"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 413
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Ей, голямо търсене на тая прическа Crazy То па една "прическа"... просто подстригана права коса newsm78 или аз нищо не разбирам от прически.
На мен ми хареса, но не мога да кажа на фризьорката направи ми" просто подстригана права коса "

Просто й покажи на снимка как  изглежда прическата...

# 661
  • София
Някой ще даде ли промото за понеделника или инфото за следващата седмица? Нямам си представа откъде ги намирате.

Нищо не намираме Wink. В края на всеки епизод, докато вървят надписите, вляво в едно прозорче дават кадри от следващия епизод.

# 662
Някой ще даде ли промото за понеделника или инфото за следващата седмица? Нямам си представа откъде ги намирате.

Аз вчера по телевизията видях промо как Теди заварва Марио и Стела в леглото. Той я пита: ,,Ти какво правиш тука?'' , а тя: ,,Какво се случва?''

# 663
# 664
# 665
Ей тази Теди само да се съблича и предлагат.

# 666
# 667
Ей, голямо търсене на тая прическа Crazy То па една "прическа"... просто подстригана права коса newsm78 или аз нищо не разбирам от прически.
На мен ми хареса, но не мога да кажа на фризьорката направи ми" просто подстригана права коса "

Просто й покажи на снимка как  изглежда прическата...
да де, това е целта

# 668
Много развихряне настана, по 15 страници на ден  Grinning

Да се включа и аз за симпатии, малко ми е странно Митака къде ходи да гони дивото, като е имал такова гадже. Особено ако трябва да сравняваме лисицата Камелия с бившата му. Ама то такива неща измислят сценаристите, че това дори не подлежи на обсъждане защо са избрали такива герои за тая сюжетна линия.
Красотата не е всичко. Wink Може да е била с отвратителен характер Ирина. Не че Камелия беше цвете. Laughing

Това е повече от ясно, но по-рано в сериала се беше споменало че Митака е хойкал напред-назад докато е бил с нея.

# 669
Стаята в която ги заварва Теодора,е бившата на Поли и нейната сегашна след като се размениха със Сабина,която се върна в нейната си стара стая.Тука май карта трябва да си направим  hahaha
Нищо интересно тази седмица за предстоящата,ясно е че ще разкарат диджейката и че Боби ще си бие камшика и ще зареже всичко за "малко вятър в косите"  Joy
Галя пък какво му харесва на Бранко,идея нямам  newsm78
Мъчно ми е за Ина,но и тя има някаква вина,а брат и е  Sick
От мъжете Марио и Митко ми допадат,ако може и двамата да се обръснат и Митко да махне татуировките още повече  Mr. Green Другите не ме грабват,в Коко нищо "възбуждащо" няма,как му се връзват тези момичета на акъла идея нямам  ooooh!
Забравих-Симона е за един здрав бой,дано и дойде акъла  #Cussing out

# 670
Каква вина има Сабина?

# 671
  • София
Е...как в чужда стая ще се натискат newsm78

# 672
Е...как в чужда стая ще се натискат newsm78
Може би пак недомислица на сценаристите Thinking

# 673
Стела нали преди се таковаше в стаята на Боби, явно заради адреналина.

# 674
Да Стела затова я изгони Боби защото я хвана да прави секс в неговата стая с Андре,така че от нея всичко очакваме Mr. Green
За мен не е нормално да не потърси и да не се поинтересува от родителите си 6 години Ина  Shocked.Да биел я е,искал е да я омъжи,но да не вдигне телефона и да каже добре съм,вие как сте,айде моля ти се какво ще и стане.Ето брат и дойде,ошамари я  И какво тя не тръгна с него?!Никой на сила не може да те принуди за нищо,ако сам не позволиш.Иначе много се радвам за нея че сама е постигнала известна стабилност,но не я оправдавам за поведението и   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт