Бебешката количка - цяла наука за второ висше №33

• 94 681
  • 805
  •   1
Отговори
# 615
благодаря за съветите  Hug
mariq91, много модели колички има в Дундьо http://www.dundio.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8.html
във всеки Хиполенд, във Вис Виталис /там още не съм ходила/. Ако пуснеш на търсачка, ще ти излязат още много опции Peace

# 616
  • София
благодаря за съветите  Hug
mariq91, много модели колички има в Дундьо http://www.dundio.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8.html
във всеки Хиполенд, във Вис Виталис /там още не съм ходила/. Ако пуснеш на търсачка, ще ти излязат още много опции Peace

kidоo в Ринг мола също има доста избор. Мой съвет направи си онлайн проучване кое колко тежи, изгледай клипчета как се сгъват , какви размери са. Направи листа с колички които искаш да видиш и звънни в магазините дали ги има, ако ги няма ще ти ги докарат да ги видиш.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 16:42 от Мацето

# 617
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте, момичета.

Ние чакаме лятно бебе (юли) и смятам, че дойде моментът да избираме количката. Досега не сме обикаляли магазините, не сме пробвали нито един модел. Засега съм на етап проучване.
Насочили сме се към нещо подобно (като модел), но на конкретна марка ми е много трудно да се спра.

Има една полска - COLETTO - засега нея съм видяла само да се обръща дръжката със завъртане, а не да се обръща коша. Но част от другите ти условия не мисля, че ще са изпълними. Аз също ще съм с юлско бебе, гледах доста (условията ми почти са същите като твоите) и засега съм се спряла на Retrus - магазин Слънчице. Поне на кг идва 11 с коша. Но ще мисля още малко до следващото ми ходене на Сф.

# 618
атомче, ти на кой модел на Retrus си се спряла? Одеве точно тях гледах и ми допаднаха като характеристики, но наживо не съм ги виждала. От Пловдив съм и не знам в кой магазин мога да открия тази марка. Иначе много ми харесаха и моделите на Dada Paradiso. Някой може ли да ми каже дали Retrus и Paradiso са високи колички?

# 619
атомче, ти на кой модел на Retrus си се спряла? Одеве точно тях гледах и ми допаднаха като характеристики, но наживо не съм ги виждала. От Пловдив съм и не знам в кой магазин мога да открия тази марка. Иначе много ми харесаха и моделите на Dada Paradiso. Някой може ли да ми каже дали Retrus и Paradiso са високи колички?
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebesh … stard-retrus-2016 - в магазин Слънчице. Този в Люлин е по-голям и имат повече модели. Този модел го има и с плат и други разцветки. Но кошът за кола се плаща отделно, ако искаш такъв.

# 620
Според мен обръщаща се дръжка е лошо решение. Помислете си като обърнете дръжката - предните колела стават задни и маневреността отива на кино, тъй като задните, които стават предни, не се въртят на 360 градуса, а са застопорени. Заслужава ли си заради няколко секунди, които ще изхабите в обръщане на коша, да се измъчите после по улиците и тротоарите?

# 621
Аз да попитам какво ви е мнението за полската Adbor S-line?
Все хубави мнения срещам, но искам и още да чуя  Blush

# 622
  • София
Според мен обръщаща се дръжка е лошо решение. Помислете си като обърнете дръжката - предните колела стават задни и маневреността отива на кино, тъй като задните, които стават предни, не се въртят на 360 градуса, а са застопорени. Заслужава ли си заради няколко секунди, които ще изхабите в обръщане на коша, да се измъчите после по улиците и тротоарите?

+1 а да не говорим че този механизам е доста чуплив. Мен за 13 месеца бутане никога не ми се е налагало сменяне на посоки на кошове, от 4я месец е в посока на движението.

# 623

Coletto, за която писах е на друг принцип - вдига се дръжката и се завърта коша, като колелата си остават без промяна. Виждала съм я на живо в града при нас и затова я споменавам.

# 624
Момичета,имате ли мнение за Hauck Viper?

# 625

Coletto, за която писах е на друг принцип - вдига се дръжката и се завърта коша, като колелата си остават без промяна. Виждала съм я на живо в града при нас и затова я споменавам.

Моята количка е с такъв механизъм и е много удобен. Сина ми беше с нея, а сега и малката. Завърта се само коша. Механизма е здрав, но количката е доста тежка и достъпа до багажника е много ограничен. Единствено спирачката отказа, но си я бутам така.

Мнения за Recaro Easylife? Чудя се между Peg Perego Si Completo и нея. Искам вече нещо леко Simple Smile

# 626
  • София
Recaro Easylife май няма пълно легнало. Гледах я в Дундьо, сенника е къс също

# 627
Благодаря ви за споделеното.  bouquet

Аз като гледам май съм се насочила към полска количка. Просто моделите им ми харесват, а тук май не се славят като предпочитани.  newsm78
Това за обръщането на дръжката вместо на коша и аз се замислих в последствие за самите гуми. Просто първоначално не ми се видя много удобно да въртя целия кош, след като просто мога да обърна посоката на дръжката.

Според вас кой е по-удачния вариант - количка 2в1 или 3в1? Rolling Eyes

# 628
Здравейте,

къде във Варна продават колички Куини и ги има изложени моделите Бъзз и Модд, както и аксесоари за тях - по-специално търся чанта, комарник?

# 629
mariq91, според мен по-удачният вариант е 3 в 1, за да може столчето за кола да е съвместимо с рамата на количката. Много мами споделят, че им е удобно когато са с колата и  пазаруват в хипермаркетите или вършат друга работа за кратко, слагат столчето върху количката и не им се налага да местят бебенцето от столчето в коша.

Общи условия

Активация на акаунт