Магията на изтока - тема 45

• 46 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Goodbye Mr. Black
Добро и интензивно начало, но лош късмет, че се конкурира със Слънчовците.
Двама приятели от детинство. Бащата на единият е собственик на голяма компания - добър, честен, любящ. Бащата на другия вечно е в дългове и по затворите. Двете момчета израстват като братя, стават военни и живеят почти неразделни. След поредната издънка на баща си бедният напуска армията и започва работа в компанията на богаташа. Но желанието му да се докаже и да успее го вкарват в капан и той предава човекът, който го е отгледал като собствен син. От тук нататък нещата се завъртат главоломно и преминават линията, от която няма връщане назад.

Днес започват още две драми:
Memory - отново завъртат темата за адвокат с Алцхаймер, слад като тя бе засегната и в Remember. Адвокат разбира, че е болен от Алцхаймер и поема един последен случай преди да загуби паметта си. През това време преоткрива колко ценни са малките неща в живота и колко важна е любовта към семейството му.

Ms. Temper & Nam Jung-Gi - сблъсък на два различни характера, което би трябвало да води до много комични ситуации. Главната героиня е шефка в козметична фирма, с доста темпераментен характер и три провалени брака зад гърба си. Мнението на околните не я интересува изобщо, но един от колегите й, който е пълна нейна противоположност, определено успява да й вдига кръвното Joy.

Тримата бивши  newsm08.

Гостче, и твоето момче участва Wink.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 10:57 от 2в1

# 376
  • BG

Гостче, и твоето момче участва Wink.

Лелеее, това пък въобще не го очаквах newsm44 тъкмо наскоро се чудех какво ли става с него, така като гледам ще е брат на главния, който пък ми е неприятен още от Тайната градина, но карай. Колко еп. ще тази драма, от многосерийните ли, нищо не пише за броя на еп.

# 377
Колко еп. ще тази драма, от многосерийните ли, нищо не пише за броя на еп.

16 епизода по първоначални данни.

Голямо стълпотворение на Часовете (2РМ - 2АМ) Mr. Green на екрана. Chansung в този сериал, Junho в Memory и Ong в Mrs. Cop 2.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:17 от 2в1

# 378
  • BG
16 епизода по първоначални данни.
Супер, направо се развълнувах много  Laughing дано има повечко екранно време хубавото ми момче Heart Eyes

# 379
# 380
Damarcus, петъчно предложение,а? Laughing

# 381
За ВВ:

Дракона с  NANA KOMATSU за майския «NYLON JAPAN»
Скрит текст:
G-DRAGON’s Comment:

I had previously met a still innocent Komatsu Nana, but this year I was happy to meet a more adult Komatsu Nana. I think she’s a person full of different kinds of charms. Since the tour had just ended the previous day, I thought the photoshoot would be really tiring but thanks to Komatsu Nana it became a fun shoot.

Komatsu Nana’s Comment:

I was very nervous to shooy with a person I admire. It felt like a dream to have G-DRAGON, next to me and when I saluted him saying “ This is like a dream” he replied “This is a dream” making me smile in spite of my nervousness. I thought of it as a special photoshoot sent from God to celebrate my 20th birthday did the shooting inscribing the cuts (shots) one by one in my heart.

Като се отбележи ,че половината пари спечелени от ВВ за 2015 са от Япония,логично е да намерят заместничка на КИКО/медийна "приятелка" отдалече  за 2-3 срещи в годината / .Нана е приятна  newsm10

Дракона продължава  да демонстрира страст и собственост върху Ри.

hahahaМнооого "консервативните" корейци си позволяват би-показност ,каквато  hahaha освободените на запад не си и мечтаят да покажат .
В Корея просто не трябва гласно да се изричат нещата с имената им

hahahaЗабележете колко е бърз Дракона с възглавницата.
 В нормалното видео на "Big Bang - Come to Play" тези  hahahaподробности не се забелязват

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 19:23 от dorinko

# 382
Damarcus, петъчно предложение,а? Laughing
петък вечер, жиголо, туй-онуй.

# 383
Една от Слънчевите двойки Heart Eyes

Един сладък бодигард от Come Back Mister  Flutter

И за Damarcus две дами от същия сериал Simple Smile

# 384
Като еднакви са, колкото и расистко да звучи. Laughing

# 385
 Joy Joy Joy
Не е за вярване ,ама и аз реших ,че е една и съща дама.

# 386
Пластичната хирургия не прощава. smile3553

# 387
Не знам за вас, но аз не виждам съществена прилика, освен че и двете имат трапчинки.

Скрит текст:

Петъчно малко музика FTISLAND - YOU DON'T KNOW WHO I AM

# 388
дори и с примера са ми еднакви Laughing

# 389
Достатъчно години гледам азиатско, за да са ми еднакви Peace.

Общи условия

Активация на акаунт