Магията на изтока - тема 45

• 46 538
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И на руски.На мен пък не ми е чак толкова интересен, гледам го на почивки.

http://doramatv.ru/descendants_of_the_sun

Но виж този го чакам с нетърпение.За 4 серии толкова много неща се случиха, колкото за 16 в друг филм.Само да не забравят сега какво са започнали да правят.

http://doramatv.ru/goodbye_mr__black

Този също ми е по-интересен.

http://doramatv.ru/mrs__cop_2

И този.Главния не го понасях, но след участието му в Трите ястия на ден започнах да го харесвам.

http://doramatv.ru/marriage_contracthttp://doramatv.ru/marriage_contract

# 496
 Hug Благодаря 2 в 1 ,Тайна bouquet
Забелязала съм ,че вкусовете ни с Тайна съвпадат,така ,че ще се пробвам.Въпреки,че първото което погледнах беше колко минути е серията и колко са ooooh! демек ще го издърша ли без мишок Joy Joy Joy

# 497
  • MJF
 Riding the Metro - Metro ni notte  2
Изненадващо го изгледах. "Изненадващо" защото като се прочете сюжета възниква нещо със заплашителното "ф"  Laughing.
Скрит текст:
Но тук просто вместо да се разказва напред -назад във времето това е направено под фирмата на пътуване назад -напред във времето и то с метро,  Mr. Green нещо не толкова "ф"  Mr. Green. Та така се ядва  Laughing
Няма да разказвам сюжета. Гледа се.
Takako Tokiwa я разпознах от втория път. Първия път от зор с една екшън сцена със захар бях заета с  newsm43 и въобще не я разпознах но все пак на целия зор нещо взе да ме съвняма че това лице все пак ми е познато  Joy.
Shinichi Tsutsumi  в централна роля. Последно го гледах в Our Little Sister.
Като "разцъках" творческия екип , забелязах , че автора на романа Jiro Asada e писал романа , който уж е основа на Come Back Mister. Някакъв уклон към туй "напред -назад във времето" май. Mr. Green

# 498
Мъничко  и аз да влеза в крак-започнах Слънцата.Е ,само еднин епизод съм отметнала ,ама Катерицата как е възмъжал Heart Eyes Peace цял Катерчок е станал.Не съм от симпатизанките на актрисата в главната роля,ама покрай мъжествения каст ,ще я потърпя Joy
Все още се таксувам "начинаещ" по тези ширини и ето ,че си открих Heart Eyes нов любимец-Jin Goo Heart Eyes.При този интерес към Song Joong-Ki,да остене нещичко и за мен Embarassed Heart Eyes    
С оглед последните събития между двете Кореи,съвсем оправдан е интересът в южната към филма.

# 499
Сосче, познах преди време, че ще оцениш чара на Чин Гу Wink.

Шоши, я вземи хвърли едно око на Memory. Поне в първите 4 епизода не болестта е центъра на драмата, а самият герой - водещ адвокат в голяма адвокатска компания славещ се, че печели делата си на всяка цена. Точно като наш Антъни преди инцидента. Тук явно болестта ще е тази повратна точка към промяната.

# 500
  • MJF
Sause baus! , Jin Goo  съм го гледала в главна роля на малкия екран  в Ad Genius Lee Tae-Baek и бе чудесен. Гледам награди в киното но там с моята "голяма памет" и мързел съм пас сега.

2в1, добре, ще хвърля  tv. Обаче като каза Антъни се сетих , че тези дни мярнах че снима нещо текущо този мой любимец и то май нещо дето гледаш.  Blush сега ме мързи да ровя но ако е така  , ако може няколко похвални слова по негов адрес в тази роля  Blush Simple SmileThinking май с "шапка" бе.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 18:08 от Шошулчо

# 501
Хубав е хубав Jin Goo  Heart Eyes
Щом пиша пак-значи съм се "заразила" от Слънцата Joy Дано стане ясно какво означава заглавието,не че е важно,но нали съм си Мара подробната Rolling Eyes
Обаче,значи и така да се каже това ако не се скубят косите и блещят госпожиците  Mr. Green по-ще да е гледаема дорамичката,ама без кусури не може.Да и момците,готини,готини ама без горнища покрай православн храм да ми правят тренировка Naughty  Mr. Green  Спирам със солта ,че да ми е сладко гледането Joy

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 18:18 от Sause baus!

# 502
  • MJF
Аааа Sause baus! , туй за заглавията на сериалите е малко causa perduta  Mr. Green

# 503
За два часа-два епизода-значи не съм превъртала Слънцата.Като четете и с хронометър го гледам Rolling Eyes,ми почти съм минала на военен режим hahaha
Да,саундтръкът ми харесва.Дано да нямам много работа през седмицата ,че да погледам на спокойствие още от тез с униформите Heart Eyes

# 504
Обаче като каза Антъни се сетих , че тези дни мярнах че снима нещо текущо този мой любимец...

Снимаше се в Драконите и беше баш Драконът, който основа Чосон с останалите петима. Естествено много силна роля за Kim Myung Min и чудесна игра. А тандемът с героя на Ю А Ин беше доста вълнуващ на моменти. Имаха доста словесни битки.

# 505
  • MJF
2в1   Hug.
Ти като пишеше за Драконите  аз четох но лупата ми въобще не е уловила Kim Myung-Min -
 Laughing опасен и не приличащ на себе си.

# 506
  • DE
Загледах "I'm Home". Скоро не бях гледала японско което да ме хване за гърлото така. И си пропомних, защо толкова обичам Кимура. Защото е великолепен актьор  Heart Eyes
Простичка история за обикновенни хора с техните емоционални преживявания.
Разбира се, харесвам и лудите, цветни, младежки сериали, но истинската им сила е в хюман драмите.

# 507
  • MJF
 Coffee
Tuon, шанс да имам в профила си  Laughing второ аниме - Yuri on ice - https://www.youtube.com/watch?v=9-xcX0sqkkA
Пише че авторите му ползвали за консултант Кенджи Миямото

"I'm Home"  май текущо го гледах, бе от редовните англ. преводи  Whistling

# 508
  • на кого му пука
Да ви кажа като ви чета имам чувството че говорите на някакъв таен език.Аз още имам проблем в началото на филм да започна да различавам второстепенните герои един от друг.А пък за имената на актьорите изобщо не се напъвам. JoyИначе не съм поразена азиатците какви хубави момчета изваждат.

Слънцата
колко епизода ще са ?Почнах го вчера и малко ме напушва на смях по повод достоверността във военната зона ,но пък то си е любовна драма все пак.

# 509
Случи,споко Hug
Тука сме с дългогодишен стаж в гледането на азиатско. И ние сме почнали така без да различаваме никой, да че §удим как да следим субтитрите и гледането на самия филм,как говорят този изчанчен език и  newsm78 newsm78 кой е малкия брат и 3 братовчед.Да не ти казвам колко сериали на проба и грешка сме гледали докато си намерим любими сюжети.
Ще свикнеш.

Общи условия

Активация на акаунт