Искам да кажа ... (72)

• 63 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
"Седем" си е класика. Но май по-добре да приключа с похапването преди да започне. Laughing
"Южнячки" не съм го гледала, даже го чувам за първи път.

# 256
Книгата е много добра. :eace:

# 257
  • София
Екс, и филмът е хубав.  Peace

# 258
В рецептата на Светалчо маслена баня олио или масло означава?

# 259
Екс, и филмът е хубав.  Peace

Мерси, Тонка!
Ще заложа на него, че е нещо ново и няма да се разсейвам..Simple Smile

# 260
  • Пазете Гор
Маслена баня като термин означава просто повечко мазнина, толкова щото пърженият продукт да плува в нея. Важи за каквато и да е мазнина. Какво ползва Све4 за рецептата си - то е друго питане.

# 261
И аз залагам на Южнячки тази вечер. Сетих се, че след като прочетох книгата, го изтеглих, но така и не го гледах.
Естел, олио.

# 262
Мър Мяу, къде карахте ски?
Пак в Сърбия, ама този път бяха водни ски... почти съвсем буквално  Grinning
"Южнячки" е много хубав филм, а книгата си заслужава определено ("Слугинята"). А къде ще го дават? Аз мислех към "Кухня" да си ориентирам, но знае ли се.

# 263
Къде ще дават Южнячки.
Намерих-Кино Нова.

# 264
  • В Космоса
Аз искам да  питам, чувствате ли атмосферата тук приятелска?
И ако не, какво ви кара да споделите нещо си тук?

Това е отправено към определен потребител, не знам дали ще се усети. Не ми е и толкова важно. Просто забелязах противоречие без да искам и понеже ми е скучно в момента.... Crazy

# 265
  • Бургас
Лина, зависи от това къде ще го кръщавате детето и дали ще имате повечко гости.  Peace Нашето беше в новата църква в Тракия и беше удобно - директно в ресторанта отсреща - Тони на хлебозавода. Има детски кът, а в часовете м/у 11 и 13 мисля има и безплатен аниматор за децата. Храната беше хубава, обслужването също.

Още не съм избрала църква. Първо исках да се ориентирам за ресторанта. И понеже не знам дали до септември ще си идвам искам да разгледам вариантите. Тракия ми е пълна мъгла,но ще помоля баща ми да ме закара да видим и църквата и ресторанта. Ще бъдем 10-15 човека, ще има и деца и е добре да има място където да играят. Ние живее близко до Ноте ди Вино, помня го още от както се казваше Бялата воденица Simple Smile, но след ремонта нещо не ме кефи. Той ми е най-последната опция

# 266
Добър вечер!
Освен "Игра на тронове " кой друг сериал на  НВО си струва гледането? 
Нещо не можа да ме грабне този.  Цели 4 серии изгледах и не.  А и  Валдау е от лошите.  Crossing Arms

# 267
Диди, аз харесвам Истински детективи, Модерно семейство, Рей Донован, имаше и един На ръба, но само един сезон изкара. Но аз харесвам и Игра на тронове, така че не знам колко ще съм ти полезна  Peace

# 268
  • Варна
Фен съм на GoT .Ама първият сезон на Истински детектив
беше много добър. Пробвай с него ,а  rummi_pl е писала,
за другите... Епизоди също беше свеж, от старите Рим.

# 269
  • Пловдив
Аз искам да  питам, чувствате ли атмосферата тук приятелска?
И ако не, какво ви кара да споделите нещо си тук?

Това е отправено към определен потребител, не знам дали ще се усети. Не ми е и толкова важно. Просто забелязах противоречие без да искам и понеже ми е скучно в момента.... Crazy
Не ме притеснява атомосферата, аз съм дебелокожа. Но мисля не съм определения потребител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт