Магията на изтока - тема 45

• 46 502
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • MJF
Glamorous Temptation
2в1, мерси  Hug.  
Скрит текст:
Брей значи такива екшъни имало в миналото.
Ролята на Kim Chang-Wan e  на човек-подметка. Пародията при мен обаче е,  че той така я играя че аз често се  Simple Smile а и той е чудесен артист. Та най ми е интересно какво е измъдрил сценариста за г-н Kwon  за финала.  Mr. Green този герой има няма и току се объркам че все пак не е шеф на цялата кор-прокуратура  Mr. Green.
Макар че за г-н Kang имах друг път до финал, да речем приех този на сценариста без мрън. Но за фамилията Kwon + Il-Joo  трябва мнооого да внимава  Naughty, да не си бие дузпата на целия тоз дъъълъг труд. Всички останали дупки съм му опростила  Mr. Green, даже се готвя за похвала все пак  Naughty Mr. Green

# 316
Glamorous Temptation
Скрит текст:
Г-н Kwon ще се окаже най-големият манипулатор от всичките. Фактически той беше този, който убеди ГГ да се прави на майката на Ил Чжу и да влезе в дома на Премиера. А майката на главния дооформи тази идея.
Смъртта на Канг беше очаквана от мен. Сега да видим как ще извъртят нещата, че да съберат главните. Защото в даден момент вече ми се струваше невъзможно това да стане след всичките тези обрати и предателства.

# 317
  • MJF
 Laughing Mr. Green за Тя-Той финала ми е ясен.
Скрит текст:
Ако сценариста не ликвидира някой от тях, еле пък двамата  ooooh!, не е смешно ама знаем че е напълно възможно  Mr. Green, то или ще се съберат след ен години раздяла или няма и да ни покажат събирането а "отворен финал". Там важното стана. Детето се въстановява.
Дузпата сценариста ще си я докара от не наказване на Kwon  и Il-Joo. Не дузпа а тотално потъване ще настане тогава на туй заглавие. Г-н Kang и майката на Той до тук един вид рефлектираха над грешките си в една или друга форма, извиниха се , търсеха опрощение или опитаха да напраявт нещо за добро за изкупление на грешките си . Тези мижитурки Kwon, че и психопати + Il-Joo си развяват на воля парцалите откакто гледам само. Та тук нещо пъклено трябва да заформи сценариста иначе  newsm29 smile3527 bash
Laughing

# 318
Напълно съгласна с твоите размисли Peace.

# 319
Добро утро  kaffeetrmker_2.

И нещо малко по-различно от традиционния к-поп - Yang Yoseob (Beast) & Richard Parkers - Story

Погледнах първи епизод на Mrs. Cop 2. Забавно започна и въпреки, че имах леки притеснения как ще възприема новите герои сравнено с тези от първия сезон, мисля че добре се справят. Ким Бом ще е поредният очарователен психопат Crazy. Полазват те тръпки като гледаш красивата му усмихната муцунка, а в същото време в очите му се прокрадва жестокост и с мил глас нарежда заплахи.

# 320
  • DE
"Moorim School" - брат и сестра разделени като деца, бащата и сина владеят силата  hahaha един неорентиран младеж дето иска тая сила, за да защити най-близките си(майка си и любимата) тези съвсем ни взеха за канарчета Crazy
Абе догледах го, заради страхотните младежи. Скоро не бях гледала такива приятни момичешки образи, има надежда за корейките  Praynig Peace
И Хай на промото днес, не разбирам защо карат това красиво дете със страхотен глас да се прави на маймуна като очеизвадно не става за танцьорка  Tired Неподходящите дрехи са без коментар  Confused ядосаха ме  #Crazy

# 321
  • MJF
Гледам Meguriai Peace  dramawiki не мога да отварям а в asianwik заглавието го няма, вкл. в биото на актьорите. 12 епизода е и си го подслаждам. Оплаквания нямам. Действително типичен представител на яп. сер. от 90-те. Гледам и не мрънкам  Laughing. Гледам го на руски. Случайно го забелязах в ресурс , където иначе не гледам кино от далекоизт. фронт а от други части на света. 

Glamorous Temptation
Сетих се нещо , което не съм изкоментирала. Хареса ми метафората с огледалото, която сценариста използва периодично. "Човека в огледалото". Тези моменти автоматично ме подсещат за песента-химн на Майкъл - Man in the Mirror. А и е полезно човек периодично да се "поглежда" в огледалото очи в очи със себе си. За туй послание бонус давам  Mr. Green.

# 322
Вярно доста символизъм има в това огледало. И, като че ли винаги, когато се поглеждат в него главната и премиерът е след като са направили нещо или предстои да го направят и се съмняат в правотата му. Все едно поглеждайки в огледалото правят равносметка дали това, което виждат там им харесва.

Come Back Mister
Нещо не ми върви този сериал. Мишо влезе в действие още от сега. Рейн ужасно преиграва в последните 1-2 епизода и поведението му съвсем не ми се връзва с душата на героя, който представлява. О Йон Со по го докарва с ролята си нищо, че и при нея го има този момент. При нея е забавно, при Рейн е досадно.

One More Happy Ending приключи. Всеки завърши с партньор, така че поне хепиендингът от заглавието не се оказа фалшив Mr. Green. Иначе историята загуби инерция някъде по средата и сериалът се превърна в поредната корейска драма с добри актьори и пропилян потенциал.

На негово място другата седмица започва Goodbye Mr. Black. Пак ще имаме предателство, жажда за мъст, невъзможна и неочаквана любов... накратко, мелодрамата ни е в кърпа вързана.

# 323
  • MJF
 2 филма на Masahiro Kobayashi
Съвсем случайно се получи. Чак след втория, преглеждайки инфото забелязах че са на един и същи автор.

Haru's Journey   Haru tono tabi   2010

Man Walking on Snow    Aruku, hito 2011
Общото м/у двата филма е че са "японска" кинокласика. Жанрово близки. Тематиката -отношения деца -родители. Забележки нямам.

# 324
Фен среща на ВВ в Шанхай:

По искане на феновете Джи и Топ  :

https://vk.com/video-24781851_456239331
https://vk.com/yg_big_bang?z=video-98340359_456239071%2F7a416eaa … pl_wall_-24781851

Всеки ,който желае ще види разликата в фенсървиза на Дракона  с ТОП и РИ

Дракона пожела целувка с Ри:

# 325
  • MJF
  Fear and Trembling (2003)
След Tokyo Fiancée (2014)  и Yuki & Nina (2009) определено също находка за мен. Колко ирония и самоирония на място има в този филм! Колко минидетайли! Филм напълно от моята кръвна група. Sylvie Testud допълнителен бонус към общата картина, не бях забелязала като седнах да гледам, че тя е в главната роля и приятното се добави. Нищо против Amélie Nothomb  да продължи с нейните романи. Доволна съм от филма. Филма е благодатен за дискусия но ако има зрители.

# 326
За ВВ:

Ето малка част от възторга в руския сайт на показания в предния пост фенсървиз на Джи-ТОП /12.03.16/:
Скрит текст:

Anya Kaysarova
ААААААА!!!1!1!1
Это же ДжиТопы!!
Какие миииилые ❤❤❤
Только посмотрите на это!
.................................
Inara Tursumbaeva
Столько счастья в этих лицах💜💜💜
Мимими такое👍👍👍
.....................................
Anya, боже, какая прелесть😻😻😻😻
....................................
Даже в игре Топ не смог нормально сделать квиёми Джи😂👌 опять...
.......................
Anya Kaysarova
Инара, я не могу описать свой восторг! Наконец-то пришло время этих двоих х))
tumblr_o1e...gif 2Mb
.........................
Anya, аха, завтра опять на километр друг друга будут обходить, но у нас есть сегодня и это день джитопов😍😻👌🙏
.......................
Lunara Khamit
- Если бы вы были девушкой, с кем из группы вы бы встречались?
GD: - Я выбрал бы TOPа. 😏
..................................
Kim Nanni
заразы,специально же дразнят 😏
.....................
Inga Stepanova
Лунара, а TOP сказал, что встречался бы со всеми 5, т.к. они все разные. 😅
.......................
Inga, он тактик. Решил не палиться раньше времени хд
..............................
Инара, нет! хочу видеть такие моменты как можно чаще :с
..........................
Anya, ахаха, все хотят😂👌
......................
Lena Nosova
Топ похож на провинциального гангстера 80-х из корейских фильмов 😅
..........................
Enisa Koval
А фанкамы то, безумная милота Simple Smile)
И это лидер группы и самый старший в группе Xd

............................
Olena Klochkova
Инара, ну хоть в глаз не попал, и то счастье))))
..................................
Viktoria Safitova
дорки
я всё сказал
.......................
Olga Solntse
Техника бесконтактного боя от ДжиТопов 😆
....................

Lena Prusakova
И на улице имени ДжиТопов наконец-то праздник❤❤❤❤
..............
Natalya Golyaka
Джитоперы, китайские фанмитинги - наше с вами все❤😻
Это как редкостные праздники, в которые можно открывать бутылку шампанского или банку Нутеллы😆
.......................
Asdfh Zxvnm
Инара, они не ладят друг с другом? Почему будут на километр обходить друг друга? 😟
...................
Tae Tae
Asdfh, они просто боятся спалиться #инфасотка 👌😂
Кстати, на самом деле, за кулисами они кажется проводят больше времени друг с другом, чем с остальными^
........................
Asdfh Zxvnm
Это радует🙆
.............................

Inara Tursumbaeva
Tae, это точно, оттого это и ценнее, чем игры на камеру😊

Aydana Kanybekova
Малышня ~
.............................
Polina Pavlenko
Господи, я помечу этот день красным крестиком в календаре и буду праздновать каждый год. С Днём рождения, ДжиТопы Simple Smile
.........................

Противно на всякаква рекламна и бизнес логика Джи предпочита Сънри- /12.03.16/:

Детектор на лъжата / 13.03.16 /Seungri / Shenzhen

Скрит текст:
[Seungri FM in Shenzhen 031316 - lie detector test]

TOP: do u have a girlfriend?
RI: I don’t have one! (he passed the test lol)
GD: do u have 2?
RI: NO!
TOP: do u have a boyfriend?
Fans: GD!!!! (hahaha)
RI: I do, I have a bf

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 14:45 от dorinko

# 327
Happy Home
Голямо семейство, което притежава известен китайски ресторант. Бащата е от старата генерация - глава на фамилията и всичко трябва да става, както той каже. От дете се грижи за по-малките си брат и сестра, които продължават да му висят на шията. Жена му е безгласна буква. Синът му е черната овца на семейството и вечно създава проблеми. Неговата съпруга се вихри в кухнята на ресторанта и е дясната ръка на свекър си. Имат две дъщери. Настъпва хаос, когато бивша тяхна служителка се появява на вратата с бебе в ръце, което както тя твърди е дете на синът.
Голямата дъщеря, която е близначка на сина, е женена за сина на известна дизайнерка на ханбок. Той е директор в голяма корпорация. Имали са син, който преди 5 години е починал при пътен инцидент. Взаимоотношенията между двамата не са добри, а той има връзка със секретарката на майка си. Изобщо обстановката в семейството не е никак розова за ГГ, тъй като и свекърва й хич не я долюбва въпреки, че пред обществото показва съвсем друго лице.
Най-малката дъщеря работи в модна компания и се справя сравнително добре, докато не се сблъсква с един непознат и след една пиянска вечер не се оказват в едно легло.
Другият Той е известен лекар. Няколко години е бил в Америка и сега се връща, за да оперира шефа на голямата корпорация, в която работи съпругът на ГГ. Изглежда, че той е лекарят, който не е успял да спаси на времето момченцето на ГГ.

# 328
  • DE
"Neighborhood’s Hero" - плоско, безидейно, скучни предвидими диалози, много корейско, отвратителни женски образи и... един страхотен Су Хьок  Heart Eyes  Grinning
Метнах се да превеждам и между другото прослушвам това онова  Crazy

Тазгодишната учасничка от Австралия на Евровизия е корейка  Grinning . Силова певеца е, гледала съм я в техния Х фактор, даже май го спечели  newsm78

# 329
Дане, и на мен Neighborhood’s Hero не ми допада. Прехвърлих епизодите по инерция, но не открих за какво да се хвана. Едни ИКЕ-та не са достатъчни Wink.
Погледнах и Pied Piper, но без букви е трудно да се каже каквото и да е. Много странен начин на снимане, все едно е правено с любителска камера. Мътни образи, подскачащ екран newsm78, не знам какъв ефект са търсили и какъв е замисълът на това. Все пак ще изчакам евентуално някакъв превод преди да реша дали ще го гледам.
И още едно заглавие, което се бави с превода, а поне на пръв поглед изглежда забавно - My Little Baby. О Джи Хо е голяма скица с бебето Joy.

Общи условия

Активация на акаунт