Релакс след работа

• 112 663
  • 665
  •   1
Отговори
# 600
Кагяато имаш дете/деца/, ще разбереш за какво става реч!
Муахахахгагаааааа звучиш като свекърва ми ,отпреди около година.
Много насериозно се взимате с тоя размахан пръст.

И как ще стане  описаното по горе , ако ходиш на работа и си семейна ?
Хвърляш всичко и всички и си правиш всеки уикенд дълги разходки с кучето , вечер мезиш дълго със салата и ракия и там всичко описано ?
Естествено , че всеки гледа да намира време за себе си , но описаното е на човек , който не разчита на уикенда за да  свърши  задачи  за които няма много време през седмицата.
Или не ходи на работа или не е семейна.Или описаното така лежерно го прави един или два уикенда през месеца.

# 601
Хвърляш всичко и всички и си правиш всеки уикенд дълги разходки с кучето , вечер мезиш дълго със салата и ракия и там всичко описано ?
Всъщност описаното по-горе е възможно, дори ако е семейна, но без деца, стига да са се събрали с мъж, с който да ѝ се получават тези неща. Но повече от любопитно ми е да видя изпълнението им при наличието на едно бебе или на едно тригодишно, или на двете заедно.

# 602
Всъщност описаното по-горе е възможно, дори ако е семейна, но без деца, стига да са се събрали с мъж, с който да ѝ се получават тези неща. Но повече от любопитно ми е да видя изпълнението им при наличието на едно бебе или на едно тригодишно, или на двете заедно.
Който иска да живее така е ясно че няма да има три годишно и бебе....просто ще има едно дете, което ако жената излиза в събота ще гледа таткото, а в неделя ще го остави на нея! Аз съзнателно примерно нямам второ дете, защото нямам кой да ми помага, живея далече от родителите си и ми е ясно, че няма как да отгледам две деца и да имам минутка свободно.... време...! Не се прехласвам от идеята за три и повече деца....да съм майката вечно по майчинство.....на мен ми стигат силите да отгледам и възпитам само едно!
Има хора които обаче имат по три и даже четири деца, това им харесва, така разбират живота, което е похвално и няма нищо лошо, просто начин на живот и възприемане на света!

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 23:10 от mimi.7299

# 603
О, с едно бебе или малко дете, описаната картинка е съвсем реалистична. Да, да. Outta Joint

# 604
Виждам,че се води доста разгорещен спор от мое име... И така,семейна съм,с две деца и да,ходя на работа !! Големия ми син е достатъчно голям да се грижи сам за себе си,но малкия е втори клас и почти ежедневно се налага да пишем и четем.Истината е,че съм случила на съпруг,който не е капризен и не ми се налага всеки ден да готвя и да тичам с прохосмукачката.И двамата обичаме да се забавляваме и това е най-важното !! Умеем да се радваме на живота и нищо друго няма значение !!

# 605
Да, когато децата са големи, картинката е съвсем друга.

# 606
Браво, така трябва, животът е твърде кратък за да го пропилеем край печката или пази боже яхнали прахосмукачкат! Simple Smile Всяка майка изживява периода дикато децата са малки, безсънни нощи, домашни, водене на училище...но и това мунава за 6-7 години! Simple Smile

# 607
Спор няма,но винаги сме живели така... Първо помагаше бабата,а после големия гледаше малкия... Живота трябва да се живее !! Нямам поставени задачи,просто живея за момента.Не ми пука колко чинии има в мивката или дали е чисто,работата може да почака,забавленията не...

# 608
Спор няма,но винаги сме живели така... Първо помагаше бабата,а после големия гледаше малкия... Живота трябва да се живее !! Нямам поставени задачи,просто живея за момента.Не ми пука колко чинии има в мивката или дали е чисто,работата може да почака,забавленията не...
Аз затова за чиниите имам миялна, за манджите кукър, те си вършат работата, аз чета книга или карам колело! Simple Smile

# 609
Не се заяждам , но ми е интересно до колко часа си на работа ? Rolling Eyes newsm78
Нали все пак вечеряте и т.н.Тоест все трябва да се храни семейството , да пуснеш пералня , миялна .
Та затова ми е интересно с какво раб. време си ?Ако успяваш дом. работи да си ги вършиш през седмицата , то тогава е възможно да ти остава повече свободно време през уикенда. Peace

# 610
Не се заяждам , но ми е интересно до колко часа си на работа ? Rolling Eyes newsm78
Нали все пак вечеряте и т.н.Тоест все трябва да се храни семейството , да пуснеш пералня , миялна .
Та затова ми е интересно с какво раб. време си ?Ако успяваш дом. работи да си ги вършиш през седмицата , то тогава е възможно да ти остава повече свободно време през уикенда. Peace

До 19.00 съм на работа... Както казах по горе не държа да имам вечеря на всяка цена и измити чинии..Купуваме нещо готово или се храним навън.От години живея така и имам режим на късно лягане и ранно ставане заради работното ми време.А най-важното е сутрешната ми тренировка и кучето Simple Smile Когато има желание,човек се справя със всичко /или почти/ ! Simple Smile

# 611
Освен на желание, е въпрос и на приоритети. С това съвсем не искам да кажа, че моите приоритети са по-добри от твоите, а че на хора с различни от твоите приоритети няма как да се получи твоят режим. Peace

# 612
Освен на желание, е въпрос и на приоритети. С това съвсем не искам да кажа, че моите приоритети са по-добри от твоите, а че на хора с различни от твоите приоритети няма как да се получи твоят режим. Peace
Абсолютно съм съгласна и е точно така !! Именно с това започнах първия си пост.Държа на личното си пространство и колкото и да е егостично,поставям себе си на първо място !!

# 613
Абсолютно съм съгласна и е точно така !! Именно с това започнах първия си пост.Държа на личното си пространство и колкото и да е егостично,поставям себе си на първо място !!
И кога чистите с мъжа си ?Той ако е до 17 часа .. или на смени , става .. но иначе не виждам как става .Не си представям , че си оставяш чиниите не измити по два-три дни примерно Rolling Eyes

# 614
И кога чистите с мъжа си ?Той ако е до 17 часа .. или на смени , става .. но иначе не виждам как става .Не си представям , че си оставяш чиниите не измити по два-три дни примерно Rolling Eyes

Мъжът ми работи на смени,но не е от хората,които чистят...,така че това го правя аз и то на две седмици веднъж или както дойде... Моята къща не е в перфектната чистота,признавам си..,но пък и за мен няма значение.Някъде бях чела,че чистата къща е признак на пропилян живот и май ще се окаже ,че е така Simple Smile  Peace Разни хора,разни идеали...

Общи условия

Активация на акаунт