Магията на изтока - тема 45

• 46 538
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • MJF
Ей каква обърквация. Но пожеланията си важат . И късмет му желая.
 Аз пък ще проверя сценариста в 49 и 50 и утре на музикален фон ще го "подредя"  Mr. Green

# 466
Шош, горе-долу добре завърши като за корейски сериал. Вкарали са малко повече пълнеж в последната серия, но поне не останаха въпросителни.

# 467
2в1, честит празник и от мен, да е жив и здрав рожденика,само радост да ви носи bouquet
Обичам торти Rolling Eyes,благодаря Hug

# 468
  • София
2в1,честит празник!  newsm51 smile3525 newsm51

# 469
  • София
2в1,
Скрит текст:
извинявай за грешката, бях останала с убеждението, че имаш две щерки Hug Наистина настана обърквация bouquet

# 470
2в1, честито и от мен!Много здраве и късмет на твоето слънце! newsm38 party002

# 471
Благодаря ви на всички  Hug.
Объркването не е болка за умиране, а пожеланията са си пожелания - все са за "слънцето" Laughing.

Разбрах кой беше взел на прицел капитана Mr. Green или по-точно за какво още можем да използваме снайпера....

.... да следим гаджето Joy Joy Joy.

# 472
2в1, честит празник и от мен Wink

BIGBANG : 2016 QQ MUSIC AWARDS

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 12:17 от bubanka

# 473
  • MJF
 Coffee
Glamorous Temptation изгледан  bowuu.
Мда 2в1. По кор-сериалните ми критерии завърши прилично.
Скрит текст:
Даже тез тийновете показаха в 50-и  Mr. Green и аз даже не успях да ги изредактирам. Майката на Тя си остана все така неориентирана  Laughing. Kim Mi-Kyung обаче така игра образа, че вместо автоматично пуфтене/редактиране я гледах с  Simple Smile. Същото се отнася за героите на Jang Young-Nam   и г-н Ма , който не виждам в горния опис  Crossing Arms , аз даже името на героя запомних и то не защото е от 2 букви Crossing Arms. Изобщо тези актьори "направиха" тези абсурдни за мен образи гледайми. Каста бе чудесен!
Сценариста- криво-ляво доизкуцука тези 50 серии. Пика му от това което видях бе 10-15 епизода, айде от мен да мине 20,  преди ликвидацията на героя на Jung Jin-YoungStop повече мили думи не мога да кажа за таз персона  Sunglasses.
Към режисьора и сие нямам забележки. Статичните сцени на висота. Екшъните не за коментар,  Mr. Green като в кор-сериал.
Сюжета- толкоз всеопрощаваща  още не съм, та за г-н Kwon  и сие + Il-Joo имах по- тежки съдби на ум  Mr. Green
2в1, но общо взето познахме финала, дори и относно линията Тя - Той  Laughing. Нали?
Фен съм на Choi Gang-Hee и за първи път я гледам в толкова "дълга" роля. Пожелавам ѝ да продължава с добрите избори.
Cha Ye-Ryun  е драматичен талант и виждам че снима кино, което е добре.

Максим ФАДЕЕВ - BREACH THE LINE   в моята бленда. Пасва добре с нашата евровизионна песен сега на плеара ми  LaughingNaughty съвсем сериозно

# 474
Благодаря за пожеланията dorinko.

Шош, Glamorous Temptation можем да го пишем към приличните заглавия, макар че спокойно можеха да съберат всичко в 20 епизода. Господин Ма беше готин образ. Земен, човечен, разумен, поставяше ги на място всичките глезени богаташчета. Не случайно екс-премиерът го остави в завещанието си като "мъжът в къщата".
Ще продължим ли с текущо гледане на Monster?

Слънцата продължават да са чудесни. Наистина не помня от кога не съм се забавлявала толкова много със сериал. Забавни диалози, нормални герои, равновесие между драматично и комично, добре изградени второстепенни герои, липсват каквито и да е дразнители... всичко си е на мястото. Дори абсурдността на тази измислена държава на Балканите с времето спира да ти прави впечатление.

# 475
След изгледани последни епизоди на Драконите да си покажа любимата дама от сериала - Cheok Sa Gwang. Обучена да бъде перфектния убиец, отказала се да отнема човешки животи, но в крайна сметка принудена от обстоятелствата да го направи.

# 476
  • MJF
Мда, съгласна за "приличните заглавия" , а още по-съгласна за 20 серии  Laughing.
Мда Jang Won-Young     newsm78 Last (JTBC / 2015) - Akeo (crocodile)  чета под  Glamorous Temptation при него .  Crazy

Брей пак състав отбран  събрали в Monster. Тези дълги  заглавия все пак може да ме подлъжат като се натрупат серии и се навия от писанията за заглавието.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 18:52 от Шошулчо

# 477
Нова тайванска драма с Аарон Ян - Refresh Man.
Нищо ново под слънцето. Офисен романс. Стандартна за Аарон роля. Излъскан, зализан, арогантен и секси. Като ученик все е бил последен в класа, за сметка на главната, която пък е председател на класа, отличничка и естествено не пропуска да се изгаври с нашето момче при всеки удобен случай. Вече пораснали, нещата леко са се променили. Тя е главна секретарка в офиса на козметична компания, доста напориста и обиграна в работата си. Но, пристига новият шеф, който е не друг, а бившия двойкаджия. Срещата на двамата изглежда ще е взривоопасна, тъй като той е решил да си върне за всички унижения от миналото.

# 478
Нова тайванска драма с Аарон Ян - Refresh Man.
Нищо ново под слънцето. Офисен романс. Стандартна за Аарон роля. Излъскан, зализан, арогантен и секси. Като ученик все е бил последен в класа, за сметка на главната, която пък е председател на класа, отличничка и естествено не пропуска да се изгаври с нашето момче при всеки удобен случай. Вече пораснали, нещата леко са се променили. Тя е главна секретарка в офиса на козметична компания, доста напориста и обиграна в работата си. Но, пристига новият шеф, който е не друг, а бившия двойкаджия. Срещата на двамата изглежда ще е взривоопасна, тъй като той е решил да си върне за всички унижения от миналото.
Не съм гледала досега нищо тайванско,  но този сюжет звучи интересно.  Макар че подобни сюжети са предсказуеми,  сигурно накрая ще се залюбят и след периода на отрицанието "не може да съм се влюбил/а точно в него/нея"  и куп перипетии ще се вземат и заживели щастливо.  Но предусещам и комичен привкус,  който е привлекателен за мен.  Набелязвам го,  ще гледам и него!

# 479
  • DE
Ако искаш нещо различно гледай "Черно и бяло" Да се запознаеш с Вик  Heart Eyes
Аз съм си твърдо тайван фен, вероятно най-голямото количеството азиатски сериали които съм изгледала са тайвански.
Корейски вече почти не гледам 1-2 мах. на година. Но Китай, Тайван, япония, тайланд лапам доста.

Общи условия

Активация на акаунт