Отговори
# 630
За купуване, докато не се роди нищо няма да купувам, а и нямам мераци засега, не ме влекът засега тези магазини, нито пък ми се избират бебешки дрехи, дано по-нататък се прояви желание. Ако е за някоя приятелка по мога да купя нещо, ама пак няма да получа удоволствие, а ще се ядосам само, че нищо няма да ми хареса, а тази год ще тр да купувам поне за три приятелки със сигурност, те са и преди мен всички, чудя се дали не е по добре пари да дам.
Аз направих почти два месеца без да ходя на работа, шефката ме помоли да идвам ако съм по-добре за няколко дена в седмицата да им давам почивките, че не са почивали, не могат да намерят друг човек Sad . Казах, че ще се пробвам, не знам дали ще издържа 8 ч , но бих искала да опитам, да починат малко, дано нищо не ми стане

# 631
  • София
На мен също много ми се спи и спя много. Даже ММ се беше притеснил за мен и на последния преглед пита доктора дали е нормално това или да ме ръчка да се движа повече, той каза че е напълно нормално и да ме остави да си спя колкото искам  Laughing

# 632
Ох не знам , това със съня ме притеснява. 4 месец а днес ми е рекорд че още не съм заспала

# 633
  • Варна
Keti_m, аз се записах за ФМ при Максим Якоб в Майчин дом за 14ти март. Не знам, дали има наплив и колко по-рано трябва да се запише час.
Аз поне до 7ми -8ми месец няма да купувам нищо. Основните неща ги имам от баткото. Ако е момиченце, за което много се надявам, ще взема почти всичко от сестра ми. Само ако е момче, ще трябва да купим нова количка, че ни откраднаха и двете, които имахме. По този повод- не оставяйте количките, дори и за 1 час пред входната врата на етажа.

# 634
Здравейте прекрасни момичета. Нека и аз се запиша при вас. Моя термин е 22.09,онзи ден видях малкото човече как се движи и много мило ми стана. Но както повечето бъдещи майки,които чакат първата си рожба има неща,за които изключвам да питам докторката. На 10.03 съм на ранна фетална морфология. Та мисълта ми е,какво точно се гледа,и какви изследвания на кръвта правят. Ще ме пратят в Майчин дом,и ми се иска да знам какво да очаквам. Целувки на всички.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 14:19 от l.n.t

# 635
Привет,септемврийски тумбачета! Дойде момента и аз да се присъединя към вас! Термина ми е за 8.09 ,в 12 седмица съм и това ще е второто ни детенце!

# 636
Привет, detelinka  wavey

# 637
  • София
Здравейте, момичета!Много ми липсвате през седмицата, но нали все нямам време и неделята наваксвам.Много се радвам за всички ви успешно преминали ФМ и БХС.И аз нямам търпение до 10 март.Много ме е яд ,че не успях да се запиша при Марков,но нали ми се объркаха седмиците и дори си изпуснах часа при Димитрова във Фемина.Уж се записах за 11с., а то се оказа ,че  съм била 10 и нямаше как.Последната ми възможност е за доц.Карагъозова на 10 март ,но не прочетох особено добри неща за нея и незнам, дано не остана много разочарована.
Danili очарована съм от твоя преглед и подробните обяснения които сподели с нас.Благодаря ти! bouquet
До колкото разбрах прегледа ти ,е бил при докторка обучена от Марков.Би ли сподели къде работи и  името и  newsm17
Относно списъка,аз лично, нищо няма да купя поне до 7 мес.Малко съм суеверна.Ще има време за всичко после.
Момичета към тези от вас ,които са от София-къде се записахте на ЖК и доволни ли сте от своя доктор?
Аз още съм  в голяма чуденка.В 11седм.съм и представа си нямам при кой,ще се записвам... newsm12
Добре дошли сред нас на новите момичета! Hug

# 638
  • Морска приказка

Danili очарована съм от твоя преглед и подробните обяснения които сподели с нас.Благодаря ти! bouquet
До колкото разбрах прегледа ти ,е бил при докторка обучена от Марков.Би ли сподели къде работи и  името и  newsm17
Здравей, докторката се казва Диляна Атанасова и работи в МЦ на д-р Марков. Като звъннеш да записваш час може да питаш за свободни часове при нея, наплива е основно за Марков. Понякога се освобождават часове, особено от пътуващите от друг град. Защо не пробваш да звъннеш, може да се е получила някоя пролука  Peace
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Когато пускаме новата тема, ще ви добавя на първа страница. За целта пуснете по едно ЛС на септември2016. Тези момичета, които искат мога да добавя и пола  Simple Smile. Давайте предложения за заглавие на новата тема.

# 639
  • София
Благодаря ти мила! smile3525В понеделник сутринта ще звънна със сигурност и дано да имам късмет.За Марков в петък имаше часове чак за края на април и надявам се поне за следващата ФМ да се вредя при него.
За заглавие ми хрумна''Очакваме ритниче вече,обади се мъничко човече!" или "Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" newsm78

# 640
Добре дошли на новите Момичета! Леко бременеене с нас! Hug

Предлагам име за новата тема: Септемврийче не крий се, момче ли си или момиче - покажи се!

И аз съм в отбора на поспаливите, но май става по-добре - така, че - има надежда!  Grinning

Ние ще купуваме лека полека като разберем пола, че почти всичко ни трябва двойно. Принципно съм суеверна, но в случая - не. Май най-проблематично ще е с избора на количката... Thinking

Имам минимум четири летения със самолет, планувани. Дано да нямам оплаквания до тогава  Praynig.
Иначе повечето компании изискват след 28/32 седмица удостоверение от гинеколог, че бремеността не е проблемна и няма опасност от преждевременно раждане.

# 641
  • София
Или "Очакваме ритниче от септемврийското мъниче" а може и
"На септемврийското човече, ще знаем пола скоро вече!"

# 642
  • София
Здравейте прекрасни момичета. Нека и аз се запиша при вас. Моя термин е 22.09,онзи ден видях малкото човече как се движи и много мило ми стана. Но както повечето бъдещи майки,които чакат първата си рожба има неща,за които изключвам да питам докторката. На 10.03 съм на ранна фетална морфология. Та мисълта ми е,какво точно се гледа,и какви изследвания на кръвта правят. Ще ме пратят в Майчин дом,и ми се иска да знам какво да очаквам. Целувки на всички.
Добре дошла, можеш да се върнеш да прочетеш последните страници,подробно обсъждахме въпроса.

Аз такава разходка ударих днес, че сигурно мускулна треска ще имам  Laughing Много се радвам, че вече се оправя времето и няма да стоим затворени по цял ден.

# 643
Красолка харесват ми най - много твоите заглавия :Simple Smile

# 644
Danili, много много ти благодаря  Hug много добре обяснено.
Момичета от Варна при кого ще ходите за ФМ, ако може да споделите и колко по рано се запазва час

Аз предната бременност ходих 20 г.с. и следващата в 7ми месец на ФМ, на тази ранната не съм ходила и никоя от приятелките ми, тук във Варна, не са ходили,  май тук не е честа практика Simple Smile И този път не смятам да ходя на ранната. Ходих при Балев, при който най-трудно се записват часове, чакаш в петък сутринта, най-добре от 5-6ч., че свършват часовете, и си записваш час за следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт