Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 494
  • 404
  •   2
Отговори
# 180
Направо да се изкуши човек да ги обедини в тема "Кучета, пушачи, пенсионери и писъци на невъзпитани деца около нас" и след това да седне да гледа сеир.  Laughing

Има такава тема – "Селските пинизи".  Mr. Green

Фу. Вече е казано, а не мога да си изтрия поста.

# 181
  • София
Таис, уцелила си една от болните теми на Клю-то, затова.
Направо да се изкуши човек да ги обедини в тема "Кучета, пушачи, пенсионери и писъци на невъзпитани деца около нас" и след това да седне да гледа сеир.  Laughing

Забрави циганите  Laughing Удивително много индивиди вярват, че ако циганите внезапно се изпарят, България ще задмине Швейцария по всички параграфи.

Също гейовете, турците, космите..абе все нещо ни пречи да си развием пълния потенциал.

Янтра, супер!

# 182
  • Пловдив
Забрави циганите  Laughing Удивително много индивиди вярват, че ако циганите внезапно се изпарят, България ще задмине Швейцария по всички параграфи.

Също гейовете, турците, космите..абе все нещо ни пречи да си развием пълния потенциал.
Е то тук ще останат 5 човека.

# 183
Преминахме от дискусия на "каква беше" предимно на "каква е".
Поне вече не се дублираме с Форумските липси.

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Важното е дискусията да върви и авторът да се радва, че е успешен темопускател (или темоподавател, как е по-благозвучно, хмм?) Mr. Green

# 185
"Здравейте,
от много време насам се опитвам да открия една книжка, която съм чела някъде около 9-12 годишна, примерно, но понеже оттогава са минали много години, не знам нито автор, нито заглавие. Google не ми помага с малкото ключови думи, които си спомням"

Да се върнем на темата Simple Smile. Вещичке, познато ли ти е това?

# 186
Заглавието на темата напълно отговаря на развитието й, а и на голям процент от темите в по-общите категории.  Wink

# 187
Ами щом ме питаш, Даун, вероятно е мой пост, обаче не мога да схвана връзката, в която го споменаваш и как ни връща към темата на Аржан?  Laughing

# 188
Ако е първият ти пост в Мама-та, отговаря на темата- каква беше, а каква стана Wink? Едно време нали имаше такава тема- за първите ни постове въобще.

# 189
Е, аз съм си същата, не намирам особени разлики в изказа.  Laughing

Аз разбрах темата като обсъждане на промяната в общото форумно общуване през годините, не промяната на конкретните потребители.

# 190
Първият ти пост на регистриран потребител. Пуснах го с намигване. Каква бях, а каква станах. Защото аз попрочетах мои стари постове и се разцвилих Simple Smile. Форума е като едно малко общество. Членовете му се сменят, защото някои "умират" (дори и без кавички понякога), други се преселват, нови идват, а останалите или помъдряват, или изперкват.

С цитата само се закачах, с добро  Hug.

# 191
  • Пловдив
До моя първи пост обаче не можете да се докопате Simple Smile Щото го нямаааааа Simple Smile Смениха системата и няколко хиляди мои поста зачезнаха Simple Smile

# 192

С цитата само се закачах, с добро  Hug.

Да, да, разбрах  Hug

И книгата издирих, форумът е сила все пак.

Това, което си спомням от ранните си форумни години, е една тема за закачливо гадаене по аватар. Laughing

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 14:30 от Вещица в чужбина

# 193
До моя първи пост обаче не можете да се докопате Simple Smile Щото го нямаааааа Simple Smile Смениха системата и няколко хиляди мои поста зачезнаха Simple Smile
Моят за съжаление стои и е на шльокавица Mr. Green

Гадаенето по аватар е вече недобра идея, откакто се появи темата за бълване на "красоти" по поръчка и се стигна дотам да не можеш да различиш ХХХ от УУУ.

# 194
  • София
Моите първи постове са наивно-възторжени  Mr. Green

Зачела съм се в една тема отпреди 3 години и се замислих, че ми липсват Аззи и Simplyavon. Много ми допадат и двете, особено Аззи.

Тия дни си дадох и друга сметка. С Чек, с която уж не се траем, всъщност мислим ужасно еднакво в голям брой теми. Понякога влизам някъде, за да се себеизразя и откривам, че тя вече го е направила, даже думите е налучкала, и тона. Мама му стара, признавам си, все повече я харесвам. Чувствата надали са взаимни, ама карай.

Общи условия

Активация на акаунт