Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 2

• 145 266
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Опвративна. Ами да ти кажа то беше по-добре, че гледах в екрана, защото другия вариант беше както лежа да гледам към тавана, където лампите бяха с едни метални пластини и там пък виждах какви инструменти подават на докторката и ми беше по-неприятно. А това, което се вижда на монитора е един червен екран и полипите са едни бели памучета и с едно като кука ги кръцкаше докторката. Беше ми интересно и времето мина неусетно. Бяха пуснали и музика и това също малко или много помогна да не ми е толкова притеснено Simple Smile

Аааа, чакай, чакай. Не съм наясно с упойките, но аз СПЯХ по време на операцията. Така че нито съм гледала инструментите, нито чувах коментарите или купона, който са си вихрили Simple Smile

# 211
Аз бях с упойка, която ми биха в гръбначния стълб. Не сигурна как се води- епидурална или спинална. Хвана ме бързо, усетих само едно затопляне и после нищо от кръста надолу. Абе, в крайна сметка важен е резулатата. И всичко да минава добре. Стискам палци на момичетата, на които им предстои. 🌞🌞🌞

# 212
  • Сливен

Ms. M, благодаря!

# 213
  • София
И аз бях с пълна упойка и по-добре.После ми дадоха клипчето с операцията на флашка,да си го гледам,не беше страшно.

# 214
  • Сливен

*Bubble*, благодаря за отговора ти. Действа ми успокоително:)!

# 215
  • In transit
И аз бях с пълна упойка, 15-20 мин след операцията бях на крак вече. Всичко е много леко и не е болезнено. Не се притеснявай Wenddy, но и не отлагай!

Забравих да питам, тампони колко време/цикъла след операцията могат да се ползват?

# 216
на мен ми казаха за тампоните да изчакам поне един цикъл.

# 217
  • Сливен

Mikkey, благодаря за отговора! дава ми кураж!

# 218
  • In transit
Ms.M благодаря ти.

# 219
  • гр.Варна
Здравейте,момичета.Предстои ми отстраняване на полип от лигавицата на матката.Настройвам се за сега,ще бъде юни или юли.Исках да ви попитам дали се полагат болнични?

# 220
  • София
полагат се болнични.
обаче в различни болници май дават различни дни.
където аз правих е до 30 дни.
ама не виждам смисъл от толкова много, достатъчен е само деня на хистероскопията.

# 221
полагат се болнични.
обаче в различни болници май дават различни дни.
където аз правих е до 30 дни.
ама не виждам смисъл от толкова много, достатъчен е само деня на хистероскопията.

Напълно подкрепям. Аз си взех 2 дни след хистерото болничен и след тях следваше уикенда. Стига да те е пуснала упойката няма проблем, аз си тръгнах вечерта от болницата, прибрах си се без някакви неразположения. Не е имало нужда някой да ми помага за нещо, оправях си се сама, въпреки че мъжа ми и той си беше взел отпуска, ако се налага нещо да е до мен. Спокойно, като мине манипулацията и си си вкъщи вече, се чувстваш все едно нещо многоооо тежко ти е паднало от раменете, разбираш, че цялото притеснение преди това е било излишно. Стискам палци всичко да мине нормално и бързо да се възстановиш Simple Smile

# 222
Момичета, колко време след хистерото имахте кървене и зацапване?

# 223
  • София
Аз вечерта след хистерото готвих и чистих вкъщи, да се взимат болнични след такава процедура направо ми се струва абсурдно.При това моята беше оперативна, не диагностична.

# 224
При мен нямаше кървене, но хистерото ми беше диагностично - не са рязали нищо.

Общи условия

Активация на акаунт