"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 403
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Мен ако питате, Марио е по-хубав от Дани Laughing
Само да не говори Mr. Green
Митака е най-готин, ама да се обръсне. Не мога да повярвам, че го казвам, защото обичам мъже с такава брада, но той изглежда като изпаднал с такава брада.

# 646
Мен ако питате, Марио е по-хубав от Дани Laughing
Само да не говори Mr. Green
Митака е най-готин, ама да се обръсне. Не мога да повярвам, че го казвам, защото обичам мъже с такава брада, но той изглежда като изпаднал с такава брада.
Да Laughing Кофти роля са му дали, не ми харесва такова поведение..
Ааа и за Митака съм съгласна Wink Не на всеки му отива брада, но май има някаква мода с тия бради.. Thinking

# 647
Нямам предвид поведението на Марио, то е ясно. А мякащия му говор...

# 648
Нямам предвид поведението на Марио, то е ясно. А мякащия му говор...
Ааа вече ми е ясно Laughing Мен пък не ме дразни говора му, даже не бях обърнала внимание. Но пък говорът на Митака, по-точно мекият акцент много ми допада Laughing

# 649
На мен говора на Митака ми е най - противен и затова не ми харесва и външно.

В интерес на истината никой не ми харесва, Марио също, просто съм съгласна, че е по - хубав от Дани.

Има хубави жени, но мъжете в сериала не са кой знае какво.

Иначе и Боби има някакъв чар.

# 650
За мен в Дани няма нищо секси - нито тяло, нито лице, нито някакво излъчване Sick Нарежда се в личната ми класация дори след Тома, на когото ако отрежа главата някак ми идва една идея по-секси от Дани.
Но да, спор няма, че чертите на лицето му са някак специфични и запомнящи се, но определено не и секси.
Харесвам Боби и Митака като цялостно излъчване. На трето място ми е Марио. Това по външен вид де, не като представяне в сериала Peace
Хах, дори Коки ми е по-приятен на външен вид от Дани Crazy

# 651
Да, Кокича не е грозен, ама е дечко.

# 652
  • В царството на игрите:)
Тъкмо се чудех къде сте и намерих новата тема...

# 653
Много развихряне настана, по 15 страници на ден  Grinning

Да се включа и аз за симпатии, малко ми е странно Митака къде ходи да гони дивото, като е имал такова гадже. Особено ако трябва да сравняваме лисицата Камелия с бившата му. Ама то такива неща измислят сценаристите, че това дори не подлежи на обсъждане защо са избрали такива герои за тая сюжетна линия.

# 654
Те Митака с Ирина май са женени? newsm78

# 655
  • Sofia
не се ли разведаха?

# 656
Ей, голямо търсене на тая прическа Crazy То па една "прическа"... просто подстригана права коса newsm78 или аз нищо не разбирам от прически.
На мен ми хареса, но не мога да кажа на фризьорката направи ми" просто подстригана права коса "

# 657
Ей, голямо търсене на тая прическа Crazy То па една "прическа"... просто подстригана права коса newsm78 или аз нищо не разбирам от прически.
На мен ми хареса, но не мога да кажа на фризьорката направи ми" просто подстригана права коса "
Влез в Нова Плей и си пусни епизода. Направи си шотове и готово ...
Нужен ли е целият този спам за нещо толкова елементарно? Whistling

# 658
Много развихряне настана, по 15 страници на ден  Grinning

Да се включа и аз за симпатии, малко ми е странно Митака къде ходи да гони дивото, като е имал такова гадже. Особено ако трябва да сравняваме лисицата Камелия с бившата му. Ама то такива неща измислят сценаристите, че това дори не подлежи на обсъждане защо са избрали такива герои за тая сюжетна линия.
Красотата не е всичко. Wink Може да е била с отвратителен характер Ирина. Не че Камелия беше цвете. Laughing

# 659
Нито Дани ,нито Марио ме кефят.Те всички в този сериал са едни ''Мистър Мускул'' ,а Коки ми е толкова гнусен... Sick като визия ,въобще не е мой тип.Митака бива  hahaha
А за бившата му - ако това са естествени устни ...аз съм трактор  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт