Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 531
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде под слънцето...
Винаги са ми били без транспортни разходи,  а съм имала поръчки под  150 Е. и пристигат за един работен ден.СлагатПравя поръчката по телефона и обикновено с наложен платеж.Слагат вилчета и тестери за козметика.Нямам идея как са им  международните пратки.Но по пощата пратка за България с номер за проследяване е минимум 9 евро. В зависимост от теглото макс 2 кг може да стигне и до 30 евро.
Това са тарифите за малки прарки. За големите  предпочитам да пращам с тукашни транспортни фирми,

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 09:49 от sl

# 196
Sl, благодаря за споделеното за Африканския бал! Ще се ограмотя повече за него и ще реша дали да поръчвам. Има ли го в София, мога ли да поръчам от БГ сайт?

# 197
Voleur de Roses започва да придобива леко киселеещ подтон на моята кожа. Обичам пачули когато е влажно и землисто, но когато е сухо и в комбинация с роза, киселее и нагарча. Най- силно се случва при Portrait of a Lady.
Да, при други розови аромати и при мен се получава така понякога. Тук това го няма или е землисто пачули, или роза , но никога не е излизала киселееща нотка.

За Бийредо, elian
Скрит текст:
Бийредо имаше на много добри цени миналата година в парфимо и са си напълно оригинални. Сравнявах тогава със оригинални виали.

Аз също съм на мнение че темата не е за обсъждане на цени и от къде да се поръчва. За това има други теми, дългото впускане и обсъждане на ментета, магазини и пр. прави темата доста непривлекателна поне за мен. Инфо има достатъчно в нета. Също така смятам че когато човек влиза тук е редно поне малко да се ограмоти а не да пита глупости още малко и ще започне да се отговаря на въпроси от сорта
-Аджеба какво е това парфюм Laughing вие виждали ли сте такова нещо? ooooh!

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 11:10 от raznejena*

# 198
Здравейте скъпи парфюмни съфорумки Simple Smile Харесах си един парфюм, даже мноооооого го харесах elie-saab-le-parfum-edp, искам обаче да разбера от дами, които са го ползвали, дали е траен. Заслужава ли си парите? Благодаря предварително  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 199
Траен е. Не разбирам въпроса дали си заслужава- за теб да за мен не, защото ме души, а и меда на някои кожи дава пиклива нотка. Задължителна проба на кожа. Peace

# 200
Здравейте скъпи парфюмни съфорумки Simple Smile Харесах си един парфюм, даже мноооооого го харесах elie-saab-le-parfum-edp, искам обаче да разбера от дами, които са го ползвали, дали е траен. Заслужава ли си парите? Благодаря предварително  bouquet bouquet bouquet bouquet
При мен е много траен, пищен, интензивен...слагам си малко от него.

# 201
Чак пиклива не е нотката при мен, но има нещо тежко и душливо. Но пък L'Eau Couture Elie Saab го усещам много нежен и красив.

# 202
Благодаря Денси, тествах го именно на кожа, хареса ми, но не мога да преценя, колко е траен. Затова питам дали си заслужава, в смисъл, ако след половин час не се усеща, определено не си заслужава 100 лева, че и повече.

# 203
Благодаря Денси, тествах го именно на кожа, хареса ми, но не мога да преценя, колко е траен. Затова питам дали си заслужава, в смисъл, ако след половин час не се усеща, определено не си заслужава 100 лева, че и повече.
Нямам подобен опит с него, при мен е доста траен. Всяко нещо, което ти харесва си заслужава парите. Аз имам парфюми, които не са особено трайни при мен, но ми харесва композицията и си заслужават всяка стотинка, но това си е моя гледна точка...

# 204
Момичета благодаря ви за отзивите, поръчах си го от Ензо, другата седмица ще му се радвам.  Joy

# 205
Здравейте, момичета  bouquet

Някой да има впечатления от парфюма Руж на Риана? Днес пристигна моето флаконче от енцо и просто не го усещам... Shocked Никога не ми се случвало подобно нещо с друг парфюм. Може би единствено с ЕдТ версията на Нарцизо Родригез за нея-черният флакон. Обяснявам си го с наличието на мускус, който съм забелязала, че не отчитам особено в ароматите...

# 206
  • Стара Загора
Ах, този мускус, и аз имам този проблем с Нарцизо Родригес за Нея ЕДТ, много го харесвам, но толкова бързо спирам да го усещам, ама други парфюми с мускус си ги усещам, например белия Ароматикс на Клиник Thinking

# 207
Явно съм изкарала късмет с мускуса - вчера сутринта сложих Нарцисо ЕДТ и му се радвах до вечерта  Heart Eyes

# 208
  • Бургас
Здравейте, момичета  bouquet

Някой да има впечатления от парфюма Руж на Риана? Днес пристигна моето флаконче от енцо и просто не го усещам... Shocked Никога не ми се случвало подобно нещо с друг парфюм. Може би единствено с ЕдТ версията на Нарцизо Родригез за нея-черният флакон. Обяснявам си го с наличието на мускус, който съм забелязала, че не отчитам особено в ароматите...

Аз имам, нося го отдавна и много ме радва. Определено го усещам и то доста добре. Не прави някакъв много голям шлейф като че ли, но си е там. Трайността също е добра. Като  братовчедка на Ботега Венета, такава, която идва отдалеч, по-недодялана, млада, без обноски е и все пак чаровна  Laughing Може би заради съчетанието от кожа и пачули правя такива асоцииции. Руж е много подсладен, не е толкова фин, изискан и сериозен като Ботегата, но много ми харесва.
Нямам идея защо не можеш да го усетиш, може наистина да е заради мускуса, но пък аз тук усещам основно велур, пачули и плодове  Thinking Трябва да кажа все пак, че аз усещам много добре и черния Нарцисо Родригез За нея, даже ми идва в повече и трудно го преглъщам.  Peace

# 209
  • при морето
Искам да попитам някой пробвал ли е вариантите на Ла ви е бел,и съответно мнения,
благодаря ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт