Магията на изтока - тема 45

• 46 538
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за препоръката.  Оо ще се запозная с него с удоволствие и ако е хубав още повече Joy започвам да си водя списък на сериалите,  които искам да изгледам Laughing шегата настрана,  ще го погледна. На мен пък иначе корейските са ми най-интересни. Буквално не мога да се отлепя от тях.  Но всеки си има различен вкус Hug Peace

# 481
blackkkrose, аз съм от тези, които гледат всичко - корейско, японско, тайванско...
Но, ако ще се запознаваш с Вик направи го с Марс Wink.

# 482
blackkkrose, bouquet

Благодаря за препоръката.  Оо ще се запозная с него с удоволствие и ако е хубав още повече Joy започвам да си водя списък на сериалите,  които искам да изгледам Laughing шегата настрана,  ще го погледна. На мен пък иначе корейските са ми най-интересни. Буквално не мога да се отлепя от тях.  Но всеки си има различен вкус Hug Peace

Минава се през различни периоди . Започнах с корейски ,после преминах на тайвански ,а сега гледам китайски. Разбира се и почти всички ,които са текущи Mr. Green

Започни с филми от харесани артисти. В един момент ще се изненадаш ,колко много си напреднала.

Слънцата са направили голямо впечатление ,че ги превеждат моментално на английски и руски. В Китай също има бум в гледаемостта ,че даже се пише за това ,че ГГ е достигнал популярността на Мин Хо.

# 483
Точно за Мин Хо щях да напиша, че напоследък гледам сериали с него.  Стана без да искам,  просто все на такива попадах,  после започнах умишлено Sunglasses

# 484
blackkkrose,някъде из темите има "....признака,че гледаш азиатски сериал" или нещо подобно Една от точките беше,че като си харесаш някой и гледаш всичко с него.Освен да ти кажа "добре дошла в отбора" Hug Hug Hug
Аз гледам от всякъде,не се ограничавам от страна производител,а само от бройката на епизодите.

Ама е готино да слушаш как някой се кефи и тепърва открива корейското (и не само) кино.
Искам и аз да си върна този период.

Петъчно и за лична консумация -Тик  Twisted Evil
Скрит текст:

П.П.
Открих го това  за феновете и маниакалната им пристрастеност - "Типичен драма-фен"
Ако не се отвори направилното място - постът е на дането с номер #591 

# 485
Бях си наложила да не гледам  Glamorous Temptation,  докато не го преведат. Спазих си "обещанието " ,за разлика от Любовниците. Четях спойлерите  Embarassed,но не може всичко да е на 6. Гледах вече първа серия  Simple Smile Хубаво е да знаеш ,че няма да чакаш превода
на следващия епизод Mr. Green

# 486
  • MJF
Renai Neet ~Wasureta Koi no Hajimekata
Бавно и славно изгледан.  Thinking от известно време на пук на преводачите гледам излъчени и преведени японски сериали като текущи. Изненадващо ми се получава   Naughty. В някаква фаза съм  Mr. Green, ама преводачите са виновни   Crossing Arms, мда. Та да се върна на Renai Neet.
Виждате датата на производство , така че някакви големи екранни страсти няма как да се очакват. Но се гледа спокойно и без досада. Чудесен каст. Kuranosuke Sasaki ме  Laughing, защото май за първи път ми попада в такова амплоа. Yukie Nakama и Ryo бих казала в типични за тях роли.

Сега се  newsm78 Shiroi Haru гледала ли съм го или не. Някои ако помни  Naughty веднага да каже.
 Simple Smile

# 487
Сега се  newsm78 Shiroi Haru гледала ли съм го или не. Някои ако помни  Naughty веднага да каже.
 Simple Smile
Шоши, дори си коментирала в темата му в Спирита Laughing.

# 488
Приятно е да се сещате ,че е петък.Въобще петъците ми действат прекрасно.
Не си спомням кой ми беше първия любимец Embarassed,ааааа добре че Tuon да ме подсети с поста на Дането Joy Joy Joy Малей,че почти преди три години е било,пък още се чувствам начинаеща hahaha hahaha hahaha
А, и днес е Благовещение!
Само благи вести да стигат до вас! bouquet
Моля,по- петъчно Heart Eyes ,че в края на седмицата съвсем Sad

# 489
  • MJF
 Blush от мързел не проверих там  Embarassed. 2в1  Hug Hug  running отивам да го маркирам за да не изпадам в такива ситуации. Егати и коментара съм пък писала в Спирита. Не разбрах кога съм го гледала. Туй за да си направя статистика колко помня  Whistling.

Sause baus!, присъединявам се за пожеланието за благи вести.

Ха, преди не отворих "Типичен драма-фен" и сега се  Laughing

# 490
Със сигурност си личи какво гледам Blush Mr. Green. "Типичен драма-фен" по много параграфи Joy.

Скрит текст:

# 491
Tuon, благодаря!  Hug Hug Hug трябва когато имам време да поразгледам назад и да видя какви са тези признаци,  защото този,  който ти каза,  е абсолютно верен.  Специално Мин Хо ми харесва като визия,  защото ми се струва по-мъжествен от корейците,  които досега съм свикнала да гледам по клипове, а и в досегашните сериали,  които съм гледала,  въпреки че и той е слабичък.  Повече го ценя като актьор,  защото успешно се превъплъщава в поверените му роли или поне мен ме убеждава. И да,  много е готино чувството,  когато тепърва откриваш колко е готино корейското или друго азиатско кино.  И аз лично само седя и ахкам колко са хубави и колко са увлекателни   Laughing

# 492
Слънцата за 9-ти епизод имат 30,4 %. Направо са побъркали цяла Корея Simple Smile

Скрит текст:
Дорама "Потомки солнца" впервые бьет рекорд за последние 4 года

Эпизод дорамы "Потомки солнца" / "Descendants of the Sun", наконец-то, преодолел 30% зрительских рейтингов. По информации от 24 марта Nielson Korea, рейтинги девятого эпизода популярной дорамы канала KBS, который был показан 23 марта, побил все рекорды, заполучив 30,4% просмотров.
Это на 1,6% больше, чем у предыдущей серии дорамы, которую посмотрели 28,8% зрителей. Это первая дорама с 2012 года, после "Солнце в объятиях луны" / "The Moon That Embraces the Sun" канала MBC, которая преодолела 30% барьер, и сейчас уже официально можно говорить о том, что Корея находится под влиянием "синдрома Потомков".
Другие дорамы, транслирующиеся в аналогичное время, набрали меньше просмотров: у "Вернись, аджосси" / "Come Back Mister" канала SBS всего - 3,5, а у "Ещё один счастливый конец" / "One More Happy Ending" канала MBC - 3,6%.

Song Joong Ki взе акъла на корейци и китайци  Mr. Green Такива стойки чупи ,че все едно е в реклама ,а не във филм. А, какъв е "тюлен" ,просто нямам думи  - алфа тюлен.

# 493
Я, ама това дорамичката с Катеричката ли ooooh!
Скрит текст:
Song Joong Ki
,чак сега започвам за загрявам ooooh! Ами ако преводът на нашенски върви ,да си направим групово гледане newsm78

# 494
Сосче, българския превод на Слънцата е наличен още на следващия ден след излъчването на епизода. "Вещичките" са бързи и качват буквичките в subsunacs.

Общи условия

Активация на акаунт