Промени ли се много тялото ви след раждането?

• 22 876
  • 132
  •   1
Отговори
# 15
Не са ми увиснали гърдите, нямам стрии. Килограмите са същите. Корема обаче имам чувството, че никога няма да успея да стегна!
Старай се да имаш добър хранителен режим, за да не качиш много. Ще се наложи да се ограничаваш. После спорт. Всичко ще си дойде на мястото.
Бременеех на 30 год. аз, на 23 мисля имаш по-добри шансове Simple Smile

# 16
  • София - Варна
Да, действително аз изобщо не съм с голям бюст, по-скоро среден към малък, така е.
Забравих да спомена, че на мен бюстът ми не се промени през бременността, остана си същата чашка и може би беше нараснал толкова, колкото по принцип ми нараства преди цикъл всеки месец, тоест само аз си го усещах, че е леко увеличен.
Та сигурно заради това не ми е и увиснал, де. Ако беше увеличен с няколо чашки - знам ли... може би щеше да увисне.

# 17
Преди да забременея носих сутиен чашка А-B... Сега, в 7-ми месец съм с D ... Имам стрии, но не пречат нито на мен, нито на нашия татко... Каквото и да се случи с тялото си заслужава... Нали си с любовта на живота си, ще имате детенце, нужна е частична саможертва. Какво значение има дали на плажа ще "хващаш окото" :Д

# 18
  • София - Варна
За мен лично има значение. Свикнала съм с тялото си и не бих могла да се чувствам добре с нещо над 5 кила отгоре.

# 19
каквото и да ти кажем, се отнася до нашите си тела.....

Абсолютно, много е субективно всичко  Peace

Иначе, моето тяло се промени всякак и вътрешно и външно  Rolling Eyes .
Килограмите почти не ги коментирам (бяха доста и не успях да ги сваля всичките), но по време на бременността ми нарасна в повече лявата част на тялото  (не знам защо) и така си остана едната ми гърда е по-голяма от другата, кракът ми също е малко по-дебел и вместо да меря дясна обувка меря лява  Wink . Излязоха ми брадавици по врата, които така си останаха също. Стрии имам малко и те се получиха при самото раждане отстрани на бричовете дето съм се напъвала, корема ми беше огромен, но там няма нито една. Промени ми се и цикъла след раждането както и гръбначния ми стълб в кръста остана по-извит (нали по време на бременност се извива за баланс на тялото и после би трябвало да се възвърне в предишна форма) от което имам болки в кръста, та човек понякога се сдобива с много "екстри" , но това не е задължително.

Както са ти казали до сега храни се нормално а не за двама, повече вода и движение и да това че си млада също е плюс, защото организма се възстановява в пъти по-бързо от колкото ако си на 30+ примерно.

Лека бременност и раждане  Hug

# 20
Бях почти на 30 когато бременеех. Напълнях ужасно много през бременността (+ 25 кг.). Година след раждането ми се плачеше като си погледна гърдите- увиснали и грозни, въпреки, че не съм кърмила. Килограмите вече бях възстановила. Сега, 2  години по- късно бюста ми е абсолютно същия като преди да забременея, но корема все още е леко поотпуснат. Стрии ми се появиха единствено от вътрешната страна на бедрата близо до чатала, така че освен когато съм по бански, не се виждат.

# 21
  • София
Родих на 35. През бременността качих 15 килограма, свалих 25 за година и 2 - 3 месеца. Нямам нито една стрия, корема не ми е увиснал нито кожата по някакъв начин се е променила. Единствено бюста ми се скапа. Преди бременността бях чашка C, през бременността слабо се уголеми, сега пак съм чашка C, нооооо поувисна  Close

# 22
  • Варна
Родих на 35. През бременността качих 15 килограма, свалих 25 за година и 2 - 3 месеца. Нямам нито една стрия, корема не ми е увиснал нито кожата по някакъв начин се е променила. Единствено бюста ми се скапа. Преди бременността бях чашка C, през бременността слабо се уголеми, сега пак съм чашка C, нооооо поувисна  Close

От възрастта е. Wink

# 23
Родих на 23,бях качила 30 кг,но ги свалих за жалост...А забременях 44.2 стрии имам над пъпа,ама не се забелязват...Имам много малки гърди и въобще не са се променили  Laughing

# 24
  • София
Забременях на 24, 55кг., качих 17.... 10 свалих още в болницата. Останалите 7 не знам защо (по принцип слабея бързо), но ги борих една година сигурно. В момента (2г. след раждането) съм 54кг. Стрии имам 2-3 под гърдите и 1-2 по бедрата, но вече са почти бели (в началото бяха синьо - лилави, направо се бях ужасила) и не се забелязват. Бюста - преди бременността бях с чашка В, по време и след бременността съм вече С. Забелязвам, че лееееееко са по - надолу от преди, но пък за сметка на това са стегнати. А кърмих само месец. Явно кожата ми там не е особено еластична и сигурно някой ден ако имам второ дете вече положението ще е по - сериозно. Но и аз съм към преобладаващото мнение - всичко е строго индивидуално.

# 25
Родих преди малко повече от месец,не бях качила много килограми и към момента ми остава още малко.Като видим белег от бременноста определено са ми стриите,които са доста.

# 26
  • София
Преди да забременея винаги съм била слаба /50-53кг на 170 см/, чашка В. Спортувала съм само като ученичка.

Забременях на 29г, качих 20 кг и ги смъкнах за нула време без да правя нищо.
Имам снимки по бански 9м след като родих - пушка бях.
Не съм кърмила, цедих се 2-3 месеца.
Задържах се 56кг до следващата бременност.
Втората бременност качих по-малко /17-18 кг/, но кърмих дълго. Бюстът ми тръгна надолу. Коремът ми също се отпусна. Но и бях на 35 де.
Сега съм 57-58 кг. Лятото си нося каквото си искам, само гледам да имам хубав сутиен чашка С и потник. Wink

Стрии нямам. Брадавички имам малко. И на мен като че ли ми се промени гръбнака. Той и без това никога не е бил съвсем прав, то ние родата сме си така.

# 27
Строго индивидуално. Качих 10 кг, родих и си бях кг от преди раждането. НО стрии имам по бедрата и гърдите (въпреки мазане и т.н), брадавички по врата, които ще махам другия месец. От 70Б, станах 85С, което продължи докато кърмих (1 година). За моя радост, гърдите ми запазиха прилична форма и след отбиването. Различно е, същия размер съм, но без дрехи аз си знам каква бях  Laughing

# 28
Аз лично качих два номера сутиен за 3 бременности. Но и 2 номера обувки.
А напълня ли като цяло? Да ти кажа нямам против да ми пораснат краката, ако се случи същото и с гърдите ми  Laughing .

# 29
Цитат на: тити 6link=topic=903936.msg32513312#msg32513312 date=1455018134
Аз лично качих два номера сутиен за 3 бременности. Но и 2 номера обувки.
А напълня ли като цяло? Да ти кажа нямам против да ми пораснат краката, ако се случи същото и с гърдите ми  Laughing .

Да, напълнях, но първо, преди това бях безумно слаба, второ - с всяка бременност качвах по 20+кг и все по-трудно свалях, трето не полагах никакви усилия да се възстановя, и въпреки това дрехите ми пак са си S размер, рядко М. Освен това започнах да раждам на 33, а възрастта наистина има значение.

Общи условия

Активация на акаунт