Искам да кажа ... (72)

• 63 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз цял следобед се смея, чета форума и се хиля. Показах и на мъжа ми, цитирах му, че е "само на Янтра мъжът е мъж" и той вика "гледай какво си мислят хората, пък ти ми се караш всяка вечер". Laughing Laughing Laughing Laughing

# 706
  • sofia
Така де, нека добие малко самочувствие човека  Wink

# 707
  • Пловдив
Така де, нека добие малко самочувствие човека  Wink
Да бе, самочувствие, че те не живеят с него Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 708
  • sofia
Моят напоследък само ми се оплаква колко бил остарял, как кръста го болял, колко бил побелял....нещо е тръгнал да се вдетинява и да търси внимание  Crazy

# 709
  • някъде ... тук ...
Децата пораснаха и пак търси пълното ти внимание Simple Smile
И моят е същия Crazy
Лошото е, че наистина има болежки вече. Не, че аз нямам, ама ... мъж, дето го боли нещо, е бетер децата ooooh!

# 710
Аз цял следобед се смея, чета форума и се хиля. Показах и на мъжа ми, цитирах му, че е "само на Янтра мъжът е мъж" и той вика "гледай какво си мислят хората, пък ти ми се караш всяка вечер". Laughing Laughing Laughing Laughing
Joy

# 711
  • Варна
Четох по диагонал... не внимавах, абе ... петък е!
Да кажа,че картите таро които ми метна на Акашка
много ме впечатлиха, описвайки с голяма точност
ситуацията около мен. Интересно ми стана. Пуснах
CV, понеделник тестове, пък каквото сабя покаже.
На Алечка стисвам палци, това го помня.
Пренасяме се с пълна пара. Стария и новия офис
са на вили-мотовили. Дизайнера, яко е избухнал с
боядисването на стените, много е различно, а бях
с резерви, че му и дудних преди да започне. Много
добре се е получило ахнах.

# 712
  • Sofia
Не намирам откъде да купя розова момчешка тениска  newsm78.
Преди 2-3 години бяха много фешън и по големите вериги имаше даже и избор.А днес търсих в Х и М, Зара, Терранова и Бенетон- нищо. Само една риза с дълъг ръкав намерих, но нямаше размерът,който ми трябва  Crossing Arms

За вторник ми трябва...в нашето училище са обявили ден против насилието в училищата и дрес кодът е розова дреха/аксесоар. Аз,пък даже нямам розов шал  Rolling Eyes

# 713
GeNa, купи бяла и я пусни в пералнята с нещо червено. Simple Smile

# 714
  • Sofia
GeNa, купи бяла и я пусни в пералнята с нещо червено. Simple Smile
Хич не е лоша идея това  Joy  Hug.Поимва бели тениски,искат им ги за физическо.

# 715
Не намирам откъде да купя розова момчешка тениска  newsm78.
Преди 2-3 години бяха много фешън и по големите вериги имаше даже и избор.А днес търсих в Х и М, Зара, Терранова и Бенетон- нищо. Само една риза с дълъг ръкав намерих, но нямаше размерът,който ми трябва  Crossing Arms

За вторник ми трябва...в нашето училище са обявили ден против насилието в училищата и дрес кодът е розова дреха/аксесоар. Аз,пък даже нямам розов шал  Rolling Eyes

И в нашето е същия дрес код.
Вземи една бяла и я боядисай.
Кой размер ти трябва, утре ще проверя ведин магазин.

# 716
  • Ямбол
Денят на розовата тениска не е ли в сряда? И в нашето училище се отбелязва от няколко години поред. Даже миналата година си правихме обща снимка всички в розово.

# 717
  • Sofia
Ами,на 24.02,да,всъщност е сряда,недовидяла съм Peace

Не знаех, че се отбелязва и другаде,реших,че е наша училищна инициатива. Много хубаво,че има гласност,дано има и отзвук  Praynig!

Алина, 152-158 ръст търся,благодаря  Hug.Верно ще забоядисам една бяла  Wink. А може и да си подаря един розов шал по случая и да го заема на младежа за един ден  Mr. Green

# 718
Не намирам откъде да купя розова момчешка тениска  newsm78.
Преди 2-3 години бяха много фешън и по големите вериги имаше даже и избор.А днес търсих в Х и М, Зара, Терранова и Бенетон- нищо. Само една риза с дълъг ръкав намерих, но нямаше размерът,който ми трябва  Crossing Arms

За вторник ми трябва...в нашето училище са обявили ден против насилието в училищата и дрес кодът е розова дреха/аксесоар. Аз,пък даже нямам розов шал  Rolling Eyes
Забрави някоя розова дрешка в пералнята и пусни белите му тениски.
Аз така боядисах гащите на мъжа ми в розово с рокличката на малката. Сега са в тон.
А! Изпреварили са ме.

# 719
  • Ямбол
И за да получиш по-наситен цвят, може да пуснеш и някакво червено степче. Гаранция, че ще се оцвети добре.

Общи условия

Активация на акаунт