Магията на изтока - тема 45

• 46 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • DE
Е, и? Хората правят авторска музика и текст. Силно повлиани са кпоп групите от американският поп.
Но да влезеш в топ 10 на америка за 2015 по приходи от концерти като единствения изпълнител който не пее на английски си е сериозно постижение  Peace

# 421
Просто си коментирам песничките. Simple Smile

# 422
дането, няма защо да се извиняваш Hug аз изписах дългото обяснение, защото не бях прочела тази особа какво е писала, а и знам ли това: ,,Той е моят човек!'' как звучи отстрани Laughing радвам се, че има и много други техни фенове в темата.ще прочета старите постове и теми, разбира се, че ще ми е интересно, тези азиатци ме плениха изцяло, само азиатска музика и сериали ме интересуват, даже се чудя какво съм слушала и гледала преди тях. Laughing иначе съм съгласна с теб.както казах, любима група са ми, но почне ли някой да ми говори нон стоп едно и също, само за тях непрекъснато, отписан е Laughing относно предаването, в което ще участва Теянг, не мога да кажа, не знам дали е ново newsm78 но със сигурност ще е интересно.  Peace иначе сигурно сте гледали Running man с участието на BigBang, спуках се да се хиля тогава. Laughing

# 423
А какво ще кажете за тази ? Тя пак е от новите, но страшно много ме радва, както и клипа й.

https://www.youtube.com/watch?v=yEtpfu_ro6E

и май е време да ме спрете.. меломанията ми е неконтролируема.  Laughing

# 424
  • DE
Ще ти мине, първата фаза е най-тежка  Mr. Green

# 425
Все някога ще се осъзнаеш все пак.  Simple Smile
I am a bad person. Sad

# 426
  • DE
Цитат
I am a bad person.  Sad

Не се коси, не си само ти  Crazy И аз съм виден хейтър  Confused

# 427
Ооо, вие хубаво ме успокоявате, но аз цял живот съм си меломан Laughing и преди, когато не слушах к поп, можех да слушам и да говоря за песни с часове Laughing просто к поп музиката в момента ми е любимият стил.

# 428
За k pop говоря. Няма нищо странно в меломанията иначе.

# 429
Когато ми казаха за k pop, не очаквах, че ще се запаля толкова по този стил Laughing а меломанията ми е странна иначе за някои хора, казвали са ми го. Laughing

# 430
Добре дошла blackkkrose,

Радвам се ,че си фен на ВВ и Дракона. bouquet
Скрит текст:
Не се подвеждай ,а  мисли и пиши сама /не под чужда диктовка smile3513/.
 hahahaТи си 5-тата или 6 -та smile3514, на която  smile3505

На 23 .03.2016 ВВ ще участват в  SHENZHEN  «QQ Music Awards 2016»

нов клип :

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 12:53 от dorinko

# 431
Ще ти мине, първата фаза е най-тежка  Mr. Green
Joy
Все някога,нали?

Дори и аз съм била в тази фаза,макар,че истински кпоп фен не излезна от мен.

Нещо музикално,холандско ....Армин

Огути Шун,просто така  Heart Eyes

# 432
  • MJF
blackkkrose , привет.
Аз май в тази фаза не съм била  Thinking. Нали?
Не бързам да отворя финала на Glamorous Temptation но се изненадах че решиха да завършат все пак на бройка 50 а не 49  Mr. Green
За тонус гала изпълнението   newsm18 на световната  шампионка при девойките за 2015-2016 Марин Хонда и като сте загряли продължение с  Хигучи Вакаба  Laughing

# 433
  • София
Тъкмо вчера си мислех как ли ще успеят да възстановят тревата пред кметството, след цялото зимно мръзнене, тъпчене и пързалките, но днес гледам вече е решен проблема.

http://www.ustream.tv/channel/seoul24?utm_source=crowd-live-back … ign=notifications

# 434
 hahahaСънРи ревнува от фен-сървиза на Дракона с ТОП и Дракона с ТЕ  от 22.03 2016:

На 22.03 2016 обявиха  G-Dragon   в топ 3  на най-влиятелни звезди в Китай
/ първи и единствен не-китаец в топ 10/

Скрит текст:
22 марта китайский медиа-портал Sina объявил, что G-Dragon занял 3-е место в специальном рейтинге «Самые влиятельные звезды».

G-Dragon в рейтинге опередил таких популярных китайских звёзд, как Ли И Фэн, Ян Ми и Лухан. Sina также объявили, что «G-Dragon из BIGBANG, заслуживший огромную любовь китайских поклонников, является первой международной звездой, вошедшей в ТОП 10 рейтинга «Самая
влиятельная звезда»».

Результаты были получены из различных источников. Поисковые результаты Weibo, уровень поддержки поклонников, уровень влияния и другие факторы, доступные онлайн, были собраны вместе. G-Dragon вписал своё имя в рейтинг «Самая влиятельная звезда» в качестве первой и единственной международной звезды.

............................................................

Аз май в тази фаза не съм била  Thinking. Нали?

Правилно ,защото тук има  2 потребителки,които се разпореждат кой,колко и какъв фен трябва да бъде.
Скрит текст:
За разлика от милионите ВИП-пове   по света  ,които обожават Nyongtory,тук не търпят да харесваш и следиш фенсървиза им , hahahaзащото било лично....
.......................
За сведение личният живот на артистите във всички форуми на БГ-мама са живо обсъждани  по правилник

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 13:33 от dorinko

Общи условия

Активация на акаунт