Магията на изтока - тема 45

• 46 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И Сигнал свърши, с отворен финал, оставам с надеждата за втори сезон.

# 331
Здравейте,
Наминавам да споделя изгледан прекрасен сериал

http://vbox7.com/playlist:1751136  Какво се случи в Бали

За съжаление имах няколко недобри попадения, но този ми взе ума, как не съм го видяла по-рано,страхотен е  

# 332
  • DE
Добре дошла във фенклуба на Чо Ин Сонг  Heart Eyes
Аз помня само, че го загледах заради Джи Соп, но фаворита в лентата ми стана Ин Сонг. Може да погледнеш "It's Ok, This is Love" на доста хора в темата ни допадна.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 13:37 от дането

# 333
  • София
Amélie Nothomb[/url]  да продължи с нейните романи. Доволна съм от филма. Филма е благодатен за дискусия но ако има зрители.

Ай, че сладко - филмирали са Амели Нотомб! То нейната сладост е като на натурален шоколад, но това е друга тема  Mr. Green

Ще се гледа (ама друг път, че съм потънала в работни дивотии и нямам време за гледане). Шоши, благодаря за споделянето  bouquet

# 334
  • MJF
Мда, силно припоръчвам и двата филма по романи на Amélie Nothomb- Tokyo Fiancée (2014) и Fear and Trembling (2003).  За втория особено ми се струва, че колкото човек има повече представа, еле пък преки впечатления от тази среда, би открил много поднива във филма. Докато гледах Fear and Trembling (2003) автоматично се сетих за Age Harassment
Скрит текст:
Една част особено от незапознатия/ нямащ бегла представа зрител на Fear and Trembling (2003) сигурно бързо ще си помисли на ум думата "harassment" гледайки. А в "Age Harassment" авторката Makiko Uchidate   също дълбае многопластово в същото  поле. 2 -те заглавия на куп са интересна гледка  Mr. Green. Стилово / жанрово също имат много общо.

Не съм запозната с романите на Amélie Nothomb. Открих я чрез киното. След филмите попрочетох за нея. Предвид че преобладаващото мнение е че романа  е филмиран много добре във  Fear and Trembling (2003) и челите книгата преди това са преобладаващо доволни от лентата, което си е по-скоро рядкост. Аз като нечела книгата съм във възторг от филма като цяло.

# 335
  • DE
Шоши, снощи попаднах на нещо за теб  Laughing

Хубав глас има момъка и добре го използва  Heart Eyes

# 336
  • MJF
За мене, за мене  Hug.
Гледам ги тези таланти по цял свят и си мисля колко трудно се създава от една страна нов бранд и от друга колко гениално са се справили Майкъл и сие с това. Имам предвид хореографията. Виждаш някакви движения и автоматично се сещащ за 1 нещо - Бранда. Като това така го   вижда не  само 1 човек а милиони. Мда. Гениално измислено.  Blush за това и не харесвам хореография в поп концерти и я редактирам с поглед обаче  Embarassed Mr. Green, всичко ми е копи-пейст а аз обичам оригинала  Peace. Но пък съм в мир с копирането, защото знам че са се вдъхновили  Mr. Green.
Тази песен "Хани" я знам. На азиатски ледени полета ми я пускат.  Simple Smile явно е евъгрийн.

Виждам тема за японско аниме. Да кажа на Tuon    Simple Smile. Все пак заради нея съм изгледала едно. Гурутата си ги уважавам  Hug. Даже и да липсват  Crossing Arms.

# 337
Виждам тема за японско аниме. Да кажа на Tuon    Simple Smile. Все пак заради нея съм изгледала едно. Гурутата си ги уважавам  Hug. Даже и да липсват  Crossing Arms.
Дори тази тема ме посрещна когато влезнах във форума,че и се записах.

Пак потънах в дебрите на испанското  Embarassed,но гледам Катерицата.
Мисля си,дали армията не му липсва (как добре са му се отразили 2-те години Heart Eyes),че първия му проект е пак с униформа. newsm78 Mr. Green
Униформата му ходи,но аз оби§ам униформени Blush

# 338
  • MJF
 newsm78 Blush аз не помня кое заглавие гледах от студио Гибли но се  newsm78 то тези броят ли се към това което се води "японско аниме"? Да взема да си го запиша в актива .  Thinking Аз бегло до тази атмосфера съм се докосвала на японски фестивал в Дюселдорф но определено не е моята бира цялото "шоу".
Това което изгледах помня , че си беше нормален анимиран разказ и толкоз. 

# 339
Шош,анимето е необятна тема. hahaha
Приемаме,че под аниме се разбира всичко рисувано идващо от Япония,без значение дали е с епизоди или е пълнометражен/късометражен филм.Жанровете са доста,както и техниките на рисуване.

И аз не помня какво гледа на Гибли newsm78
Може ли да е The Wind Rise,по истинска история и няма фантастичен елемент? Hotaru no haka също е по действителни събития.Kaguyahime no Monogatari,адаптация на класи§еска японска приказка.
Нещо за Omoide no Marnie се присетих.

# 340
  • DE
Китайците направо ме утрепаха  Mr. Green "Go Princess Go" - http://wiki.d-addicts.com/Go_Princess_Go
Съвременен младеж при инцидент се озовава в миналото в тялото на жената на принца наследник  #Crazy и като започна една забава  Crazy
Серии от по 20тина минути, страхотни декори и костюми, напълно задоволителна игра от всички, приятни лица и персонажи. Почти пълно щастие  Heart Eyes
И като почнаха ударно още с втори епизод, когато на нашия герой му дойде цикъла  hahaha и последвалия семинар на тема месечен цикъл в древността  Joy Направо останах така  Shocked от обяснението от преводача, че и китайците го наричат "лелка" (дори не знаех, че му викат така, докато не попаднах във форума  Embarassed Laughing ) с глас се смея, а ММ ме гледа странно  Party
Превода тече бързо и се надявам до като стигна до последните епизоди да е завършен.

# 341
Дане,убеди ме от няколко думи да видя китайското.
Като чета има всичко,което харесвам - смяна на тела, времево объркване,смях,кратки епизоди (бройката няма да коментирам Wink)

# 342
  • MJF
Мммне, не виждам горе "моето" аниме. Както и да е , значи все пак съм изгледала 1 такова, имам и свидетели  Laughing.

Glamorous Temptation
Сценариста след като ликвидира рано най-интересния герой- г-н Kang , знаех си че  е рано  Whistling, въпреки моите намеци за хвалене, стремглаво тръгна надолу, трябва да огледам зо подходящ емотикон тук в базата за туй нон -стоп повтарящо се действие при  knit. Досадни 2 предпоследни серии, с много пуфтене/ бели конци  ooooh!. Дойде ли финал и кор-сценаристите изпадат ступор  ooooh! Tired

# 343
Я, имаме си любител на тежките драми Simple Smile. eva6516, ако ти допадат такива можеш да пробваш I'm Sorry I Love You, A Love to Kill или Autumn Tale, ако вече не си ги гледала.

Glamorous Temptation през цялото време си върви на приливи и отливи. Многото епизоди винаги са риск при подобни сюжети.
Скрит текст:
"Възкръсналият" имам чувството, че го включиха, за да запълнят епизодите. Най-много да оправдаят появата му с това, че ще помогне да се разкрият машинациите на Куон. Да изиграят картата със закъсняло чувство за вина спрямо главната Tired.

Да спомена за едно заглавие, което е само 4 епизода Babysitter. Първите два се излъчиха тази седмица, а останалите ще са следващия понеделник и вторник.

# 344
Китайска комедия си е win-win. Или ще е забавна или тъпа, която я прави все пак забавна.

Общи условия

Активация на акаунт