Магията на изтока - тема 45

• 46 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • MJF
2в1, Glamorous Temptation
Скрит текст:
Точно така го виждам това включване. Даже ми идеша да засичам в последните 2 серии колко продължиха кадрите  и сцените на "нямо гледане" и статични позиции. 2 или 3 епизода остават? Сценариста след като незнайно защо е решил да се прости с героя на Jung Jin-Young 4-5 серии преди финала е изпаднал в пълен мисловен вакуум.
Този възкрасналия ми докара нежелано финално пуфтене. Праволинеен отвсякъде. Същото което ми докарва и майката на ГГ. Далече на километър от такива персони.

Babysitter го забелязах и ако го преведат ще го погледна.

Имам 2 наредени таба с китайски филми. Но в сериали съм пълен пас при тях.

Качвам се на кънки, така че очаквайте физ- зарядка на лед ако далекоизточни юноши заслужат тоз момент  Laughing
Веднага по поръчка един млад самурай се изяви Казуки Томоно - http://www.dailymotion.com/video/x3y4dwu_jwc2016-kazuki-tomono-sp_sport

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:43 от Шошулчо

# 346
Благодаря за предложените заглавия, непременно ще ги пробвам, но за сега съм все още като зашеметена от Дже Мин и ще преговарям  Балито, докато го наизустя... Този филм е много ценен за мен , следя погледи, думи и всичко ме побърква

еп.6/1 9 мин в тоалетната -  Дже Мин и Ин Ук си мият ръцете, при откъсването на хартията Ин Ук демонстративно  изпревари Дже Мин .... в тоалетната всички сме равни

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 17:10 от eva6516

# 347
Да напомня ,че ви следя Hug
Интересно сако,по конкретно ципчетата по джобчетата:
Скрит текст:

# 348
Теракотата няма да липсва и в Goodbye Mr. Black Mr. Green, който започна днес.

Скрит текст:

Baek Z Young - Good bye (Goodbye Mr. Black OST)

# 349
  • София

И аз реших да погледна това китайско заглавие - Go Princess Go. Дане, наистина е голяма забава доста се веселя с героите, главната е голям образ Joy.

Иначе и аз чакам превод на руски на последните епизоди на Glamorous Temptation, като цяло този многосериен сериал ми хареса.

Тайна, краят на Signal ми е малко мътен, но се надявам
Скрит текст:
детектива да е жив
. Надявам се на втори сезон. Страшно ми хареса всичко в сериала.

И още един новозапочнал сериал Mrs. Cop 2 , чиято тема и актьори много ми допадат, особено стилната мацка, а и този лошко - психаря Ким Бум - гледам го с удоволствие.Явно този сезон психарите са на мода. След прекрасния Нам Гунг Мин, сега Ким Бум добре се превъплътява в подобна роля.

# 350
Изглежда униформените са на почит тази пролет в азиатската част Laughing. И тайците са изкарали подобна тематика  Mr. Green. Tuon, върви ти на любимци във военни униформи Wink.

Доколкото прочетох от тук от там става дума за поредица, първата част на която е Where the River Bank Meets the Sky's Coast с Aum. Втората е с някой си Andrew Gregson, а третата е с Тик.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 23:26 от 2в1

# 351
 newsm78 newsm78 newsm78
Koй,кой,кой е на снимката,а?
2в1,кой newsm78 Тик,Вик,Такеши,Марио,Джи,Хони,Франко....и за други ще се сетя Mr. Green

# 352
  • София
Тайна, краят на Signal ми е малко мътен, но се надявам
Скрит текст:
детектива да е жив
. Надявам се на втори сезон. Страшно ми хареса всичко в сериала.

freedoms:
Скрит текст:
Надявам се детективите да стигнат първи, но отчайващото е,че те още пътуваха, а на депутата хората вече преравяха болницата.Да се надяваме на чудо, както често се случва.
Дано има втори сезон.И Полицайката 2 ми харесва, но не ми се връзва тази драматична и трагична актриса в  криминален сюжет.

# 353
Tuon, редактирах. Дано сега да я виждаш, но от клипчето скрито в текста Wink сигурно си се досетила за кой става на въпрос.

# 354
  • MJF
Meguriai  изгледан. Takako Tokiwa на висота и това не е новина. Забележки нямам.  Laughing пълен образец за яп- сер на 90-те.

Гледайки "на час по лъжичка" тези  12 епизода си  Thinking като как се е получил такъв голям контраст в сниманото за тв 90- те там и това което в тази декада там . Не е само естествения ход на времето според мен. По- скоро ми запирилича на прословутите им деления на ери. Интересно , мда  Thinking.

# 355
  • София
Тайна, благодаря Hug, и аз на това  се надявам.

# 356
2в1,досетих се  Hug Още от тайско LaughingОстаналото е списък,че идва петък hahaha
Просто да се знае.

Тик в униформа Heart Eyes

# 357
  • BG
И аз минавам само да кажа, че ви следя, макари отдалеч, но скоро ще намеря време да вместя драмата с Джини в натоварената си сериална програма, той дали е свършил вече?
Май само тийзъра мернах някъде по-напред  Thinking

# 358
Гостче, ако говориш за Madame Antoine, свърши, но не тръгвай с големи очаквания. Лично на мен в един момент ми стана скучноват и накрая го доизгледах на бързи обороти.

# 359
В  Descendants of the Sun може да се види ,как се зашива рана през тениска Laughing

Предполагам ,че Go Princess Go ще завърши като драма.

В Mrs. Cop 2 ,Ким Бум дали уби сервитьорчето ? Не мога да го разбера ,защо искаше да помага за откриване на убиеца и в същото време - убива . Много ме е страх от красиви психари и деца - психари във филмите на ужасите.

Общи условия

Активация на акаунт