Магията на изтока - тема 45

• 46 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Даже вкараха и тази песен в сериала,и споменаха, че 2015-та била станала хит.И Пен Пен си я тананикаше и танцуваше.

https://youtu.be/d59boCs31uM

# 406
  • BG
Целия първи еп. на сериала с Чани превъртях онзи ден, обаче от него и следа нямаше Crossing Arms

# 407
  • MJF
 flower честита ни пролет.
Tuon , прибираме нейсе снегорините.  sohappy
нощен гост, да не си изредактирала тоз момент?  Laughing
Glamorous Temptation- 1 или 2 епизода остават. Тази седмица ли е финал или другата?

# 408
То, хубаво пролет дойде, ама вие снегорините не ги зазимявайте съвсем. Все още е март и не се знае знае ли се Mr. Green.

Glamorous Temptation вероятно ще свърши днес, защото другата седмица започва Monster.

Гостче, много си превъртала, щом не си го забелязала Laughing. Появява се някъде в средата на епизода.

# 409
Шош,снегорин - прибран.Чадър - изваден umbrella

То, хубаво пролет дойде, ама вие снегорините не ги зазимявайте съвсем. Все още е март и не се знае знае ли се Mr. Green.
Пепел ти на клавиатурата. Crazy
Върни си думите на зад. Naughty

Майки Д.
Скрит текст:

В движение ми харесва повече отколкото по снимки.

# 410
  • BG
Явно наистина съм прекалила с редактирането hahaha
ще го прегледам сега отново, по-внимателно този път.
Честита първа пролет и от мен, остава само да я усетим Wink

# 411
Tuon, ако можех да контролирам времето, зимата щеше да е от 20 декември до 10 януари Laughing.

Като гледах превюто на Monster ми се струва, че ще имаме още една съвършенна злодейска роля на Jung Bo Suk yes.

# 412
# 413
  • MJF
2в1, съгласна с твоята дължина на зимата  Laughing. 20-тина дена в името на дядо Коледа на шейна и не по къси гащи  мога да преживея.
Ясно, значи днес последна серия. Да му мисли сценариста утре  Mr. Green.

# 414
Glamorous Temptation - днес са излъчени два епизода един след друг. Сериалът приключи.
Другият завършил днес сериал е Драконите.

# 415
Записвам се в тази тема с огромно желание и силен интерес! bouquet Една приятелка ми сподели, че със сестра й са запалени по азиатската музика и сериали, от любопитство чух песните, които ми препоръча, и изгледах сериалите, които ми препоръча, и оттогава съм луда фенка. Просто съм като опиянена. Laughing

# 416
т'ва е като 100% римейк на американска песен. просто не знаеш коя един вид Laughing

# 417
  • DE
Относно публикуване може да си сигурна, че всичко ново, особено тяхно се публикува тук  Heart Eyes . Обичана група от много хора в темата, но поради гореспомената причина вече рядко ги споменаваме  Tired
Попрочети стари теми и постове, ако имаш време и интерес, надявам се, да ти е интересно.
Всички нови са добре дошли и се извинявам отново, че се получи лекото недоразумение, но честно казано ми писна  #Cussing out За бога аз съм V.I.P от доста години и в кръвта ми тече тяхната музика, но понякога ми идва прекалено едно и също да се натрапва постоянно, ама наистина постоянно  Grinning
Новото е, че Теянг ще се присъедини към музикално шоу на SBS в дует - "Fantastic Duo" Някой гледал ли го е, или е ново предаване  newsm78

Damarcus, дай линк де, така не се брои. Доказателства трябват и факти  Grinning

# 418
т'ва е като 100% римейк на американска песен. просто не знаеш коя един вид Laughing
И приятелката, която ме запали по к попа не харесва голяма част от новите песни, защото й напомнят на американските. По принцип и аз споделям това мнение, но специално Bae Bae много ме радва. Laughing Ами за тази какво ще кажете ?

https://www.youtube.com/watch?v=FZ9lJ5ctd0s

# 419
дането казвам, че стила / звученето си е американски отвсякъде.
И тая песен си е американска отвсякъде. Copycats!

Общи условия

Активация на акаунт