Отговори
# 615
Направих списък.как мога да кача снимка ? Че е дълъг и не ми се пише
Скоро май и нова тема ще трябва Simple Smile

# 616
Здравейте момичета, вчера ФМ мина отлично всичко е нормално и живот и здраве ще си имаме пак момиченце Simple Smile Таткото е повече от доволен
Успех на всички

# 617
Мамитобс, ами честита ви девойка тогава Hug
Катрин, снимката я качваш в прикачи.ком или снимка.бг и от там копираш линка й и го пействаш тук  Peace
Дион, браво на вас, ще си имате три момченца за щастие  Hug
И на мен ми предстои пътуване в рамките на 200 км. сега през празниците и ми е малко притеснено да не стане някоя беля  Confused
Освен Данили, има ли и други сред вас, които са пътували с кола и нямат проблеми от тръскането?

# 618
  • София
Аз пътувам много, все дълги разстояния и нямам никакъв проблем, освен с някои миризливи коли, които карат пред нас  Laughing

# 619
Мамитобс, Дион, честит ви определен пол, ех, че хубаво  Heart Eyes

Поли, и на мен ми наложи да пътувам с кола на дълги разстояния - никакви проблеми нямаше  Peace

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 10:07 от fleur :)

# 620
А какво мислите за море това лято ? На мен ми се ходи , но ме е и страх малко.доста ми е далеч ....а и в 6-7-8 месец едва ли ще ми е до море

# 621
На мен морето ми е на 200 км. точно. Ще го мислим на момента. По принцип юли ще трябва да правим контролен преглед на щерката в една клиника във Варна и може да го съчетаем. Вярно 7-ми месец малко плашещо ми звучи да се развявам напред-назад  Joy
Фльор, койкой, благодаря ви за куража за пътуването с кола  Hug

# 622
  • София
А какво мислите за море това лято ? На мен ми се ходи , но ме е и страх малко.доста ми е далеч ....а и в 6-7-8 месец едва ли ще ми е до море
Аз задължително отивам, обожавам морето и не мога да си представя да го пропусна. Имам план за юни в Гърция. Миналата година ходихме по това време и беше супер. По принцип имам навика да се мажа със слънцезащитно олио на Бочко 50 фактор и не обичам да се пека, единствено мисля да си купя цял бански. От басейни повече се притеснявам, заради инфекции, но някакви по- малки и чисти бих посещавала.

# 623
  • Морска приказка
Аз живея на морето, та няма как да го избегна  Sunglasses. Предишната бременност (тогава не живеех на морето Simple Smile) изкарах 2 седмици август бременна в 5 месец. Ходех на плаж рано сутрин или след 17.00 часа, защото жегите не ми действаха добре. Знам също, че бременните са склонни да получават пигментация по кожата и като цяло трябва да избягваме силното слънце. Лично аз бих ви препоръчала за море (ако е по нашето черноморие) края на юни и началото на юли, морето е спокойно, достатъчно топло и не е чак такава лудница.

# 624
Имам и още един въпрос. Спи ли ви се ? Вече съм 13 г.с  и четвърти ден подред ми се доспива по обяд.вчера спах от 1 до 5 и вечер пак си спя.настинах съм и се чудя дали е от това или от бременността. Имате ли подобни усещания?

# 625
О, на мен постоянно ми се спи! След гаденето, което вече премина, това ми е другата мъка хаха. Постоянно се прозявам и направо ми парят очите, дано и бебето да е такова поспаливо като се роди Simple Smile 
Не знам аз още не смея да купувам, а така ме сърбят ръцете.... Не знам, притеснявам  се от суеверна гледна точка.

# 626
Ох мен направо ме притеснява тжва

# 627
На мен ми се спи непрекъснато и непрекъснато съм гладна качивала съм вече 5кг незнам ка края дори няма да се търкалят  Laughing

# 628
Аз не мога да живея без плаж Simple Smile , ако може от сутрин до вечер всеки ден и аз с 50 фактор се мажа, но се пека, главно за тово ходя. Мислех , че ще ходя и лятото рано сутрин или след 5 , ама най вероятно няма да се получи  Sad . Нищо не става както съм си мислила, нито на зала мога да ходя , нито да се разхождам и с плажа сигурно ще е така Sad .

# 629
На море ходя всеки ден, с децата след градина, тази година вероятно пак ще е така, ако всичко е наред.
А пътуването едва ли проблем според мен. Когато бях бременна в седми месец с големия ми син, пътувах три дена със самолети от Нова Зеландия до тук. Не съм имала никакви проблеми или оплаквания.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт