Магията на изтока - тема 45

• 46 538
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Случи, гледането на азиатски сериали и в частност корейските  Grinning, става лесно, когато спреш да търсиш логика и достоверност в тях, защото те просто липсват. Като добавим и различния манталитет и възпитание нещата още повече се променят. А, когато мисленето им, което понякога е далеч от това на хора живеещи в  21 век, започне все по-рядко те удивлявя, става още по-лесно  Laughing.
Изгледали сме толкова бози и недомислици, че вече сме свикнали да оценяваме като добър сериал този, в който героите са горе-долу нормални и се държат що-годе адекватно през по-голямата част от сериала. И сме склонни да простим някои изцепки и недоразумения, които неизменно се появяват по някое време, най-често в средата на драмата Mr. Green.

Слънцата е 16 епизода, а драмата е завършена още преди да започне да се излъчва. За разлика от болшинството сериали, които се снимат в крачка и доста често сценарият се влияе от коментарите на зрителите, което не винаги е добре за крайния резултат Mr. Green.

В събота се излъчи първи епизод на 3-серийния Page Turner, който ще се излъчва в три поредни съботи. Ученически сериал за разбитите мечти и илюзии на три обещаващи таланта, които ще трябва да се справят с новите предизвикателства в живота си.

Снощи започна Vampire Detective, в който И Джун ще използва вампирските си способности, за да лови престъпници  Crazy.

Днес започват три нови корейски сериала.

Историческият Jackpot, в който Гън Сок и Йо Джин Гу ще се изправят един срещу друг, единият залагайки живота си, а другият цяло кралство.

Другият е Monster, в който се завръща една екранна двойка - Джи Хуан-Ю Ри, които бяха страхотен тандем в Хонг Гил Донг.

И третият е поредната адвокатска драма Neighborhood Lawyer Jo Deul Ho.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 11:33 от 2в1

# 511
  • DE
Цитат
Другият е Monster, в който се завръща една екранна двойка - Джи Хуан-Ю Ри, които бяха страхотен тандем в Хонг Гил Донг.
Хубава екранна двойка, но 50 епизода  Shocked никакъв шанс да гледам. А ми се гледаше нещо ново с Канг Джи Хуан  Heart Eyes беше се позагубил.

# 512
  • MJF
Случи, аз да добавя че и чувството за хумор у зрителя помага.

Хм, на Park Shin-Yang  и Ryu Soo-Young им отиват роли на адвокати, ако са такива де.

# 513
  • на кого му пука
Аз всъщност доста се забавлявам.Последно изгледах One more happy ending.
И английския общо взето не им се получава много на корейците.Винаги ме напушва смях.

# 514
Четири дена вече съм на Glamorous Temptation вълна и започна да ми харесва министър - председателя ooooh!. Дали и ГГ няма да се влюби в него  newsm78 Да не се изкуши и тя hahaha

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 15:57 от pavlinaio

# 515
За любителите на китайско кито,моля,да заповядат:

Скрит текст:
За втора година Институт Конфуций в София организира съместно с Дом на киното "Фестивал на съвременно китайско кино". В рамките на една седмица ще имате възможност да се докоснете до 9 филмови продукции от последните десет години. Входът е свободен срещу представяне на безплатен билет от касата на Дом на киното.

ПРОГРАМА
4 април (понеделник)
18:00 ч. Откриване на фестивала
"Стоманеното пиано" (комедия/драма)

5 април (вторник)
17:00 ч. "Сватбата на Ту-я" (драма/романтичен)

6 април (сряда)
18:30 ч. "Златни времена" (биографичен)

7 април (четвъртък)
18:30 ч. "Звукът на вятъра" (криминален)

8 април (петък)
17:00 ч. "Добри хора от Трите клисури" (драма)

9 април (събота)
13:00 ч. "Може би любов" (мюзикъл/драма/романтика)
17:30 ч. "Океанът-рай" (драма)

10 април (неделя)
15:00 ч. "Лов на чудовища"(анимация/комедия/фентъзи)
18:30 ч. "Убийцата Ние Ин-нян" (уся екшън/драма)

Нито едно заглавие не ми е познато на първо четене,на второ ще видим newsm78

# 516
  • MJF
 Laughing е то като са написани с български превод заглавията на китайските филм и аз въобще на нито един "не реагирах". Много по -голям е шанса ако са с  поне още 1 вариант - английските , руските, че даже и на китайски. Така човек за секунди ще намери в търсачка "кой е аджеба този филм" с повече от 2 реда инфо за него   Peace. Може на някой да не му харесва този факт но е факт.

# 517
Vampire Detective започна прилично. Малко екшън, малко съспенс, малко крими и запознаване с главните герои. Разбираемо серията е въвеждаща и разкриха как нашето детективче стана Зъбатко  bite. Естествено в цялата картинка има намесена и жена Mr. Green.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 21:24 от 2в1

# 518
О, накъде без жена Laughing
Продължавам си гледкатето бавно ,но много славно на Слънцата Heart Eyes
Голяма реклама му удариха на гръцкото крйбрежие, grinning039че и сиртаки пуснаха,направо сега очаквам азиатските фенове да напълнят таверните на съседите,че  да им оправят бюджета Wink
Като туристическа атракция могат да  оставят  трениращите войничета с теракота Two Hearts ,гаранция за изпълнен бюджет още по средата на годината Joy

# 519
  • София
Музикалната тема от Go Princess Go, много ми хареса.

https://www.youtube.com/watch?v=uYRrAjOZYoI

И алтернативен финал 1

http://doramatv.ru/go_princess_go/series36

И втория алтернативен финал с главния участник - вентилатора.

http://doramatv.ru/go_princess_go/series37  Малко качеството е лошо.

# 520
Малко ъпдейт за две от многосерийните сапунки, които се излъчват през уикенда.

Five Children набляга на комичното. Родителските тела са във вихъра си. Бившият съпруг на главната се възмущава, че тя, майка на три деца, се среща с друг мъж. Нищо, че той и е изневерил с най-добрата й приятелка, напуснал ги е и се оженил повторно. Тъщата на главният пък не дава и дума да се изрече той да се ожени повторно. Трябвало, видиш ли, той да си живее с тях и няма право да се влюбва отново Crazy.

Happy Home пък е насочен повече към драмата. Мъжът на главната тайно си направил вазектомия след като синът им загива при пътен инцидент, а свекървата обвинява снахата, че не може да забременее, което не било добре за имиджа на семейството. И поради това прави пъклени планове как да се оттърве от нея, но всичко това зад маската на голяма загриженост. И Пил Мо много лъскав и отличен в ролята на студенокръвен, амбициозен и доста безскрупулен по пътя си към успеха.

И в двата сериала има досадници на килограм, които Мишо редактира със замах Grinning. Прехвърлям набързо епизодите просто заради актьорския състав, защото има доста любимци, които за съжаление наблягат на този тип драми.

И малко новини за потвърдени участия в предстоящи драми, които са предвидени за излъчване през втората половина на годината.

Ким Ре Уон и Пак Шин Хье ще са главните в Doctors.

Джу Уон ще ни зарадва на екран с една последна роля преди да влезе в казармата в драма версия на популярния филм My Sassy Girl. Разликата май ще е, че действието на сериала ще се развива в миналото.

Пак Хье Джин пък е приел роля в Man to Man. Сценарист на новия сериал ще е същият, който сега обира овациите със Слънцата.

Суки също се завръща в драмата W, заедно с Хан Хьо Джу, която не се е снимала в сериал от 2010. Сценарист и режисьор имат, както много добри така и не чак толкова добри заглавия в биографията си. Ще видим тук какво ще направят, тъй като все още няма много информация за самата история на сериала.

# 521

https://www.youtube.com/watch?v=gQL3-GXodlo

Много са сладки G Dragon x Nana на видеото и в общото им интервю.

Пи-ар а за Дракона  с японско момиче  е отлична стратегия .....
Момчетата от бой-групите на Корея ,нямат контрол над личния си живот.
Психолози манипулират емоциите ,енергиите и секса на идолите и според мен  работата им е те да се случват вътре във фирмата/групата/

На последната фен среща в Китай,Дракона сподели ,подробност ,която осветлява още повече близостта му с Ри , hahahaкогато го гушка smile3503в общо легло

Скрит текст:
Fan: I like GD but my mom likes SR.. How?
GD: I like SR too
SR: GD loves me so much it makes me feel burdened, I want to take a break
GD: Then I will let you have a break forever
[2]
GD said YB loves to tear clothes, especially underwears.SR is always lack of underwears to wear

ВВ  ги чакат винаги по  5 автомобила , но давамата пътуват в общ .Освен постоянния "фен сървиз",според някои  на интимностите само  между двамата на сцената ,Джи и Ри бяха неразделни   и извън работата си  в Китай......

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 14:16 от dorinko

# 522
Гледах първа серия на Monster и се чудя ,какво ще измислят за 50 серии ,като всичко се изясни още в началото. Дали има голяма корейска компания ,която да не е свързна с някакво убийство! За да показват в почти всеки сериал подобни "практики" ,значи ли че живота  в Корея не струва пукната пара?!

# 523
Чета ви досега мълчаливо, но 50 серии и на мен ми се виждат много и то за корейски сериал newsm78 Корея ми е любима откъм сериали именно защото са в порядъка от 16-25 епизода

# 524
То 3 от новите са по 50 серии и един исторически  Mr. Greenот 24. Върви и един по-стар от 120 серии. Ако реша да чакам ,да ги преведат ,ще ги забравя.

Общи условия

Активация на акаунт