Професионални серии за коса - тема 99

• 59 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Джейче#Crazy #Crazy #Crazy
 Hug Hug Hug Направо ме втрещява тази красота. Пристрастих се към това косище дето го има твоето момиче  bouquet
Пускай често снимки, моля те  Praynig направо ми иде да я гуша и погаля.  Красота  bouquet

# 706
Джей, прелестна е Рапунцелката ти  Heart Eyes
Ани, страхотна коса, много естествена, плътна и красива  bouquet
Момичета, въпросът за запис оставям на вас. И на въпроси ще отговарям, и снимки ми се гледат. Grinning
Ех тоя червен серум, много ми се иска и на мен, големи сте изкусителки!  LaughingЧудя се като е серум, а не олио консистенцията по-различна ли е или си е баш олио?

Фрийкче, не е олио, то е като прозрачен гел. По-късничко ще го снимам и ще ти пратя  Hug

# 707
Джей, направо като златен водопад е косата на щерка ти!
Ани, чудна!!!

И на мен ми харесва идеята за анкета да се включи (+ снимка на наличностите и описание на косата).

Аз току що намазах скалпа с масло от ему + ячрм, а дължините с кокосово. Минах с терапевтичната преса за всеки случай и сега ще седя така до вечерта. Може да позагрея малко по някое време.

# 708
Ани,страхотна коса  Hug
Джей,дъщеря ти е истинска Рапунцел  Wink
МАГНОЛИЙКЕ,сините хидратиращи алтерни.Не новите интензивно хидратиращи  Hug  А ти си на уникално място  Heart Eyes Блазе ти Grinning

# 709
Не пускайте въпроси за записи, снимки и каквото и да било за 100-ната тема,  а просто си празнувайте, подравявайте, показвайте и пишете каквото ви е кеф. Hug

Получих Дентанглъра с Цитрус и Нероли да видя това чудо, за което се пише почти постоянно в близо 10 теми какво е. Знам че не е за мен и няма да ми хареса, но няма начин да не пробвам. Аз обичам химии и силикони и  благодарение на това, че прочетох тези теми разбрах че ще е просто лудост да купя напълнената кошница за 208 лв. с продукти на JMO. Хубаво е човек да чете и да се учи.

Много хубави коси показвате. Детето е  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 13:24 от densi

# 710
  • София
 JLo, косата на детенцето ти е разкошна.  Heart Eyes
Ани, много хубава коса, плътна и лъскава. Супер.  Peace
Магнолия, благородно завиждам  Simple Smile Да си починеш много.  Peace

Да споделя за серума Денсифик на Керастаз, този - http://www.arlen.bg/product/1913/serum-za-sgastyavane-na-kosata- … unesse-120ml.html

Ползвам го от една седмица всеки ден. Пръскам само в корените без дължините. Много е лек, попива бързо, не утежнява, придава лек обем в корена и мирише прекрасно за мен, без миризмата да се задържа за дълго.  Peace

# 711
Прекрасни коси показвате....Мечта... bouquet
Коя е терапията на Наши? Може ли линк, нещо съм я пропуснала, а обожавам Наши... Mr. Green
И от къде я купувате, някъде от чужбина дали я има?

Може ли някой ползвал безамонячните бои на Keune да сподели дали изсушават или да сравни с тези на Вела или Иноа на Лореал... Сега се чудя дали да си сменям боята и да взема на Keune, само да не са по-агресивни и да ми изсушат дължините...Голяма чуденка съм за тия бои....

Мagnollia, страхотно местенце, но да имаше повече сняг.... Laughing Peace

# 712
  • София
Ани,страхотна коса  Hug
Джей,дъщеря ти е истинска Рапунцел  Wink
МАГНОЛИЙКЕ,сините хидратиращи алтерни.Не новите интензивно хидратиращи  Hug  А ти си на уникално място  Heart Eyes Блазе ти Grinning

Споделям местоположението на лични.  Mr. Green Наистина е много приятно тук. Хем си като у дома, хем си на почивка. А гледката е страхотна.

Иначе от сините хидратиращи аз имам шампоан и маска. Балсама го нямам. Харесват ми. Не съм ги ползвала отдавна. В момента съм мушнала в кошницата няколко продукта на Профайбар и се чудя кое да махна  hahaha Взех си лилавите мостри и после ще мия с тях. Предполагам, че може да са ми тежки и затова искам тях да ги видя. Някой  ползвал ли е лилавото серумче ?

# 713
Магнолия, ГОЛЯМА КРАСОТА  Е ТАЗИ ГЛЕДКА, КАКЪВ РЕЛАКС САМО Heart Eyesаз в момента ползвам от лилавото серумче про файбър, но малко тежко ми идва, затова и в кошницата съм сложила червеното да поръчам Laughing

# 714
  • Чукарландия
Някой  ползвал ли е лилавото серумче ?

Аз го ползвах на последното миене заедно с ш+м. Не утежнява, преди него пръснах от зеления чай на Афоджи, на крайчетата намазах от двуфазния серум Абсолют Рипеър Липидум, сложих от олиото на Наши, след него сложих от Цимент термик, пръснах и термото на Секси Хеър, добре се получи, но от едно пробване, няма как да кажа колко е добър. Hug

# 715
Здравейте, относно Максимайзера на ФК на мен лично много ми харесва сравнен с тези на Алтерна и Маракеш. Дава плътност, а от там обем без да клечосва и стилизира. За уточнение косата ми е тънка, хвърчаща, чуплива и задължително използвам крем за къдрици и дифузер.
Моля дамите, които са с чупливи коси, а не къдрави да споделят от кой стилизант за къдрици са доволни. Сред наличните ми поне 10 продукта, май съм най- доволна от този на Лореал- двуфазния. За уточнение имам на Алтерна, Напура, Лакме, Кардашиян, друг на Лореал, Алфапар и още някои на неизвестни марки  Embarassed

# 716
Момичета, а в рибката цените са направо намалени, така ли?Или освен това има и код? Не за Алтерна, за друго питам...

# 717
  • Пловдив
Момичета, а в рибката цените са направо намалени, така ли?Или освен това има и код? Не за Алтерна, за друго питам...
Направо са намалени с -14%. Няма код  Peace

# 718
Благодаря *dreamer* , значи твърдо се въздържам от валентински пазар за коса  Grinning .
Мihaela_z , благодаря, че сподели и тук за серумчето  bouquet

# 719
Мисля, че го измислих така, че да удовлетворя желанията на всички ни  Grinning Hug

Ани, твоята коса я помня още в самото начало, когато писа в темата и си говорихме каква е и от какво има нужда. Запомнила съм я ясно, защото досущ приличаше на моята в началото - хубава здрава коса, но вяла, матова, суха, безжизнена. Като ти видях снимката сега съм направо  Shocked Невероятна разлика! Личи си колко е еднаква, перфектна от корена до върха, плътна, обемна, всеки косъм си е на мястото, вижда се колко е съживена просто, браво! Направо си за реклама на темата ни  Simple Smile bouquet

А Джей, рапунцелката ти има вълшебен златен водопад  Heart Eyes  Heart Eyes Crazy

Общи условия

Активация на акаунт