, здравейте  Flutter
Преди малко повече от година и аз преминах във вашия отбор.
Та по този повод да ви попитам дали приемате нови попълнения в групата Hug

Разбира се, че приемаме KuKuМаус  bowuu
Добре дошла при нас ! Не е затворена група Simple Smile
Някои от нас се познавае лично, с други вече се опознахме бая виртуално.
Разкажи за теб - колко дечица имаш, на колко години са?
Ето и линк към фейсбук групата ни ТУК
От известно време се опитваме да се организираме за нова среща, защото на последната бяхме само 3, а искаме да се съберем по-масово.

По повод БАБИТЕ съм на мнение, че всеки си има глава на раменете и трябва да мисли самостоятелно, а не под влиянието или под диктовката на който и да е (било тя позитивна или негативна)
В крайна сметка нямаме деца с бабите и дядовците, а с татковците !
Аз лично не толерирам никаква намеса от страна на бабата на моя син, въпреки, че тя се опитва да ми наложи мнението си, че тя като баба имала равни права с бащата и това, че не мога да намеря общ език и да се разбера за елементарни неща с него не значело, че трябва да повлиява на нея като баба.
А истината е, че тя негласно толерира безотговорното поведение на сина си и се стреми да се наложи над мен да правя неща, които със сигурност ще доведат до конфликт с него.
Като е забъркал каши сам да си се оправя, но на него тотално не му пука какви каши е забъркал и разчита на мама да оправи нещата и да поддържа контакта с мен. Сори ама не става така между капките.  Twisted Evil

# 162
  • shumen
Линдичка,мерси за линка към ФБ групата.Изпратих покана и аз и ще чакам да ме приемете.

# 163
Момичета, благодаря за топлото посрещане.   Heart Eyes
Имам една дъщеря, която следващия месец става на 6 г.
Разведох се в края на 2014 г. след като осъзнах, че няма смисъл да живея с човек с който не се чувствам добре. Така като ви чета какви проблеми имате с БНД и осъзнавам, че не случих на съпруг, но поне случих на баща за детето.  Embarassed Не мога да се оплача - взима малката редовно, държи се добре с нея, а вече и с мен  Laughing Нямам оплаквания и от родата. Каквото съм му поискала нищо не е отказал. Плаща издръжката редовно като отделно купува от каквото има нужда детето. Плаща лекарства, консултациите с логопед и т.н.
Относно среща - би ми било приятно да се запознаем, но аз съм от Бургас. Не знам дали има някоя от вас от този регион  Simple Smile
А за ФБ-групата, малко по-късно ще намина и там  Simple Smile Hug bouquet

# 164
  • shumen
КикиМаус,е,браво на БНД.Нашият един път е купил едни маратонки и после беше разпространил навсякъде,че детето нямало какво да носи и той бил купил.

Общи условия

Активация на акаунт