Искам да кажа ... (72)

• 63 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • В Космоса
Исках да кажа конкретен... Например, като на Евил - Ще започна ли работа?

# 676
Разбрах те. Като си свободна драсни едно ЛС да ти пратя числа и въпрос  Peace

# 677
За какво го ползвате това тиквено олио? Вместо слънчогледово ли?..... Тонка, ако четеш, извинявай  Wink

# 678

А искам да кажа, че не знам как да убедя зълва ми да возят бебето в кошче и колко е важно - возят го на ръце, обяснявах, показвах - тц.
За съжаление няма как да убедиш някой в нещо, ако той сам не го осъзнае  Confused И аз се изумявам колко деца се возят без кошчета и столчета, без колани, или свободностоящи на предната седалка, а чат-пат и висящи навън. Да пази Господ, друго не знам какво да кажа  Tired

# 679
  • постоянно

А искам да кажа, че не знам как да убедя зълва ми да возят бебето в кошче и колко е важно - возят го на ръце, обяснявах, показвах - тц.
За съжаление няма как да убедиш някой в нещо, ако той сам не го осъзнае  Confused И аз се изумявам колко деца се возят без кошчета и столчета, без колани, или свободностоящи на предната седалка, а чат-пат и висящи навън. Да пази Господ, друго не знам какво да кажа  Tired
на мен ми направи  впечатление , колко много се возят  в кошчета , но без коланите.  ooooh! Какъв е смисъла ? Не било добре за бебето да е така пристегнато  и причие . Наистина ли сме толкова наивни или по-скоро необразовани ?

# 680
  • В Космоса
Разбрах те. Като си свободна драсни едно ЛС да ти пратя числа и въпрос  Peace

Ти ми ги прати на ЛС, аз като имам време ще ти хвърля едни.

# 681
Наистина ли сме толкова наивни или по-скоро необразовани ?

И двете, Хер, и двете  ooooh! "Любима" картинка ми е образ на любящата и всеотдайна майка, прегърнала рожбата си в скута, и така пътува  Tired "Ми не иска да стои в столчето, к'во да го правя"  Crazy

# 682
За какво го ползвате това тиквено олио? Вместо слънчогледово ли?..... Тонка, ако четеш, извинявай  Wink
. За овкусяване.

# 683
Или пък горди татковци с бебе в скута да ги учат да шофират от малки  ooooh!

А това
И двете, Хер, и двете  ooooh! "Любима" картинка ми е образ на любящата и всеотдайна майка, прегърнала рожбата си в скута, и така пътува  Tired "Ми не иска да стои в столчето, к'во да го правя"  Crazy

ми е другото любимо оправдание след "Ми то е дете"  Laughing

пп: Бела, защо си "гола"  Simple Smile Тото сигурно много е пораснал  Heart Eyes

# 684
Още ли съм без аватар?  Shocked Заради тъпия Имгур е!
Руми, да ти дам ли да го видиш?

# 685
Още ли съм без аватар?  Shocked Заради тъпия Имгур е!
Руми, да ти дам ли да го видиш?

Ехаа, иска ли питане, винаги се радвам да го видя  Flutter

# 686
# 687
Колкото по-расте, толкова по-хубав става. Пу-пу  Hug
Жалко, че моите момичета са толкова големи иначе го взимам веднага за зет  Laughing

# 688
Бонбон, белла  Heart Eyes Да ви е жив и здрав  bouquet
Ама и ти ли с Чиполино  Joy  Mr. Green

# 689
Рали, иначе нямаше да пиша по темата  Laughing
Благодаря ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт