На ръба на отчаянието съм..

• 23 874
  • 357
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
И с какво и помагате като я плашите? Тя е достатъчно стресирана, трябва да се успокои, някой да и каже, че всичко ще е наред, за да се погрижи за здравето си, а останалото ще се подреди.

Помисли за това, помисли за онова... Тя все едно не мисли. Момичето каза, че и е страшно неудобно и не иска пари от родителите си, живее в кошмар и се чувства виновна и неспособна, защото е болна, а чувството за вина и непълноценност само влошава проблемите и.

Ако беше със счупен крак пак ли същото щяхте да пишете?

Аз пък съм убедена, че ще се оправи и всичко ще е наред. Само трябва да спре за тревожи и самообвинява и да се погрижи за здравето си. То трябва да е приоритет сега.
Hug
Аз продължавам да Ви чета, но едва ли ще продължа да пиша.
Останах с впечатлението, че аз съм най- голямата некадърница и безотговорница в този форум, на всички тук живота е безгрешен и страхотен..
Достатъчно възрастна си, за да си наясно вече, че безгрешен и страхотен ЦЯЛ живот просто не съществува.Животът е малко като влакче на ужасите-нагоре, надолу, преобръща се, пак се изправя.....Та, животът на всеки е такъв, какъвто си го направи.    Peace
Знам, че доста от постовете те обидиха, но е някак несериозно да очакваш различни отговори от "Заеми се сериозно със здравето си!" -след като пишеш за сериозни здравословни проблеми, и "Защо го търпиш тоя хрантутник?!"-след като описваш мъж, живеещ на гърба на родителите ти и харчещ цялата си заплата само за собствените си нужди и удоволствия, въпреки че има съпруга и дете.
Предполагам, и сама си стигнала до решенията, че 1.трябват  ти добър лекар и лечение, и 2.крути мерки спрямо мъжа ти.
Та, лично на мен, не ми е съвсем ясно с каква цел пусна темата....

Мисля, че това е най хубавия коментар до сега, поздравления, аз съм на същото мнение

# 331
Имаме си класическа драма куин. Като и кажат лекувай се, ааааааа, ама що? Търси си работа, аааааа, ама болна съм. Зарежи го тоя мъж, аааааааа, ма златен му е... Такива жени си живеят много добре с драмите.

# 332
Имаме си класическа драма куин. Като и кажат лекувай се, ааааааа, ама що? Търси си работа, аааааа, ама болна съм. Зарежи го тоя мъж, аааааааа, ма златен му е... Такива жени си живеят много добре с драмите.

Защо не се поставиш на нейното място. С такъв мъж, болна и на всичкото отгоре да не знаеш какво ти има. А тя е ходила на лекари, които неглижират състоянието и.
И аз съм била болна, месеци наред са ме обличали, къпали и бърсали задника. Половин час ми отнемаше да стана от леглото и още почти толкова за да се докопам до тоалетната. Викаш и после на работа да ходя  Joy
Но знаех какво ми е. Та се оправих.
Предвид симптомите и как да работи. Затова на първо място трябва да не спира да ходи по лекари и да търси специалисти. Да си разбере диагнозата и тогава нещата се улесняват доста.

# 333
Да съм казала, че не трябва да ходи по лекари? Никога не съм считала за геройство прословутото българско "аз хапчета не пия и по лекари не ходя, (пия само ракия)".  Laughing Laughing

# 334

Защо не се поставиш на нейното място. С такъв мъж, болна и на всичкото отгоре да не знаеш какво ти има. А тя е ходила на лекари, които неглижират състоянието и.
И аз съм била болна, месеци наред са ме обличали, къпали и бърсали задника. Половин час ми отнемаше да стана от леглото и още почти толкова за да се докопам до тоалетната. Викаш и после на работа да ходя  Joy
Предвид симптомите и как да работи. Затова на първо място трябва да не спира да ходи по лекари и да търси специалисти. Да си разбере диагнозата и тогава нещата се улесняват доста.

Я да те попитам, като си такъв защитник ти познаваш ли ги изобщо? Наясно ли си добре с нейното здравословно състояние? Познаваш ли съпругат и за да взимаш изцяло нейната страна??? Как така взимаш нечия страна и обвиняваш без да познаваш даден човек??? Едно е да дадеш някому съвет а друго е да решаваш ти вместо човека какво да се прави и колко била тя зле. Хайде да не се правим но богове и първо да видим самите себе си и след това да раздаваме присъди. Авторката с удоволствие оплюва мъжът си но с неудоволствие възприема, като и се каже да се лекува.....

# 335
  • Пловдив
Не знам дали някой е поглеждал стари публикации на авторката. Сега направих това и ми стана ясно, че тя още от 2014 г.(а може и преди това, не съм гледала) има ПА. Знае много добре, тогава е ходила по лекари и е пила лекарства и пише, че се чувствала добре. След това спира хапчетата, решава , че е болна от друга болест и се започва отново тази сага-болести, болежки, непрекъснати оплаквания и т.н. Чудя се изобщо как я понася мъжът и в тази ситуация, която продължава години явно. Ако е болна, както са и открили преди време, да се лекува, но съм категорична, че тя не приема, че всичко това е на психична основа и си мисли че е неизлечимо болна и наистина едва ли не е сърдита на лекарите, че не и откриват нищо. Ами как - като няма нищо обективно. Тогава си е правила и куп изследвания, снимки, кръв, скенер и т.н.- е, всичко е било ОК. Така че, да не бързаме с мъжа, не се знае точно как стоят нещата.

# 336
Така че, да не бързаме с мъжа, не се знае точно как стоят нещата.
Най-вероятно са Куку и Пипи. Господ събира, нали знаеш.

# 337
  • Пловдив
Най-вероятно са Куку и Пипи. Господ събира, нали знаеш.
Хахаха  Joy разсмя ме искренно, но си права

# 338

Я да те попитам, като си такъв защитник ти познаваш ли ги изобщо? Наясно ли си добре с нейното здравословно състояние? Познаваш ли съпругат и за да взимаш изцяло нейната страна??? Как така взимаш нечия страна и обвиняваш без да познаваш даден човек??? Едно е да дадеш някому съвет а друго е да решаваш ти вместо човека какво да се прави и колко била тя зле. Хайде да не се правим но богове и първо да видим самите себе си и след това да раздаваме присъди. Авторката с удоволствие оплюва мъжът си но с неудоволствие възприема, като и се каже да се лекува.....

И аз мога да те  попитам същите неща. Познаваш ли я, че  предварително почвате да я плюете и едва ли не да я изкарвате възможно най-лоша. Наясно ли си със здравословното и състояние за да знаеш, че е работоспособна?Мъжът и познаваш ли го, че нападаш нея?
Аз не ги познавам и пиша по-нейните постове.

Да съм казала, че не трябва да ходи по лекари? Никога не съм считала за геройство прословутото българско "аз хапчета не пия и по лекари не ходя, (пия само ракия)".  Laughing Laughing

А тя не е казала, че не ходи. И е спазвала назначеното лечение.

Авторката най-добре да помоли да и се заключи темата. Няма смисъл вече. Съвети достатъчно се дадоха. От нея зависи.

# 339
Скрит текст:
Не знам дали някой е поглеждал стари публикации на авторката. Сега направих това и ми стана ясно, че тя още от 2014 г.(а може и преди това, не съм гледала) има ПА. Знае много добре, тогава е ходила по лекари и е пила лекарства и пише, че се чувствала добре. След това спира хапчетата, решава , че е болна от друга болест и се започва отново тази сага-болести, болежки, непрекъснати оплаквания и т.н. Чудя се изобщо как я понася мъжът и в тази ситуация, която продължава години явно. Ако е болна, както са и открили преди време, да се лекува, но съм категорична, че тя не приема, че всичко това е на психична основа и си мисли че е неизлечимо болна и наистина едва ли не е сърдита на лекарите, че не и откриват нищо. Ами как - като няма нищо обективно. Тогава си е правила и куп изследвания, снимки, кръв, скенер и т.н.- е, всичко е било ОК.
Колкото и да му е писнало на мъжа от болестите й и оплакването й, той все пак има дете и живее даром при чужди хора, като не плаща режийни за жилището, нито за детето си.Очаква тъста и тъщата да го хранят и поят, да му плащат тока и водата, дето потребява, както и да отгледат детето му, включително и финансово.
Само това е достатъчно да му наритат задника.Отношението към жена му и детето му е просто "бонус" към ритниците, дето трябва да получи.
Ако беше мъж на място, най-малкото всеки месец щеше да си плаща своя дял от разходите, както и по финансовото отглеждане на детето му, колкото и да му е тегаво от състоянието на жена му.
Ако пък толкова му е прикипяло, ами да си хваща капата и да се маха, и без това полза от него никаква.Ама не, той се натиска, нали го отглеждат без пари.....а махне ли се, ще трябва да плаща за квартира, храна, ток....абе, не е хич будала мъжът.Знае си прекрасно интереса и си го пази.    Mr. Green

# 340
Краси, при такива хора нещата не са толкова дълбоки. Но общо взето е така, дори и несъзнателно.

# 341
Да то като не ти дойде до главата е лесно да даваш акъл. Знам за много случаи където хората се мъчат с години и са без диагноза и адекватно лечение. И то не малко случаи.  Нещата в здравеопазването са абсолютно неадекватни.

# 342

И аз мога да те  попитам същите неща. Познаваш ли я, че  предварително почвате да я плюете и едва ли не да я изкарвате възможно най-лоша. Наясно ли си със здравословното и състояние за да знаеш, че е работоспособна?Мъжът и познаваш ли го, че нападаш нея?
Аз не ги познавам и пиша по-нейните постове.

Да съм казала, че не трябва да ходи по лекари? Никога не съм считала за геройство прословутото българско "аз хапчета не пия и по лекари не ходя, (пия само ракия)".  Laughing Laughing

А тя не е казала, че не ходи. И е спазвала назначеното лечение.

Авторката най-добре да помоли да и се заключи темата. Няма смисъл вече. Съвети достатъчно се дадоха. От нея зависи.

1-во авторката така постла килима и самата тя оплю своя тъй наречен съпруг
2-ро не само аз тук но и много други забелязаха, че само се оплаква и както се и разбира още от 2014 е въпросната сага с болежките и
3-то за съжаление самите и постове накараха да се съмняваме в нейните болежки защото целия свят е виновен, а тя е жертва или поне така се изкара

# 343
Да то като не ти дойде до главата е лесно да даваш акъл. Знам за много случаи където хората се мъчат с години и са без диагноза и адекватно лечение. И то не малко случаи.  Нещата в здравеопазването са абсолютно неадекватни.
При авторката изобщо не звучи така. Да, има много такива случаи и това е ужасно. Но темите на такива пациенти звучат доста по-аргументирано. Правете разлика.  Simple Smile

# 344
Скрит текст:
Скрит текст:
Не знам дали някой е поглеждал стари публикации на авторката. Сега направих това и ми стана ясно, че тя още от 2014 г.(а може и преди това, не съм гледала) има ПА. Знае много добре, тогава е ходила по лекари и е пила лекарства и пише, че се чувствала добре. След това спира хапчетата, решава , че е болна от друга болест и се започва отново тази сага-болести, болежки, непрекъснати оплаквания и т.н. Чудя се изобщо как я понася мъжът и в тази ситуация, която продължава години явно. Ако е болна, както са и открили преди време, да се лекува, но съм категорична, че тя не приема, че всичко това е на психична основа и си мисли че е неизлечимо болна и наистина едва ли не е сърдита на лекарите, че не и откриват нищо. Ами как - като няма нищо обективно. Тогава си е правила и куп изследвания, снимки, кръв, скенер и т.н.- е, всичко е било ОК.
Колкото и да му е писнало на мъжа от болестите й и оплакването й, той все пак има дете и живее даром при чужди хора, като не плаща режийни за жилището, нито за детето си.Очаква тъста и тъщата да го хранят и поят, да му плащат тока и водата, дето потребява, както и да отгледат детето му, включително и финансово.
Само това е достатъчно да му наритат задника.Отношението към жена му и детето му е просто "бонус" към ритниците, дето трябва да получи.
Ако беше мъж на място, най-малкото всеки месец щеше да си плаща своя дял от разходите, както и по финансовото отглеждане на детето му, колкото и да му е тегаво от състоянието на жена му.
Ако пък толкова му е прикипяло, ами да си хваща капата и да се маха, и без това полза от него никаква.Ама не, той се натиска, нали го отглеждат без пари.....а махне ли се, ще трябва да плаща за квартира, храна, ток....абе, не е хич будала мъжът.Знае си прекрасно интереса и си го пази.    Mr. Green

Сигурно му е писнало. Но нали точно той я е накарал да спре да работи и да си седи вкъщи. Ако държи на нея, ще и помага всеячески да се оправи за да се върне на работа.
Нормалната реакция е да излезе в болничен, а не да напуска.

1-во авторката така постла килима и самата тя оплю своя тъй наречен съпруг
2-ро не само аз тук но и много други забелязаха, че само се оплаква и както се и разбира още от 2014 е въпросната сага с болежките и
3-то за съжаление самите и постове накараха да се съмняваме в нейните болежки защото целия свят е виновен, а тя е жертва или поне така се изкара

1. А какво да прави? Да го похвали може би.  Joy
2. И аз го забелязах, но има наченки на желание да се оправи. Щом е пуснала темата, не е само да се оплаче. Може да е било така, но мисля, че почва да се осъзнава. Даже мисля, че дори и от грубите постове ще си вземе поука.
3. Жертва е, но отчасти сама е виновна, защото се е отпуснала много.

Общи условия

Активация на акаунт