Магията на изтока - тема 45

• 46 538
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • BG
2в1, кажи, че това е някаква първоаприлска шега Tired
EXO’s Kai and f(x)’s Krystal CONFIRM They Are Dating

# 541
Гостче, не знам дали е първоаприлска, но и от компанията им са потвърдили новината. Не съм фен на мацката, но пък нищо лошо младите да се позабавляват. И двамата са на една възраст, но по корейските стандарти са прекалено млади за каквото и да е сериозно обвързване. Сигурна съм, че след известно време ще чуем "новината", че са се разделили заради натоварения си график, както стана с Бекс и онази пимпилка от SNSD.

И като сме почнали с жълтините още малко не първоаприлски Mr. Green.

Joo Sang Wook и Cha Ye Ryun, които играха заедно в Glamorous Temptation потвърдиха, че се срещат.

Jung Gyu Woon пък се развежда след 2 години брак.

Един от любимците на Тупи се измъкна от добре охранявания й форт, ама така е, като зачезна и охлаби защитата hahaha. Но пък Великолепието й Choi Jin Hyuk ще се заврне на малкия екран, след като преждевременно беше уволнен от армията заради нараняване, в сериала Beautiful Mind.

Камеото на Бясното ще е в предпоследния епизод на Слънцата. Ще го играе банкер и слуховете са, че ще е този "оппа", за който двете главни госпожици са се скарали в миналото Laughing. И който стана причината двете да се издънят пред любимите си мъже, в една доста комична сцена в 12 епизод Joy.

# 542
  • MJF
 Laughing еее ама сега като "изсипахте" такива новини на 1 април баш,  искате да ви повярвам ли?!  Wink Hug
Днес не вярвам на ни-що  Naughty.

# 543
Шош, новините са от предните дни, не са първоаприлски Laughing.

# 544
2в1,още съм пред 11епизод на Слънцата Laughing
Те там имат ли  1 април-в смисъл да послъгват някой ден? hahaha

# 545
Те там имат ли  1 април-в смисъл да послъгват някой ден? hahaha
Корейците имат подобен ден, но е в деня на първия сняг за годината.

# 546
Те там имат ли  1 април-в смисъл да послъгват някой ден? hahaha
Корейците имат подобен ден, но е в деня на първия сняг за годината.
Ц,ц,ц,ц, аз пък си мислех,че първият снег е = първа любов,първа целувка и всички подобни лИбовни  Heart Eyes неща ,не лъЖовни Joy

# 547
  • Toronto
Един от любимците на Тупи се измъкна от добре охранявания й форт, ама така е, като зачезна и охлаби защитата hahaha. Но пък Великолепието й Choi Jin Hyuk ще се заврне на малкия екран, след като преждевременно беше уволнен от армията заради нараняване, в сериала Beautiful Mind.

Кой?! Shocked

Здравейте, компанията!  Hug
Нищо не съм охлабвала, моля-моля! Naughty
Тъкмо влязох и аз да осведомя за Великолепието, много се радвам, липсваше ми! newsm44

Иии... къде без Джи! Heart Eyes

# 548
Оооо, Тупи, къде се загуби, липсваш Hug. Съкровището ти, мила, го отмъкна една корейска госпожица Laughing.

Виж, Джи, Tuon го варди вместо теб Mr. Green.

Загледах Jackpot, че то накъде без текущ исторически сериал Laughing. Първите два епизода са за сравнително познати за мен лица от корейската история - крал Sookjong с неговите кралици и наложници, най-известната от които е Чанг Хье-бин. От тук нататък обаче основната фигура ще е наследникът му крал Yeongjo, който е бащата на принц Садо, чиято история напоследък е доста филмирана.

# 549
  • MJF
Ехеее Тупи  Hug. Сигурна ли си ? Ние тука цяло дългоооо загавие със Съкровището изгледахме без охрана  Mr. Green
Мда , Джи си е тук.  Mr. Green

# 550
  • DE
Нещо ме е хванала преводаческата вълна  ooooh!
56 клишета в корейските сериали  Mr. Green
Скрит текст:
1) Младите богати, красиви, секси мъже се влюбват в пухкави(тук съм снизходителна)
вулгарни жени по-възрастни от тях.
2) Ако най-добрият ти приятел е мъж, той е влюбен в теб. И ти си тайно влюбена в него.
3) С приятелят ти игриво се гоните на плажа, в гората, в парка...
Ти се смееш без причина, а приятелят ти те побутва
«игриво» с такава сила, че падаш като талпа. Но на теб ти е все едно и продължаваш да се смееш. Миете си един друг главите, но не в банята като нормалните хора, а в леген.
4) Братя, братовчеди, вуйчовци и племенници непременно се влюбват в една жена.
5) В Корея винаги може да обърнеш рязко на пътя и никога няма да ти попречи друга кола.
6) Съществува някакво вълшебно устройство, с което мъжа плаща светкавично, когато ядосаната му приятелка избяга от ресторанта и той трябва да тича след нея.
7) Всички имат рак.
9) Нощен Сеул е опикан и оповръщан целият.
10) Да се биеш с храна в улична палатка е нормално нощно занимание.
11) Соджуто струва 10 цента. Всички всеки ден пият соджу, особено бедняците.
12) Ако си богат си негодник.
13) Ако си беден си ангел.
14) Жените си лягат и се събуждат гримирани.
15) Не учиш достатъчно усърдно, ако от носа ти не шурне кръв.
16) Ако от носа ти тече кръв имаш рак, но нямаш пари за операция която може да те спаси.
17) Ако работиш в бар, косата ти е къдрава и носиш дрехи в ярки цветове като през 90те.
18) Винаги си поръчваш в кафенето портокалов сок или кафе, но никога не го пиеш.
19) Постоянно наричаш приятеля си с длъжността на която е. Никога по име.
20) Ако се обичате, накрая непременно ще умрете. Трябва да замръзнете на улицата, вместо да потърсите подслон като нормалните хора. Просто ще замръзнете.
21) Ако отидете в Америка се връщате супер преуспели. Ако е в Англия - супер модерни. Ако останеш в Корея единственото което се променя е прическата ти.
22) Ако се върнете от чужбина без причина, значи имате рак.
23) Не зависимо от това къде живеят всички посещават една болница.
24) Ако постоиш под дъжда 5 минути, след това непременно ще вдигнеш температура. Някой ще те заведе в болницата. Вместо да повика линейка, ще те отнесе на гръб.
25) Дори да си бедна и да няма какво да ядеш, никога не носиш едни и същи дрехи.
26) Ако играеш бедно дете, лицето ти винаги ще е мръсно, а косата разрошена.
27) Ако спасяваш някого от удар на кола, винаги го буташ на страни, а сам стоиш и чакаш колата да те удари.
28) Всички имат отдавна загубен брат/близнак без да подозират за това.
29) Ако не искаш да отговаряш на мобилния, не го изключваш, а вадиш батерията.
30) Всички корейски мъже могат да пушат и пият колкото си искат,
пеят и свирят отлично на пиано. Обикновено правят това едновременно. В ресторантите разрешават на всеки да свири на пианото.
31) Ако имаш любим, поне веднъж ще го зарежеш, за да може да те догони точно преди да се качиш на самолета. През 60% ще се виждате, а през останалите 40% ще обикаляте наоколо и ще минете около 6 пъти през едно и също място, но някакси няма да се забележите.
32) Когато слизаш от самолета винаги си със слънчеви очила. Винаги.
33) Всички мъже носят ужасни спортни екипи закопчани до горе, дори да скачат на въже.
34) Момичето винаги бяга, ако се сърди на момчето, а момчето обезателно я хваща за ръката и я обръща като някакси успява да не и изкълчи китката.
35) Мъжете винаги са високи.
36) Мъжете обичат да си слагат крем, очна линия и понякога гланц.
37) Винаги засядаш в асансьора с човека който не понасяш.
Дори в сградата да има 6 асансьора ти непременно засядаш в един с човека когото ненавиждаш.
38) Докато не забогатееш, родителите на жениха те ненавиждат.
39) Сестрата на жениха също.
40) А брата на жениха ще вехне по теб.
41) Има само два вида целувки. Едната е просто докосвате устните си за известно време. Или те засмуква сякаш ще ти изпие душата. И в двата случая света се върти около вас.
42) Мъжа винаги купува пръстен по размер, дори да не сте се държали за ръка.
43) Хората често гледат надалече замислено. Могат да спрат по средата на пътя и да съзерцават листата на дърветата цели 3 минути.
44) Момичето забременява след първият секс.
45) Забременява и от целувка по челото.
46) Дори, ако само са се държали за ръцете!
47) Ако преодолеете огромно изпитание непременно единият трябва да умре. Най-вероятно от рак.
48) Един кореец може да набие 6 гангстера, особено ако го нападат един по един. Когато ги набие акъла им идва и го нападат едновременно. Мъжа ще лежи целия в кръв в изоставен склад който са намерили специално за битката. В казан за боклук ще гори огън. През цялото това време момичето ще крещи от ужас, вместо да се обади на полицията. Просто ще гледа и ще реве. Но това е нормално, на другият ден мъжа ще е добре. Ще има няколко драскотини и превръзки.
49) Битката не е битка, ако гангстерите не се бият нечестно като използват бухалки и ножове.
50) Ако учиш в Америка (най-вероятно е в Харвард), си един от най-добрите студенти и говориш отличен английски (според околните), а зрителите които гледат не разбират и дума от това което казваш.
51) Когато някой излиза за среща сутринта, когато най-накрая се срещат вече е вечер.
52) Ако момичето което бърза тича, непременно ще падни, ще си изкълчи крака или ще си счупи тока.
53) Ако мъжа в началото на филма е гангстер или женкар, накрая се оказва нежен и лесно ранимо същество.
54) Често любовните схеми са такива:
главната героиня обича главният герой, главният герой обича друга жена,
другата жена обича друг, другият обича главната героиня. Но накрая се оказва, че главната героиня и главния герои се обичат или умират в един и същи ден.
55) В началото на филма главните се ненавиждат, но накрая любовта им е по-здрава от гранит.
56) През целият филм героите или се разхождат по улиците или ядат или пият кафе на едно и също място.

# 551
56 клишета в корейските сериали  Mr. Green
hahaha
57 клише от мен.
Колкото и да е бедна главната си има последен модел телефон който е абсолютно същия като на главния,но в различен цвят/калъф.
58. Ако главния е беден и за това отдалечен от главната,той изчезва за няколко години и се връща преобразен,богат и никой не може да го познае.Той пък иска да си отмъсти на главната,но накрая разбира,че я обича и се женят.Може и да умрат,от рак,естесрвено.
59.Горното важи и за момичето,но тя изчезва още в гимназията и се превръща в супер модел и иска да си отмъсти и на гадните,подли и богати съучинички.
60.В историческите сериали само с мисъл могат да запалят огън и винаги си носят канче за да си стоплят храната,дори и да нямат чанта.
61.Пак в историческите - Незаконният син е умен,красив,добър,честен,жените го харесват,а законното чедо е точно обратното.

И други ще се сетя.

# 552
  • BG
Ааааа, Tuon, 59-ти номер не помня да се е случвал в кор сериал, дай пример да ми напомниш Wink
И имаш едно предложение  препоръка от мен  Damien, много е хубав засега.

# 553
# 554
Бих добавила и, че от праисторически времена могат да познаят пола на бебето само по пулса на бременната. По същия начин диагностицират тумор в мозъка, рак на всеки орган в тялото, отравяне, запек, нощно напикаване.... и знайни и незнайни за човечеството по това време болести  hahaha.

Damarcus, не е най-доброто, на което можеш да попаднеш. Я виж Bichunmoo или Yaksha дали ще те заинтригуват.

Общи условия

Активация на акаунт