Магията на изтока - тема 45

• 46 531
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
62.Колкото и да е бит, прострелван, опериран, в кома, без надежда за живот, на другия ден главния герой става и отива на работа, щото без него никой нищо няма да свърши.

63.Аневризмите се появяват и изчезват като с магическа пръчка.Нищо,че има аневризма, героя носи яко на бой по главата.

# 556
Гост, почти съм сигурна,че съм гледала подобен сюжет.Дали е корейски,незнам.

Damarcus,много е зле.Голяма подигравка беше тази драма.

65.Температурата се лекува сама с мокра кърпа и държане за ръката.

66.Ако кажеш нещо лошо или се държиш неприлично ще те цапнат зад врата не само близките,но и напълно непознати.Така за принципа.

дане,има ли за клишетата в японските???

# 557
Защо нищо не казвате за напиването и повръщането . За носенето на гръб. За гоненето на автобус

На 10 -тите азиатски филмови награди ,Бясното е спечелило награда " Следващото поколение"- не разбрах защо точно той newsm78 Може би двата му филма Veteran и The Throne са направили впечатление...

# 558
  • DE
Не съм попадала, но се замислих за клишетата в японски, тайвански, китайски.... Честно казано не са чак толкова, отдавна силно съм редуцирала сериалното гледане.
Освен супер лигавата кифла, било то японка, китайка, корейка.... няма много клишета в другите националности  newsm78 ще помисля, ако се сетя ще спретна един списък.
Сещам се за тайландско клише, женските персонажи често са големи вресли и почти винаги се стига до бой  Shocked освен това рядко има сериал без сексуално насилена жена  Shocked Sick като понякога дори потърпевшата се влюбва в насилника  #2gunfire

# 559
При тайландците рядко няма гей образ.

При японците на първо място се сещам е тичането.Тичат като гламави,дори да има такси,автобус,кола.Не....те тичат и тичат.
И простирането в стаята.

# 560
Корейците бълват най-много драми като количество, и както и да си говорим са най-гледани от масовия зрител, поради което са и най-коментираните. Затова клишетата в техните сериали се набиват на очи.

# 561
  • DE
Сините, леко ретро.

# 562
Ако обичате дълги семейни сериали мога да препоръчам My Son-In-Law's Woman. Сериите са
по 30 мин. ,преведени има на английски до 65 , общо са 120. Ще видите за какви съвпадения става въпрос Mr. Green

# 563
Много принцове, много рицари от миналото и настоящето ни очакват в оставащата част от годината.

Scarlet Heart: Ryeo показа още двама от принцовете.
Скрит текст:

Hwarang: The Beginning също показаха рицарите си. Смята се, че това е било организация от красиви млади воини по времето на кралство Шила. Имали са строги правила, към които са се придържали и са защитавали кралството.
Скрит текст:

И едни съвременни рицари, които ще трябва да защитават онеправданата девойка в Cinderella and Four Knights.
Скрит текст:

# 564
  • MJF
 Laughing охх каква тема сте повдигнали докато аз се изпързалям . На мен клишетата над 56-о повече ми паресаха  Mr. Green. И аз е могло да се включа с точки ама съм гроги, сили нямам. Но в японските тоз крос и на мен ми е първосигналното дето се сещам. "бягай като гламав като си нямаш работа" - други начини за транспортиране и спешна комуникация няяяяма  Naughty. Как може да си помисли друго драгия зрител.

# 565
Напиват се и не си спомнят нищо. Събуждат се в едно легло и двамата крещят . Жената е облечена ,а мъжът  гол и за да се увери няколко пъти поглежда надолу Joy

# 566
  • София
Мамини сладки Embarassed, поздравче за всички, обичащи кпоп Hug Hug Hug

Гостче,
Скрит текст:
започнах на шега Имението Даунтаун, то пък взе, че ми хареса страшно много

Иначе на този етап ме заинтригуваха двете криминалета Госпожа полицайката и Довиждане, Господин Блек.Сигурно има и други интересни текущи сериали, но все още не съм ги започвала.Слънцата,с риск да  ме критикувате, не знам защо, но не можаха да ме грабнат много. Започвах няколко   други, но все не можех да ги продължа. Явно съм в някаква криза, но ще ми мине. От време на време се пренасищам и трябва да си отдъхна newsm78.

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 11:25 от freedoms

# 567
  • MJF
Как се печелят японски фенове  newsm10 ! Бързо да си признаят тези които гледат въпросното аниме и да ме "светнат" накратко.
https://www.youtube.com/watch?v=jYbZsyk7v7g

# 568
freedoms, признавам си, че ме изненада за Слънцата. Но се случва понякога масово харесван сериал да не ни грабне Hug.
Като показа Зверчетата се сетих, че трябва да похваля Кики за ролята му в Monster. Появяването му е за кратко, но добре се справи детето. Дори и да преиграваше малко на моменти, ролята му го позволяваше.

Шош, един наш симпатичен познат участва в Monster - Jin Tae Hyun, този път в ролята на Лошко.

А Сейлър Мун е много популярно детско анимационно филмче. Давали са го и по някоя от нашите телевизии. Помня, че по едно време тортите на тема "Сейлър Мун" бяха много актуални сред момичешките мами.

# 569
  • София
2В1, и мен самата това ме изненада, защото по принцип аз съм си всеядна и почти всичко ми харесва.Успях да изгледам 4 серии и не мога да продължа.Може би натам  ще ми стане по интересен, или пък не съм в подходяща кондиция - не знам.След време ще го пробвам отново thumbsup MONSTER съм си го заплюла също, а забравих, че започнах и още един - с любимеца ми Ли Джун - Вампира  - полицай , първите  две серии ми харесаха.

И други мои големи любимци - GOT7 имат нова песен, даже спечелиха с нея последното  Inkigayo Laughing

Общи условия

Активация на акаунт