Помисли за това, помисли за онова... Тя все едно не мисли. Момичето каза, че и е страшно неудобно и не иска пари от родителите си, живее в кошмар и се чувства виновна и неспособна, защото е болна, а чувството за вина и непълноценност само влошава проблемите и.
Ако беше със счупен крак пак ли същото щяхте да пишете?
Аз пък съм убедена, че ще се оправи и всичко ще е наред. Само трябва да спре за тревожи и самообвинява и да се погрижи за здравето си. То трябва да е приоритет сега.

Аз продължавам да Ви чета, но едва ли ще продължа да пиша.

Знам, че доста от постовете те обидиха, но е някак несериозно да очакваш различни отговори от "Заеми се сериозно със здравето си!" -след като пишеш за сериозни здравословни проблеми, и "Защо го търпиш тоя хрантутник?!"-след като описваш мъж, живеещ на гърба на родителите ти и харчещ цялата си заплата само за собствените си нужди и удоволствия, въпреки че има съпруга и дете.
Предполагам, и сама си стигнала до решенията, че 1.трябват ти добър лекар и лечение, и 2.крути мерки спрямо мъжа ти.
Та, лично на мен, не ми е съвсем ясно с каква цел пусна темата....
Мисля, че това е най хубавия коментар до сега, поздравления, аз съм на същото мнение