Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Ди, кремовете за ръце на PNP са много хубави, ползвай си го  Peace

# 256
  • На ръба..

~Di~ този, който си закупила също е много хубав, преди СНБ имах такъв и бях много доволна, сега с този на СНБ също съм очарована... Peace

# 257
от тези имате ли отзиви:
http://malena-shop.bg/tialo.html?manufacturer=22 масла на перфект за тяло
има ги в една аптека, от която пазарувам и често ги заглеждам, но все се спирам
струва ми се, че съм виждала и скрабове на марката, но не ги намерам в нета

# 258
  • Стара Загора
от тези имате ли отзиви:

Гледам ги от една година в Елитис, но имам много и не мога да стигна до тях. ooooh! Миналата седмица дори ги отварях да видя дали ще се усети нещо през силиконовото капаче, но само с карамела и лукс миришеха през него. Първия е с много приятен ванилест аромат, на бисквитки. Другия е на класически крем Нивеа и пр. Гъсти ми се виждат, но не съм си купувала. Даже отзиви сякаш никакви не съм чела. newsm78 Ако купиш, пиши как са. bouquet

# 259
Моля за идея за суперхидратиращ/подхранващ продукт за тяло.
Без значение от марката и дали ще е лосион, масло и т.н. Омръзна ми да купувам безсмислени продукти, които нищо не правят Sad

На Balea серията с уреа е много добра за суха кожа. Има различни проценти. Особено кремът за ръце върши страхотна работа.

# 260
  • София
Кои ароматизатори са хубави, от тези с изпарение чрез пръчици и във всеки магазин ли ги има на Лили?

# 261
  • Пловдив
Кои ароматизатори са хубави, от тези с изпарение чрез пръчици и във всеки магазин ли ги има на Лили?
И в дм има такива, но нямам лични впечатления  Rolling Eyes.
Пробвала съм други дифузери с пръчици и носят дълготрайно аромата.

По въпроса на Ди. Аз също съм с много суха кожа на тялото. Дори ми се появиха зачервени и сърбящи участъци. След преглед при дерматолог стана ясно, че съм с АД  ooooh!, на 35г... все си мислех, че по-рано се проявява.  Thinking Препоръча ми медицинска козметика - измиващо олио на Юсерин и един крем Тоpicrem - много е добър - гъст, попива бързо, без аромат. За 500 мл. цената е около 42 лв., но пък количеството е достатъчно за месеци.  Peace

# 262
  • на последния етаж
Този продукт е страхотен за много суха кожа:

# 263
  • Стара Загора
И в дм има такива, но нямам лични впечатления  Rolling Eyes.
Пробвала съм други дифузери с пръчици и носят дълготрайно аромата.

По въпроса на Ди. Аз също съм с много суха кожа на тялото. Дори ми се появиха зачервени и сърбящи участъци. След преглед при дерматолог стана ясно, че съм с АД  ooooh!, на 35г... все си мислех, че по-рано се проявява.  Thinking Препоръча ми медицинска козметика - измиващо олио на Юсерин и един крем Тоpicrem - много е добър - гъст, попива бързо, без аромат. За 500 мл. цената е около 42 лв., но пък количеството е достатъчно за месеци.  Peace

Аз съм много доволна от ароматизаторите на Air Wick и Glade, но ползвам тези в машинките. Настройвам да пръска на 36 мин. и една опаковка ми стига за 2 месеца. Мирише в цялата стая и ароматите са страхотни. От година ги ползвам и съм влюбена в тях. Не съм купувала дифузери и не мога да кажа нищо за този вид.

# 264
  • Бургас
от тези имате ли отзиви:

Гледам ги от една година в Елитис, но имам много и не мога да стигна до тях. ooooh! Миналата седмица дори ги отварях да видя дали ще се усети нещо през силиконовото капаче, но само с карамела и лукс миришеха през него. Първия е с много приятен ванилест аромат, на бисквитки. Другия е на класически крем Нивеа и пр. Гъсти ми се виждат, но не съм си купувала. Даже отзиви сякаш никакви не съм чела. newsm78 Ако купиш, пиши как са. bouquet
Аз съм пробвала всичките масла от тази линия, купувам си редовно още откакто ги пуснаха. Много са хубави - не са от най-твърдите, гъсти и мазни, но не са и редки. Имат съвсем лек блясък. Попиват добре. Ароматите са много приятни. Общо взето - препоръчвам.  Peace

# 265
благодаря!  bouquet
днес ще си взема едно за проба  Laughing

# 266
  • София
Ароматизаторите с пръчици си купувам от ДМ, обожавам ванилията, мирише деликатно, но се усеща, а не като тоя Air wick-а дето като пръсне и се задушаваш. Tired
Бубанка тия масла много интригуващо ми звучат, ще взема и аз някое да пробвам.

# 267
Бихте ли ми препоръчали олио/ кристали за коса, които мога да използвам на суха коса и да нанеса по краищата?
Купих този серум, но той се слага на влажна коса и се суши след това.
Искам нещо за блясък  Peace

# 268
  • На ръба..
А тези масла имат ли парабени в състава си.

# 269
Бихте ли ми препоръчали олио/ кристали за коса, които мога да използвам на суха коса и да нанеса по краищата?
Искам нещо за блясък  Peace
Препоръчвам това.

Общи условия

Активация на акаунт