Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 589
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Купува се един по-качествен лак, най добре CND в този случай и се пробва.
Армира получих си първия Лечат  Grinning Но ще  почна да го ползвам след като родя, ти на колко пласта го нанасяш? Защото в комплекта има и обикновен, който не ми се стори особено покривен  newsm78
Слагам два пласта,дори от броката им,напълно достатъчно е. Другия лак от комплекта директно замина при мама,а тя е с нокти който се цепят и не е база за сравнение. Видя ли цвета "неонтопия"? Много ме изкушава Hug Ще изчакам да видя и пролетната на opi и ще взема още нещичко за лятото Heart Eyes

# 106
Мен всичко ме изкушава  Mr. Green
Взех си ментовия, цвета е много хубав, не се стърпях и си взех и още едно CND Wisteria haze.
Ти кога след раждането почна с маникюрите?

# 107
  • В свой си свят :))))
Мен всичко ме изкушава  Mr. Green
Взех си ментовия, цвета е много хубав, не се стърпях и си взех и още едно CND Wisteria haze.
Ти кога след раждането почна с маникюрите?

Не знам момичета какво ви притеснява по време на бременност? Аз и с двете си бременности бях наплескана и нагласена, даже преди раждането ходих специално....сори за глупавия въпрос, ама да попитам....

# 108

Radi D.Искам да попитам ...каква е тази техника за мраморен маникюр със спирт и маркер..в
You tube  ми излиса само тази техника за мраморен маникюр с вода
Заповядай Simple Smile
https://www.youtube.com/results?search_query=granite+nail+art

Много благодаря.. bouquet...Radi..много ми харесват маникюрите ти...всичко е толкова прецизно :newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 109
Жабке, аз скоро спрях да се лакирам. В някои болници държат да си без лак защото при симптоми за нещо си посинявали ноктите.

# 110
Здравейте! Моля за съвет дамите с опит в поставянето на гел лака. Купих си всичко необходимо, за да си слагам сама лак вкъщи, прочетох доста по темата как правилно се слага и следвам стъпките точно. Резултатите изглеждат отлично, но не издържа достатъчно дълго време. Не е от ноктите ми, защото когато ми сложат лак в някой салон издържа без проблем месец. Къде ли бъркам?? Нещата с който работя са : Печка 36вата, основа и топ на CND, а цветовете ми са от Алиекспрес не са известна марка...(дали те бъркат работата). Не слагам дебел слой, запечатвам хубаво краищата...

# 111
  • Пловдив
Само в деня на секциото ми казаха да изтрия единя нокът заради упойката,но аз и това не направих..забравих,а са си прави лекарите Naughty

# 112
Здравейте, наслаждавам се отстрани на красотите ви Grinning От 3 години си правя сама ноктите с гел, но напоследък се запалих по гел лаковете. Още не съм си взела, но скоро и малкото дете тръгва на ясла и ще имам време за това. Мога ли да си ги слагам над гела и после с пилене ли се маха гел лака?

# 113
  • Пловдив
Гел лака махам с памук,ацетон и домакинско фолио Peace

# 114
Здравейте, наслаждавам се отстрани на красотите ви Grinning От 3 години си правя сама ноктите с гел, но напоследък се запалих по гел лаковете. Още не съм си взела, но скоро и малкото дете тръгва на ясла и ще имам време за това. Мога ли да си ги слагам над гела и после с пилене ли се маха гел лака?
Да, аз така правя. Махам го с пилене като гела.

# 115
Момичета да ви попитам каква е разликата в топ лаковете на блу скай: с лепкав слой и без лепкав слой?Вие кой ползвате и от кой сте по доволни?

# 116
Момичета да ви попитам каква е разликата в топ лаковете на блу скай: с лепкав слой и без лепкав слой?Вие кой ползвате и от кой сте по доволни?
С този топ без лепкав слой си спестяваш забърсването на лепкавия слой на топа с памук и спирт след последното печене. Изпичаш в лампата и си готова

# 117
Жабке, аз скоро спрях да се лакирам. В някои болници държат да си без лак защото при симптоми за нещо си посинявали ноктите.

Да, наблюдават ги, но ако си с френски няма проблем...И двете си ги родих секцио и не са ме карали да махам лака.
 Heart Eyes

# 118
  • Добрич
Здравейте момичета!Следя от скоро темата,понеже ми е доста интересна и маникюра доста ме влече!Бих искала да ви попитам ако има някой който се занимава по професионално колко време обикновено трае една процедура с пилене,почистване на кожички,масаж на ръката и лак с декорация.Колко време трае горе долу цялата процедура с гел лак и колко трае процедурата изграждане на нокът с гел?Питам ви понеже карам курс за маникюр и ми е притеснено дали работя много бавно или нормално.Обикновено един модел го правя за около час и половина,два -пилене,кожички,масаж,лакиране и декорация!Дали е много бавно,понеже пък още не съм свикнала с бързината,а и се старая и гледам да не претупвам нещата...  newsm78  Confused

# 119
Здравейте момичета!Следя от скоро темата,понеже ми е доста интересна и маникюра доста ме влече!Бих искала да ви попитам ако има някой който се занимава по професионално колко време обикновено трае една процедура с пилене,почистване на кожички,масаж на ръката и лак с декорация.Колко време трае горе долу цялата процедура с гел лак и колко трае процедурата изграждане на нокът с гел?Питам ви понеже карам курс за маникюр и ми е притеснено дали работя много бавно или нормално.Обикновено един модел го правя за около час и половина,два -пилене,кожички,масаж,лакиране и декорация!Дали е много бавно,понеже пък още не съм свикнала с бързината,а и се старая и гледам да не претупвам нещата...  newsm78  Confused

Час и половина с декорациите мисля, че е добре. Важното е нещата наистина да се изпипват, тогава когато го правиш професионално, а не любителски като някои от нас  Blush

Общи условия

Активация на акаунт