Отговори
# 600
Danili, много много ти благодаря  Hug много добре обяснено.
Момичета от Варна при кого ще ходите за ФМ, ако може да споделите и колко по рано се запазва час

# 601
Ескарлата, не, не, аз пия само по едно и то вече когато се сетя... Доктора не ми каза да увеличавам дозата, само ме пита, дали пия.
Според мен нямаш повод за притеснение  Hug.

# 602
Ескарлата, не, не, аз пия само по едно и то вече когато се сетя... Доктора не ми каза да увеличавам дозата, само ме пита, дали пия.
Според мен нямаш повод за притеснение  Hug.

Много ти благодаря  Heart Eyes

# 603
Момичета, вие ще ходите ли да празнувате осми март някъде? Аз казах на моите приятелки, че ще отида с тях на заведение, но сигурно няма да издържа дълго, а ми се излиза, отдавна не съм ходила някъде. Най много ще си изям каквото има за ядене и това ще е Grinning , няма да понеса силната музика и цигарен дим.

# 604
  • Морска приказка
Geri852 и за мен е голяма дилема. Имаме събиране с групата ми от зумбата и купоните винаги са на шест, но транспорта е организиран и трябва да се съобразя с тях, за да се прибера. Още се колебая, а много ми се ходи.
Момичета как сте с гаденето. В 12+3 седмица съм вече, а гаденето изобщо не намалява. Имам чувството, че няма да спре до края  Confused

# 605
Аз влязох вече в 13 седмица и гаденето почти спря, само понякога сутрин.
Момичета, кога смятате, че е нормално да започне да се купуват разни нещица за бебето?

# 606
  • София
Момичета, кога смятате, че е нормално да започне да се купуват разни нещица за бебето?
Когато имаш желание  Hug

И мен още ме мъчи това гадене, вече не мога да си спомня какво беше преди него. Развила съм непоносимост към 100 неща, които преди обожавах  ooooh!

# 607
И на мене ми се гади и то постоянно,но съм в 11 седмица и 3 дни.
За пазаруването-ще започнем като мине ФМ и да знаем,че всичко е наред и ако може и пола да разберем много ще се радвам.На ФМ съм на 10 март при Марков и се претеснявам как ще мине прегледа,дали всичко ще е ок,колко време ще е,дали ще може и таткото да влезе,дали ще обяснява..
Някой каза,че ще качи списък с нещата които ще купува.Много ще е полезен защото аз за подробности не съм мислила, а главно за креватче,количка,повивалник,но какви шишета-пластмасови или стъклени,незнам кое е по добре.Та ще помоля тези които са на "ТИ"като пишат списъка и ако са се спряли на определена марка,материал да пишат защо Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 19:42 от lukytoo

# 608
И аз съм с много тежко гадене почти непрекъснато  Sick От утре влизам в 13 седмица и все се надявам да премине скоро. Една съседка днес ми каза, че и с двете си момиченца е била зле и с повръщане докъм 6 месец, ужас просто  no Даже и в момента лежа, защото нем и е добре Sad  Да не говорим, че се задъхвам при най-малкото усилие, все едно планини изкачвам  Crazy

За купуването - аз вече взех някои неща и си избрах други Simple Smile Не се впускам като лудите да пазарувам както когато бях бременна със сина ми, сега съм по-спокойна и знам какво би ми потрябвало и какво не. За няколко неща ще изчакам със сигурност, за да видя дали ще са ми необходими когато дойде моментът. Като ми потвърдят и пола със сигурност, ще се отпусна повече Simple Smile

# 609
Fleur как купихте?Кои мислиш,че са нещата които може да се вземат и без да се знае пола?

# 610
При мен е добре поне, заведението е до нас точно, ще отида пък колкото издържа Simple Smile . И на мен още ми се гади, но като се сетя за по рано мисля, че беше доста по зле. Сега забелязвам, че ако изям нещо което не трябва или не ям на време тогава ми се гади. А от 2-3седмици започна да ми става
много лошо в кола, на корема пак като
гадене, отначало докато стигна до центъра (
 макс 7-10мин ) , а сега и само докато се
кача в колата и после вече не мога и да се
разходя, отпаднало ми е. На вас става ли ви лошо в кола? Не знам в рейс как ще е, сигурно по-зле

# 611
  • Морска приказка
lukytoo предишните прегледи си правих при Марков. Обяснява също толкова подробно, много е внимателен идейства много успокояващо. Всички татковци се допускат спокойно Peace. Докторката, която ме прегледа е обучена именно от него и тя има неговия маниер на преглеждане  Grinning
 Geri852 при пътуване не ми се гади особено, за последните два дни се наложи да мина над 1000 км, а и за работа всеки ден ми се налага да пътувам по 40 мин. по доста разбит път, но не ми се отразява особено, но явно при всяка е различно. За пазаруването нищо нямам намерение да купувам, още ми е много рано. Шишета и други такива също, защото имам намерение да кърмя и се надявам да не ми трябват както предния път Simple Smile

# 612
 lukytoo, купихме "втората" количка, аз така й казвам. Под втора имам в  предвид количка, която ще използваме за дълги разходки, в  парка и т.н. Една приятелка ми продаде нейната голяма и стабилна Maxi Cosi Mura в отлично състояние за смешни пари. Тя искаше да ми я подари, но не ми беше удобно, имайки в предвид, че нова струва над 400 евро. Основният й цвят е червен и става и за двата пола. Също така взехме столче за кола, също в тъмно червено.

Иначе, сега си избирам основна количка, която да е хем маневрена, хем не много тежка и да става за всеки ден. Спряла съм се на два-три модела, като си имам фаворит. Столчето за кола е съвместимо с всички колички, които съм си харесала. Но няма да бързаме, има време.

Отделно, ние ще се местим след няколко месеца (кошмар) и докато не се ориентирам къде ще живеем, няма да купувам легло и принадлежности за детска стая. А и какво като купихме легло миналият път - дребното си спа при нас сума си ти време  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 20:14 от fleur :)

# 613
Здравейте, момичета!
Включвам се при вас в темата. Чакаме третото си момченце в началото на Септември живот и здраве. Вчера бях на ФМ, прегледа мина добре, според лекаря нещата са наред. Много исках след двамата батковци едно момиченце, но явно не ми било писано. Само да е здравичко и всичко да е наред, ще си го чакаме с радост и братчето.
Надявам се да мога да се включвам по-често, макар че изобщо не ми остава свободно време покрай децата и работата. Но ще ви следя  Grinning

# 614
Dion, супер че сте видели пола на бебо.  Искам и аз момченце,  Peace за такова съм се настроила поне,  но каквото дойде в крайна сметка няма да го върнем  Joy

Общи условия

Активация на акаунт