Магията на изтока - тема 45

• 46 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • BG
Гостче, ако говориш за Madame Antoine, свърши, но не тръгвай с големи очаквания. Лично на мен в един момент ми стана скучноват и накрая го доизгледах на бързи обороти.
За него говоря, да, но няма страшно, аз заради мъжкия каст ще го гледам, иначе очакванията нямам големи, но кой знае, ще видим.

# 361
pavlinaio, на пръв поглед изглежда, че шие през тениската, но дадоха, че тениската точно там е разкъсана.
Обаче се появи една от любимите корейско-сериални мами и за няколкото секунди на екран показа характер Joy.

В Mrs. Cop 2 ,Ким Бум дали уби сервитьорчето ?
Според мен - да. Нали повика слугата си да "разчисти". Любопитно ще ми е да разбера как ще разкрият образа му. То, че е психо и не е наред е ясно, но ще е интересно защо е станал такъв. Дали няма връзка със смъртта на баща му Thinking?

# 362
  • MJF
Обаче се появи една от любимите корейско-сериални мами и за няколкото секунди на екран показа характер Joy.
    hahaha Joy hahaha охххоо и тук ли?! Ей в какво розово огря екрана в  Bubblegum. Шемет и половина е Park Jun-Keum

# 363
Шош, сега е мама на едно от младите докторчета, което замина като доброволец. И хич не се посвени да разпердушини директора на болницата и то пред очите на подчинените му Joy.

Сонг Джун Ки уцели десятката със завръщането си на екран. Направи добри роли в Nice Guy и A Werewolf Boy преди да влезе в казармата, а сега се завърна с гръм и трясък в DOTS, за разлика от други негови колеги, които нямаха този късмет.

# 364
  • MJF
 Joy  hahaha имах си аз. Дай ѝ на нея вихрещи се героини и гледай какво става  Mr. Green. Аз в "тиха" роля не я помня  Mr. Green
Значи  Сонг Джун Ки късметлия. Е то така, не всеки нацелва тотото/ кор-тв-продуцент-  knit. Да се огледа за кино с късмета си.

# 365
pavlinaio,

Корейската мама е дала пари и иска срещу тях да си получи заслуженото. Харесвам я.

В Mrs. Cop 2 ,Ким Бум дали уби сервитьорчето ?
Според мен - да. Нали повика слугата си да "разчисти". Любопитно ще ми е да разбера как ще разкрият образа му. То, че е психо и не е наред е ясно, но ще е интересно защо е станал такъв. Дали няма връзка със смъртта на баща му Thinking?

Интересно ми е ,какво е неговото участие в серийните убийства. Дадоха го, как сутринта се гледа в огледалото и прави някакви физиономии. Дали не си е правил пластична операция и през цялото време да е бил в Корея?

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 10:58 от pavlinaio

# 366
pavlinaio, Ким Бум като всеки психопат е интересен и загадъчен. Ще видим как ще го развият. В предишния сезон нямаше точно такъв образ. Имаше един подобен психопат-сериен убиец в няколко от случаите, които разследваха, но главният злодей си беше бащата на едно леке, който го беше възпитал да се смята за недосегаем. Хубавото е, че този сезон си намери своя ритъм и поне аз не се улавям да сравнявам новите герои със старите. Особено новата лидерка на отдела е съвсем различна от предишната, но някак си пасва на тази история.

Шош, Сонг Джун Ки вече е избрал филмова роля в Battleship Island.

# 367
Сонг Джун Ки сега разбрах ,че е ходил в казармата. Не се интересувам много от артистите извън филмите и за някои неща не съм в час.  Peace Прочетох ,че е роден 1985г. , да не повярваш ,че Мики е по-млад  от него.

# 368
  • София
pavlinaio, и аз мисля, че героят на Ким Бум уби сервитьорчето, явно той се дразни дори и от дребни неща и всичко завършва по този начин за жертвата. Тя и мама го дразни  и ето, че той не иска тя да е щастлива. Наистина - какво ли го е направило такъв психопат?! И аз не правя сравнение между двата сезона, но този като че ли ми е по-интересен thumbsup

Гостче, много благодаря за песничката на Зверчетата, страхотна е и лесно запомняща се, след две прослушвания им припявам Joy

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 17:01 от freedoms

# 369
Най- новият исторически сериал ,който започнах е The Imperial Doctress http://wiki.d-addicts.com/. Китайски  и е с 50 серии. Има преведени 11 на руски. Сигурно ще ги превеждат една година  ,но и аз гледам този вид сериали доста бавно.
 Странно ми е това ,че  14 - 16в.  в Китай не разрешават да има жени - лекарки . Не можеш да излизаш ,ако си жена от аристокрацията , все да са скрити...

# 370
Шош, Сонг Джун Ки вече е избрал филмова роля в Battleship Island.

Поне няма да се избием с Тупи за Джи hahaha
Само ще го гледам и протягам ръчички към Катеричката smile3508
Kim Woo Bin
Скрит текст:

Kитайката (Liu Yi Fei)на Хони-то за Cosmopolitan Корея
Скрит текст:

Lee Joon Gi за Allure
Скрит текст:

и клипчето

# 371
Тупи съвсем зачезна и остави Джи беззащитен, та да видим кой ще го отмъкне Mr. Green.

Поредният ОСТ на Слънчовците - Mad Clown, Kim Na Young - Once Again , K.Will - Say it! What are you doing?

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 08:50 от 2в1

# 372
Тупи съвсем зачезна и остави Джи беззащитен, та да видим кой ще го отмъкне Mr. Green.
Беззащитен rotfImao rotfImbo rotfImao При мен е,при мен. smile3508
Няма да го оставя да се скита самотен,нещастен,наранен,неразбран,отхвърлен .... като героя му от Сори-то.

# 373
  • MJF
 Crossing Arms Тупи я няма ама от толкоз мрежи и ръчички пак остава недосегаем фантомния ни орехотрошач и шалоплетач.  Crossing Arms
Айде и Ji Sung в не гледам Crossing Arms
Мрън, мрън то не остана гледам  Crossing Arms

# 374
Беззащитен rotfImao rotfImbo rotfImao При мен е,при мен. smile3508
Ами ето, виждаш ли, веднага се намери кой да го приюти smile3534. Язък на Тупи за оградите и крепостите Joy.

Общи условия

Активация на акаунт