Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 433
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Sredets/Burgas
Ако са ти много на сърце, Бел, като мина през Сердика и се опитам да не забравя, ще купя и за теб, и ще ти пратя!   Hug Но минавам рядко през този мол, а люлинският ми е на разстояние почти колкото до вас, ама в обратна посока.  Laughing Обаче са ми интересни тези ароматизатори и ще гледам скоро да се добера до тях.

Бижу, English Home има и в нашия мол - The Mall, срещу касите на Карфур, до асансьорите.
Точно един до друг са с Texturа.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 11:45 от Butterfly_Lovehunter

# 301
  • Sredets/Burgas
Пастата на Astera - Homeopatica, e много добра!
Ползвам я и в момента.
Четох ревю за нея при Holly Pink.

А маслото на Perfect е... Хубав състав... и накрая 6 оцветителя?
Тия са прекалили...
Какво е на цвят, bubanka?

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 11:46 от Butterfly_Lovehunter

# 302
Благодаря, Jane2013! bouquet

По нашите земи няма молове. Mr. Green
Ще си купя, ама някой друг път... Joy

виждала съм ароматизатори с пръчици в Елитис,не помня марката за около 8 лв.

# 303
Тия са прекалили...

бял Simple Smile

# 304
Бижу, English Home има и в нашия мол - The Mall, срещу касите на Карфур, до асансьорите.
Точно един до друг са с Texturа.
М, чудесно, благодаря!  Hug Никога нямаше да го видя! То и в Карфур не влизам вече... Днес, обаче, имам път до Габко и ще мина през мола.  Peace

# 305
  • Бургас

Тия са прекалили...

Това масло е бяло, някои от другите май имаха лек цвят, но нищо особено. Всички, обаче, имат и лек блясък, не е брокат, но е блясък, стои сатенено на кожата, със съвсем деликатни частици.  Peace
А, и да кажа, че цялата линия са с доста силни аромати. Аз обичам кремовете ми да миришат, затова ги харесвам, но знам, че някои хора не понасят точно това.  Simple Smile

# 306
Не мога да разбера този ROSE АРОМАТИЗАТОР колко милилитра е, това вътре течност ли е, гелообразно ли е?!? Rolling Eyes

Като гледам вече са ти отговорили. Аз също съм сложила всички пръчици вътре и един път на ден ги обръщам. Иначе е течност, не е гелообразно. Можеш да поръчаш и от сайта им. Често нещата на промоция -50% свършват бързо в магазините, което е нормално.

За мен не са нищо особено.
Има ги и по други магазини - от Айко също съм купувала, от Джъмбо и т.н.

Защо не ти хресаха? Миризмата е много приятна и дълготрайна. Ползвала съм на Air Week, както и на Areon, но свършват бързо и са по силни миризми.
Не съм пазарувала никога от айко, още по - малко пък ароматизатор, но от джъмбо- ти сериозно ли сравняваш ароматизатор от English Home с този от джъмбо? От джъмбо взех веднъж и отиде в коша!

# 307
leia2015, не ме впечатлиха, защото не ги усещах много. Да, ароматът е прекрасен. Аз имах жасмин - свещ, душ гел и пръчици. Може би помещението, в което ги бях сложила пръчиците беше голямо, но миришеха само като отида до тях, иначе не се усещаше нищо.

# 308
Привет! Може ли да ми препоръчате хубава пинсета, която да хваща и най-фините и малки косъмчета?

Моята ме предаде, прегледах набързо DM, но имаше толкова много, че се обърках. Предпочитам с остри връхчета, даже много остри - просто предишната ми беше такава, въпрос на навик. В DM имаше само една с горе-долу остри (от едната страна, а от другата - скосени - т.е. двойна) Grinning не намирам снимка в нета, но ако имате някакви отзиви или препоръки, ще съм благодарна  bouquet

# 309
Привет! Може ли да ми препоръчате хубава пинсета, която да хваща и най-фините и малки косъмчета?

Моята ме предаде, прегледах набързо DM, но имаше толкова много, че се обърках. Предпочитам с остри връхчета, даже много остри - просто предишната ми беше такава, въпрос на навик. В DM имаше само една с горе-долу остри (от едната страна, а от другата - скосени - т.е. двойна) Grinning не намирам снимка в нета, но ако имате някакви отзиви или препоръки, ще съм благодарна  bouquet

Аз ти препоръчвам пинсетата на Avon. Смених доста пинсети, но тази... тази е най - добрата измежду всички, които съм ползвала. А бях супер предубедена за нея.  Peace

# 310
  • Варна
Аз пък да ви питам за продуктите на Ровента, за които в момента се събират точки в магазините на Лили. Мисля да купя четката за лице, дали някой я е ползвал или поне има отзиви за нея?
Или някой от другите уредии?

# 311
И аз щях да питам за четката за лице на Ремингтон, за които пита Тайга.

*Тайга, Ремингтон е марката (дано не го сметнеш за заяждане).  Hug

# 312
  • Варна
За Ремингтон си мислех всъщност  Grinning

# 313
Каква е цената на четката за лице с точки?

# 314
  • Варна
Около 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт