Релакс след работа

• 112 654
  • 665
  •   1
Отговори
# 360
Купих си нова книга онзи ден, сега релаксирам с нея. Нямам търпение да я отворя да чета Simple Smile Rolling Eyes Grinning

# 361
коя книга?

# 362
.... май по модерному сега на тази инквизиция й се вика кесе пилинг и се предлага като част от спа процедура.....

Щом търсиш спа в центъра, дето да има и по-така процедури, единственото, за което се сещам е Сенс спа.

# 363
Аз пък след работната седмица ще направя един пейнтбол този уикенд с приятели. Много ще е забавно!

# 364
Аз пък след работната седмица ще направя един пейнтбол този уикенд с приятели. Много ще е забавно!

Никога не съм играла, но ми се иска, сега не мога, но като родя с удоволствие ще "застрелям" някой и друг приятел...  Grinning

# 365

Никога не съм играла, но ми се иска, сега не мога, но като родя с удоволствие ще "застрелям" някой и друг приятел...  Grinning

Оффтопик, но все пак по темата - вярно ли е, че да те целнат отблизо боли и оставя синини? Искам да пробвам и да се отчета в тази тема някой ден лсед работа  Laughing

# 366
вярно ли е, че да те целнат отблизо боли и оставя синини?

Имам позната, дето всичко опитва и се влачи по разни тимбилдинги...Прибира се със синки колкото яйце... и други "травми"... #Crazy И след всеки такъв купон се прибира  ooooh! Ама очите и светят като фарове...
Така "свети" като се развеждаше, залюбваше, разделяше и продължава да опитва...от всичко и що и трябва и ей така...да опита пък каквото става после... newsm78
Начин на живот...

-----------------------

Една уважаваща се дама  4470не може да си позволи синки по божественото тяло... Naughty

....начеши си крастата... Laughing  
С проба "грешка" - знаеш кой се учи... Laughing 

# 367
  • Сф
Релаксирам с почивки извън София.Няколко дни дори ме зареждат.Не съм вързана с работа и като има някой лев гледам да изчезнем семейно.Вече и не питам мм.Иначе отскоро водя детето на гимнастика и докато трае- около 2 часа, сядам я в градинка, я в паркче, понякога влача и мм и се чувстваме като гаджета. Пием биричика, количка, блеем по сергии и не бързаме за никъде.Безценно.Но! Той намали работата, прибира се към17ч.  А аз позарязах готвенето.Като започне училището ще е по на зор, но се убедих има ли желание, има начин.

# 368

Тъй, като уча активно английски, книгата е двуезична, с разкази на Едгар Алън По Simple Smile Много приятно Simple Smile

# 369
Проблема е да намерим време, че нашата работа е 24 часа в денонощието...

# 370
Днес релаксирам с готвене ...  Wink
Вдъхнови ме една пита от моя приятелка и днес с голямо въображение и хъс я направих....
Ухае на печен хляб  Blush  това ме разтапя от удоволствие. 
 cook

# 371
И мен така, но утре кантарът ще ме разтопи от мъка Simple Smile

# 372
Релаксът днес ми е тренировка, каране на колело и бира.  Grinning

# 373
Снощи релаксирах след раздаването на бележниците с почерпка на отличничката в китайски ресторант. Обичам да НЕ готвя, когато нямам желание.

Довечера ще релаксирам със запознаване с новия член на семейството ни, който не ще да мяука, но за сметка на това съска и се опитва да хапе  Laughing

# 374
Определено весело и приятно прекарване сте имали, ама релакс ли е наистина около дечурлигата? Simple Smile)))
Аз лично, колкото и да ми е разтоварващо домашното забалвение, имам нужда, от време на време и от малко лично пространство за презареждане.

Общи условия

Активация на акаунт